Страница 43 от 98 ПърваПърва ... 3341424344455393 ... ПоследноПоследно
Резултати от 631 до 645 от общо 1470

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2011 - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница

За парите си бива !
    Имам такъв подобен , но не е с LED подсветка и нямам забележки като телевизор , но някои искат " тонове " екстри - е , този модел не е от тях !

2.  

3. TNN
    TNN е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2008

Да, обаче 50-инчов плазмен SAMSUNG PS-50C450 пак е толкова пари http://www.technomarket.bg/products/...sung-ps-50c450 Съвсем се омотах кое пред кое по беше за предпочитане. Като за цена 1000 лв кой е по-правилен избор - SAMSUNG PS-50C450 или LED телевизор LG 42LV3550 ?
    Добре е само това, че не бързам.

4. Member
    Тук е от
    Jun 2011

Колега, много е важно да споменеш какво точно ще гледаш на телевизора, както и от какво разстояние. Ако ще гледаш предимно филми или телевизионни канали с мащаб 16:9, плазмата е добър избор, АКО по възможност е Panasonic и НЕ Е със смешните 1368Х768 пиксела като на посочения в адреса горе модел. При 50" тези пиксели са толкова едри, че направо ще ти дерат очите и ще си принуден да се отдалечиш възможно повече от екрана, за да не ти правят впечатление А това пък обезсмисля големия размер и има един такъв момент, че да гледаш от по-близо 42" е по-добре, отколкото да гледаш отдалече 50". Помисли и за потреблението на електрически ток, което при плазмените телевизори често е около два пъти повече от на течнокристалните телевизори, при еднакъв брой пиксели на екрана.

5. TNN
    TNN е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2008

Съгласен съм. При гледане най-вече на цифрова телевизия, филми и клипове от 3-3,5 метра в затъмнена обстановка, май е по-подходящ PANASONIC TH-42PZ8ES http://www.technomarket.bg/products/...nic-th-42pz8es 100 000 ЧАСА ЖИВОТ НА ПАНЕЛА дали на практика ще се потвърдят?
    50-те инча не са задължителни. Сведох въпроса до: PANASONIC TH-42PZ8ES или LED телевизор LG 42LV3550 ?

6. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега , странни разсъждения , но има нещо вярно , но ако искаш плазма виж това - http://www.technomarket.bg/products/...nic-tx-p42x20e . По-евтин и по-модерен от твоя Панасоник !

Или за същите пари - http://technomarket.bg/products/0907...nic-tx-p42s20e , мани го оня Панасоник , стар и скъп модел !

Ще се наложи да си промениш избора ! Повярвай ми !

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от TNN
    Съгласен съм. При гледане най-вече на цифрова телевизия, филми и клипове от 3-3,5 метра в затъмнена обстановка, май е по-подходящ PANASONIC TH-42PZ8ES http://www.technomarket.bg/products/...nic-th-42pz8es 100 000 ЧАСА ЖИВОТ НА ПАНЕЛА дали на практика ще се потвърдят?
    50-те инча не са задължителни. Сведох въпроса до: PANASONIC TH-42PZ8ES или LED телевизор LG 42LV3550 ?
    PANASONIC TH-42PZ8ES е модел от 2008 година и 100% е мостра с доста наработени часове....Не ти го препоръчвам!

8.  

9. TNN
    TNN е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2008

ТВ Plasma Panasonic TX-P42C3E
    http://plasma.tv.zora.bg/catalog/pro...nic_tx_p42c3e/ Този тук пък е още по-изгоден като вариант! В смисъл - евтин. Ако така умувам и си се ровя - наистина с месеци ще го избирам възможния нов телевизор. Сега съм с Panasonic Quintrix 28 инча - от 2005 г. Още си работи като нов, изобщо не е показал дефект досега.

10. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Кое му е изгодното ? Р42Х20Е е 849 лв !!

Накрая от многото търсене ще се набуташ на някой " боклук " ! И сам ще си си виновен !

11. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Новите плазми на Панасоник 2011г. са с поне 2 пъти намалена консумация на енергия.
    TX-P42UT30E е с промоционална цена даже - 1500лв.
    Всеки си знае бюджета, разбира се, но евтиното не значи че е и най-доброто за дадените пари!

Изборът опира и до приоритети. Ако го предлагаха и с очила за 3D, досега да съм го взел.
    Но като се добави цената на 2 чифта поне и цената му ще стане колкото на 50 инчовият модел.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

TNN
    След като ще правиш ремонт още месец-два ,то можеш да увеличиш още малко бюджета за ето този/ноември месец цената му ще падне с 100 лева/
    PANASONIC TX-P42S30E
    http://www.technomarket.bg/products/...nic-tx-p42s30e

13. TNN
    TNN е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2008

Благодаря Ви за мненията. Аз не бързам. Според мен качеството е над другите неща - цената не следва да е нещо водещо при избора. Този PANASONIC TX-P42S30E с какво е по-добър от LED телевизор LG 42LV3550 и в какво му отстъпва?
    Вероятно тук има и съфорумци - ползватели на тези телевизори. Би ми било интересно да споделят впечатления.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Този PANASONIC TX-P42S30E с какво е по-добър от LED телевизор LG 42LV3550 и в какво му отстъпва?
    По-добър
    - равномерна картина
    - по-добър контраст
    - не уморява очите при гледане на тъмно в сравнение с ЛСД
    - по-голям зрителен ъгъл
    - по-реалистични и натурални цветове
    - повече видими детали в тъмните и светлите области на картината

Отстъпва в
    - разхода на ел. енергия / повече/
    - теглото /повече/
    - при гледане в светло помещение черното сивее
    - склонност към прогаряне на екрана при статични изображения

16. TNN
    TNN е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2008

Благодаря. А този защо ли е на такава уникална цена? ТВ LCD Finlux 42FLHER882PU FULLPIX DVB за 777 лв http://lcd.tv.zora.bg/catalog/produc...x_dvb_t_c_pvr/ Не зная дали някой може да им прогнозира промоциите.Тази марка е с добър плеар с БГ-суб... Съвсем сложно ми стана за преценка. Май един след друг трябва да се тестват на място - колко му е да заредя няколко флашки с различни файлове. Най-много при експрериментите да се изнервят консултантите.

17. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Първо е на промоция и второ - защо Голф 3 е по-евтин от Ауди А3 ??
    Само ако си закъсал с парите , тогава се оглеждай за по-непопулярни марки , но и цените им не са уникални , ако няма промоция !

18. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Благодаря. А този защо ли е на такава уникална цена? ТВ LCD Finlux 42FLHER882PU FULLPIX DVB за 777 лв http://lcd.tv.zora.bg/catalog/produc...x_dvb_t_c_pvr/ Не зная дали някой може да им прогнозира промоциите.Тази марка е с добър плеар с БГ-суб... Съвсем сложно ми стана за преценка. Май един след друг трябва да се тестват на място - колко му е да заредя няколко флашки с различни файлове. Най-много при експрериментите да се изнервят консултантите.
    Според мен Finlux не са никак зле , даже напротив от това ,което съм гледал имат доста добра картина на SD в моделите с FullPix процесора . Използват матрици на LG в някои модели и на Самсунг , вероятно и други матрици , но като цяло не са за отписване. Скоро не съм влизал в менюто на новите модели , но на тези от преди 1-2години беше с лоша графиката, доста демоде . Почти няма притежатели на тази марка във форума , така че нямаме инфо за нещата в развитие. Тази марка всъщност се произвежда от Vestel Турция и моделите им се припокриват , според мен е доста по-добре от НЕО , Краун, Деу и разни китайски сглобки под различни имена. Ако си смел пробвай- Пашата обича смелите !

Този го гледах преди време , но много му светеше витрината директно , та не можах добре да го преценя , иначе страхотна цена за 55" и добър дизайн.
    http://led.tv.zora.bg/catalog/produc...dvb_t_c_mpeg4/

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 43 от 98 ПърваПърва ... 3341424344455393 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1360
    Последно: 16-06-11, 10:46
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе