LG 32LD320 Днес си го взех,незнам дали съм сгрешил или не,но някой който го има да каже впечатления....
LG 32LD320 Днес си го взех,незнам дали съм сгрешил или не,но някой който го има да каже впечатления....
@salky според мен Филипса бе по-удачния вариянт, но вече няма значение - Честито!
http://reviews.comet.co.uk/0331-en_gb/631361/reviews.htm
За филипс този модел ми казаха че давал дефекти,може и да са ме излъгали но консултанта ми е познат и едва ли ме е изпържил,но тои ми е за спалнята така че....карай ако съм се прекарал....
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1310563685[/time]_________________________________________________
PHILIPS 32PFL3605 ще го взема за детската,ако до тогава не излезне нещо по читаво за тези пари..Малко ме е яд сега като ми казват че е трябвало Филипс....Но....
Честито и въобще не се ядосвай, защото колкото повече гледаш телевизори от ниския клас, толкова повече ще се убедиш, че горе-долу са еднакви. Основната причина е, че 32-ки принципно не се купуват за претенциозно гледане на HD, а за телевизия - така качеството на картината зависи повече от кабелния ти оператор, а не от телевизора.
Впрочем, на форума на ixbt и на мен ми е правило впечатление, че много реват от повреди на 3-та серия Филипс.
В добавка, доколкото си спомням 3605 беше от "светещите". Повече инфо има в посочения по-горе от колегата форум.Първоначално публикувано от Lance
Значи за този модел Филипс не са ма излъгали.....че дава дефекти....
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1310584068[/time]_________________________________________________
А какво означава Светещите?
Извинявам се за въпроса, трябва ми 42/46" LCD или плазма. Телевизията е от Близу, другото ще се гледа със външен плеър. И тъй като се доверявам напълно на мненията тук очаквам предложения цена максимум 1500лв.
Разстояние на гледане , осветеност на стаята - по-големия размер е по-добре , примерно Самсунг 46C550 / 46C650 / 46С750 / но е по-скъп , но е много добър ТВ /, но от него трудно се намират запечатки , повечето са мостри ! От плазмите Панасоник - 46G20 !
agam
Samsung LE-46C550
Panasonic P42G20
Toshiba 46XV733
В руските форуми сериозно се говори за завишено магнитно поле около захранващия блок на 5605 и 3605 - полето е толкова интензивно, че успява да запали енергоспестяваща лампа доближена до задния панел. Дизайна на моделите е правен за лед подсветка (ниско захранващо напрежение), и не е екраниран добре захранващия блок в последствие е сложена лампова. От Филипс не коментират нищо по проблема, но аз лично не бих рискувал особенно за детска стая!Първоначално публикувано от salky
Май ще е Toshiba 46XV733, мерси !Първоначално публикувано от Lance
Колето,благодарско за съвета...
Вчера след кратко ослушване награбих един P42U30 от Технополис,като основно натежаха 5-те години гаранция.Предлагат се до 15-ти юли.Между другото не знам защо го няма този модел в Техномаркет,предполагам,че е заради количествата U20,които имат.Буквално във всички магазини ги имат(вижда се от сайта),но както и да е.Та оказа се,че принципно имат по една бройка от модела в магазин.Проверих три магазина и в трите едно и също - по един.Само в Технополис в Мол Сердика на Ситняково се оказа,че има един,който за късмет не беше изложен и ме увериха,че е нов.Помолих ги да проверим в сервизното колко време е работил и за мое учудване се съгласиха.Даже момчето влезе само - знаеше как!Оказа се на 5 минутки работа и директно си го натоварих.Живи и здрави ще споделя как "го виждам" и ще се опитам да го сравня с P42S10E,който имам от края на 2009-та.Но мисля,че за парите си е екстра.
ПП
...между другото трима продавачи там ми направиха много добро впечатление.Грамотни,образовани и "в час" с материята,с която се занимават.Единия беше един пич,който е консултант за бяла техника и двама на черната техника.Просто нямат нищо общо с останалите "дихатели",дето не знаят защо са в магазина.Да не говорим,че в Технополис на 202-ра улица срещу ТЕЦ-а в Орландовци единия ми обясняваше как нямало такъв модел 42U30 - а той същия на промоция в каталога!!!
Не е до Търговска верига,а си е до продавач - те са лицето на магазина и те оставят впечатлението у клиента... е т'ва е!
Честито !
Чакаме ревюто !
Почти изцяло воден от препоръките на Христослав (а също и няколко прочетени ревюта тук и там), вчера и аз станах собственик на P42G30. Излиза, че яко подпряхме бизнеса с плазмите
Дизайнът на телевизора се вписва повече от перфектно на интериора и останалата техника. На този етап нямам абсолютно никакви забележки.
Трудно ми е да направя какъвто и да е друг анализ, защото в комбинация с лаптоп и рисийвър, кашата е тотална.. Мига, цъка, чудо е.. Пускам калпави рипове, те излизат като двд-та, не зная ъпскейлва ли рисийвъра или не... Още колко имам да уча и да експериментирам, не е истина..
Огромни благодарности към форума и още веднъж към Христослав. Хубаво е, че в днешно време човек има откъде да научи неща, които са му принципно чужди. Невъзможно е да разбираме от всичко, но е страхотно, че има до кого да се допита човек.
Силна препоръка към Технополис The Mall! С разбиране и уважение получих необходимото обслужване. Управителят е гъвкав и възпитан човек. А продавач консултанта беше на нужното ниво. Скромно, знаещо и умерено момче. Казва се Йордан - Данчо. Застъпи се и организира доставка на фабрично запечатан кашон. Преди самата покупка доста прилично ме напътстваше. Понаучих от него някой пикантни нещица.