Страница 19 от 98 ПърваПърва ... 917181920212969 ... ПоследноПоследно
Резултати от 271 до 285 от общо 1470

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2011 - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2011

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница

LG 32LD320 Днес си го взех,незнам дали съм сгрешил или не,но някой който го има да каже впечатления....

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@salky според мен Филипса бе по-удачния вариянт, но вече няма значение - Честито!
    http://reviews.comet.co.uk/0331-en_gb/631361/reviews.htm

4. Member
    Тук е от
    May 2011

За филипс този модел ми казаха че давал дефекти,може и да са ме излъгали но консултанта ми е познат и едва ли ме е изпържил,но тои ми е за спалнята така че....карай ако съм се прекарал....
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1310563685[/time]_________________________________________________

PHILIPS 32PFL3605 ще го взема за детската,ако до тогава не излезне нещо по читаво за тези пари..Малко ме е яд сега като ми казват че е трябвало Филипс....Но....

5. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Честито и въобще не се ядосвай, защото колкото повече гледаш телевизори от ниския клас, толкова повече ще се убедиш, че горе-долу са еднакви. Основната причина е, че 32-ки принципно не се купуват за претенциозно гледане на HD, а за телевизия - така качеството на картината зависи повече от кабелния ти оператор, а не от телевизора.

Впрочем, на форума на ixbt и на мен ми е правило впечатление, че много реват от повреди на 3-та серия Филипс.

6. Member
    Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    Честито и въобще не се ядосвай, защото колкото повече гледаш телевизори от ниския клас, толкова повече ще се убедиш, че горе-долу са еднакви. Основната причина е, че 32-ки принципно не се купуват за претенциозно гледане на HD, а за телевизия - така качеството на картината зависи повече от кабелния ти оператор, а не от телевизора.

Впрочем, на форума на ixbt и на мен ми е правило впечатление, че много реват от повреди на 3-та серия Филипс.
    В добавка, доколкото си спомням 3605 беше от "светещите". Повече инфо има в посочения по-горе от колегата форум.

7. Member
    Тук е от
    May 2011

Значи за този модел Филипс не са ма излъгали.....че дава дефекти....
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1310584068[/time]_________________________________________________

А какво означава Светещите?

8.  

9. Тук е от
    Jul 2011

Извинявам се за въпроса, трябва ми 42/46" LCD или плазма. Телевизията е от Близу, другото ще се гледа със външен плеър. И тъй като се доверявам напълно на мненията тук очаквам предложения цена максимум 1500лв.

10. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Разстояние на гледане , осветеност на стаята - по-големия размер е по-добре , примерно Самсунг 46C550 / 46C650 / 46С750 / но е по-скъп , но е много добър ТВ /, но от него трудно се намират запечатки , повечето са мостри ! От плазмите Панасоник - 46G20 !

11. Member
    Тук е от
    Feb 2008

agam
    Samsung LE-46C550
    Panasonic P42G20
    Toshiba 46XV733

12. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Цитат Първоначално публикувано от salky
    Значи за този модел Филипс не са ма излъгали.....че дава дефекти....
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1310591220[/time]_________________________________________________

А какво означава Светещите?
    В руските форуми сериозно се говори за завишено магнитно поле около захранващия блок на 5605 и 3605 - полето е толкова интензивно, че успява да запали енергоспестяваща лампа доближена до задния панел. Дизайна на моделите е правен за лед подсветка (ниско захранващо напрежение), и не е екраниран добре захранващия блок в последствие е сложена лампова. От Филипс не коментират нищо по проблема, но аз лично не бих рискувал особенно за детска стая!

13. Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    agam
    Samsung LE-46C550
    Panasonic P42G20
    Toshiba 46XV733
    Май ще е Toshiba 46XV733, мерси !

14.  

15. Member
    Тук е от
    May 2011

Колето,благодарско за съвета...

16. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Вчера след кратко ослушване награбих един P42U30 от Технополис,като основно натежаха 5-те години гаранция.Предлагат се до 15-ти юли.Между другото не знам защо го няма този модел в Техномаркет,предполагам,че е заради количествата U20,които имат.Буквално във всички магазини ги имат(вижда се от сайта),но както и да е.Та оказа се,че принципно имат по една бройка от модела в магазин.Проверих три магазина и в трите едно и също - по един.Само в Технополис в Мол Сердика на Ситняково се оказа,че има един,който за късмет не беше изложен и ме увериха,че е нов.Помолих ги да проверим в сервизното колко време е работил и за мое учудване се съгласиха.Даже момчето влезе само - знаеше как!Оказа се на 5 минутки работа и директно си го натоварих.Живи и здрави ще споделя как "го виждам" и ще се опитам да го сравня с P42S10E,който имам от края на 2009-та.Но мисля,че за парите си е екстра.

ПП
    ...между другото трима продавачи там ми направиха много добро впечатление.Грамотни,образовани и "в час" с материята,с която се занимават.Единия беше един пич,който е консултант за бяла техника и двама на черната техника.Просто нямат нищо общо с останалите "дихатели",дето не знаят защо са в магазина.Да не говорим,че в Технополис на 202-ра улица срещу ТЕЦ-а в Орландовци единия ми обясняваше как нямало такъв модел 42U30 - а той същия на промоция в каталога!!!
    Не е до Търговска верига,а си е до продавач - те са лицето на магазина и те оставят впечатлението у клиента... е т'ва е!

17. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Честито !
    Чакаме ревюто !

18. Тук е от
    May 2011

Почти изцяло воден от препоръките на Христослав (а също и няколко прочетени ревюта тук и там), вчера и аз станах собственик на P42G30. Излиза, че яко подпряхме бизнеса с плазмите
    Дизайнът на телевизора се вписва повече от перфектно на интериора и останалата техника. На този етап нямам абсолютно никакви забележки.
    Трудно ми е да направя какъвто и да е друг анализ, защото в комбинация с лаптоп и рисийвър, кашата е тотална.. Мига, цъка, чудо е.. Пускам калпави рипове, те излизат като двд-та, не зная ъпскейлва ли рисийвъра или не... Още колко имам да уча и да експериментирам, не е истина..

Огромни благодарности към форума и още веднъж към Христослав. Хубаво е, че в днешно време човек има откъде да научи неща, които са му принципно чужди. Невъзможно е да разбираме от всичко, но е страхотно, че има до кого да се допита човек.

Силна препоръка към Технополис The Mall! С разбиране и уважение получих необходимото обслужване. Управителят е гъвкав и възпитан човек. А продавач консултанта беше на нужното ниво. Скромно, знаещо и умерено момче. Казва се Йордан - Данчо. Застъпи се и организира доставка на фабрично запечатан кашон. Преди самата покупка доста прилично ме напътстваше. Понаучих от него някой пикантни нещица.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 19 от 98 ПърваПърва ... 917181920212969 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1360
    Последно: 16-06-11, 10:46
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе