Честито и безаварийно ползване дългооо време !
При Панасоник се забелязва значително развитие на плазмената технология и това е добре !
Честито и безаварийно ползване дългооо време !
При Панасоник се забелязва значително развитие на плазмената технология и това е добре !
Мол, пазаруване, пикантни нещица - звучи ми като "Сексът и градът"Първоначално публикувано от skydancer
Честито!
skydancer, честито!![]()
НалиПървоначално публикувано от Lance
В интерес на истината, малко е неловко. Факт е, че паркирах на нивото точно над самия магазин. Но на излизане от него, човек започва да се разминава с хорица носещи торбички с купени парцалки, а ти буташ количка с телевизор.. Едно такова е малко странно. Добре че асансьора е точно на 50м от Технополис, та успяват да ти се позачудят 10-20 души максимум.
От друга страна, ние ганьовците сме си малко келеши и обичаме така като си купим нещо, хубаво да видят всички и да ни завидят. Може би за всеки, който търси някаква публичност на покупката си, мола е точното мястоСега върви разправяй, че си си купил телевизора от мола, защото ти е най-близо до офиса, та и моята работа такава
Благодаря за честитките. Ще се опитам с времето и аз да допренеса с нещо на форума (един вид - надявам се скоро да се ориентирам по-добре с връзката лаптоп-рисийвър-телевизор).
Абе на мене ми е чудно в тия вериги магазини,не си ли виждат продавачите какви са?Нямат ли управителите поглед върху нещата,нямат ли тайни клиенти или някакъв контрол?Не искам да обиждам хората,все пак се опитват да си изкарват хляба честно,ама може би едно 70% са просто "пълнеж" и не стават за тая работа.Лошото е,че нямата и желание...за маниери да не говорим.Знам,че не му е тука мястото,ама...
При тези заплати (виж по форумите) малко кадърни хора ще се съгласят да работят там. Аз например не бих.
Те заплатите навсякъде са ниски! Поне продавачите си знаят работното време (нямат денонощни смени) и не обикалят половин България... както е в някои телекоми!
постоянно има тайни клиенти...Първоначално публикувано от Bivola
няма да навлизам в подробности (има прекалено много какво да се каже) но никак не си прав защото точно въпросните управители и до по голяма степен тези над тях направиха така че голяма част от кадърните хора да си тръгнат
денонощни не но по 12 часа имаПървоначално публикувано от Gena_bs
Тотално минавам офтопик, но горенаписаното не е оправдание. Хайде понеже в Индия мизерстват и ние да работим за 500 лв. Ами няма да стане тая работа. След време и тук хората ще започнат масово да могат да се самооценяват колко заслужават реално, а не както сега да се съгласяват на всичко и съответно работодателите преобладаващо да са наясно, че могат лесно да си намират черноработници за без пари. Впрочем, това че хората започват да имат представа колко струват може би е причина да се създава впечатление, че магазините са пълни с "мързели" и "некадърници". Просто тези, които са кадърни и не ги мързи са се сетили, че не струват 500 лв. заплата.Първоначално публикувано от Gena_bs
За да не ме разбере някой погрешно, въобще не говоря конкретно за ТМ, ТП или нещо такова а по принцип (но това се отнася и за тях, тъй като и те са в българската действителност). Нито пък работя за тях или имам каквито и да е отношения с тях (освен че съм си купувал неща оттам).
LanceLink,
Не искам да обиждам никого от тези магазини и въобще "пчеличките" у нас! познавам доста кадърни момчета и момичета от тези вериги, които се изнесоха оттам в последните 5-6 години. заради шуробаджанащина и ниски заплати.
А иначе хората си се оценяват достойно при кандидатстване за нова работа! Проблемът е, че като "манна небесна" им дойде на повечето "работодатели" предизвиканата криза.
Не мога да влизам в подробности, но давам реален пример от предната седмица. Човекът си кандидатства, одобряват го, стига до интервю и последно го питат за очакванията му за заплатата. Напълно в реда на нещата той си иска 3200лв. за отговорна позиция от средно ниво. Да, ама "мениджърите" са определили таван от 1200лв. бруто, в което влизат пикливите 60лв. за храна и "здравно осигуряване". Естествено човекът едва не получава херния от смях и си тръгва.
А иначе изискванията са като за CERN или NASA...И после реват по платените БГ телевизии, че не можели да намерят подготвени специалисти в БГ!
Здравейте
Искам да попитам дали ще навреди по някакъв начин на телевизора ако ползвам стабилизатор на напрежение от старите.
Е.. не е от най старите, марката му е "Стабитрон-350".
Не би трябвало да има проблем , ако самия стабилизатор е изправен ! Но защо ти е , имаш проблеми с качеството на тока ли ?
Не
просто... предохранителни мерки
Тогава нямаш грижи , но това чудо не жужи ли или да бръмчи ?
Не малко по нов тип е регулирането става чрез транзистори , не че няма траф вътре
е, когато напрежението играе се чува някакво прещракване но иначе не се чува