Страница 93 от 98 ПърваПърва ... 43839192939495 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,381 до 1,395 от общо 1470

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2011 - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница

Заяви си по-рано СА модула и картата при Скат ,защото май се чака поне 2 седмици /при мен беше толкова/ -иначе качеството им в момента е добро и имат 10-12 ХД програми ,но не съм проверявал скоро каква е цената на ХД пакета.
    За тв ,бих ти препоръчал това - http://www.technomarket.bg/products/...nic-tx-p46g30e -другите серии са със спестени филтри и др. екстри ,а и цената е много добра.

2.  

3. Тук е от
    Oct 2002

Благодаря,
    Чух за 80 лв инсталационна такса за модула, а иначе бил безплатен. За цифрова телевизия знам за 16 лв, а сега съм на 14, но това зависи от пакета наистина.
    ЛЕД телевизор може ли да предложиш, нещо не съм фен на плазмата, но сигурно вече са изчистили проблема с memory ефекта?

4. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Като ще си купуваш телевизор с такъв размер забрави за аналоговата телевизия и търси варианти с цифрова + САМодул !

5. Тук е от
    Oct 2002

Tова и мисля да направя, но първо телевизора колега.

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Бюджет? Няма инсталационна такса /поне аз не съм плащал такава/ за САМ -имаше някаква за ХД СТБ им /някаква НЕТА /, което пак си е пълно безумие за завиването на две букси.

7. Тук е от
    Oct 2002

Така е, но и място за друга тема. Това е което съм чул, но ще питам на място за повече информация и достоверност.

8.  

9. Тук е от
    Sep 2003

Здравейте. Ще купувам телевизор. Твърдо 32", мястото е толкова. Ще го ползвам за гледане на цифрова тв от кабеларка, като в допълнение са желателни USB player и PVR с таймшифт за да си записвам мачове когато не съм в къщи примерно. Бюджет 700-800 лв. Първоначално бях избрал като оптимален вариант Samsung 32C650, обаче не го открих офлайн по магазините. Сега оглеждам 32D550, но виждам, че няма PVR в спецификациите му. И тъй като нямам много опит със Samsung-и и изобщо с такава техника имам въпрос: може ли да бъде активиран PVR на този телевизор или няма такава възможност. Благодаря предварително.

10. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

halhaberino, не мястото трябва да определя размера , а разстоянието ,от което ще се гледа !
    Екстрите ,които си си определил те пращат в ограничен избор от по-високите серии на утвърдените марки или в някои по екзотични предложения като това:
    http://led.tv.zora.bg/catalog/produc...dvb_t_c_mpeg4/

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Тестове за подсветката
    http://www.tcs-graphix.com/files/phil/index.html

12. Member
    Тук е от
    Feb 2008

halhaberino,
    PVR имат Самсунг D61XX, които са умопомрачително скъпи. За по-евтин вариант може да погледнеш Шарп LE510, на който особено впечатление ми направи в упътването, че не само има записване на програми, ами даже изрично пише, че можеш да си ги гледаш и на компютъра, тоест не са заключени към телевизора.
    Днес огледах 40-ката LE510 на живо и не е нищо особено, картината изглежда изключително сходно със Самсунг 40D503, нищо чудно матриците в този модел Шарп да са Самсунг производство. Това, което ме подразни, е че на външен вид пък изключително много ми напомня на Westwood, които се продават в Метро и няма да се изненадам ако са от един и същ OEM производител.

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

PVR има и при Панасоник Е30 /май най евтиния вариант/серията и LG серия LW579/659.

14.  

15. Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от halhaberino
    ... Сега оглеждам 32D550, но виждам, че няма PVR в спецификациите му. И тъй като нямам много опит със Samsung-и и изобщо с такава техника имам въпрос: може ли да бъде активиран PVR на този телевизор или няма такава възможност. ...
    Имах предвид дали на някой не му е известно тази опция да я има в софтуера на ТВ-то, но да е заключена за този модел и дали не може да бъде активирана през сервизното меню и как.

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    ... За по-евтин вариант може да погледнеш Шарп LE510, на който особено впечатление ми направи в упътването, че не само има записване на програми, ами даже изрично пише, че можеш да си ги гледаш и на компютъра, тоест не са заключени към телевизора...
    Този Sharp ми беше убягнал. Има PVR, изглеждащ дори по-добър от другите. Плеъра му поддържа доста файлове и кодеци и субтитри на български и още един сериозен плюс - RGB LED технология на панела. Не всичко е на ниво, примерно звук и сканиране, но като за 799 лв. е добре. Тези дни ще отида до Техномаркета да го видя как изглежда наживо и ако ми хареса го взимам.

16. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Ами то всички са RGB... освен Quattron-ите, които не ги възприемат като по-добри заради измисления жълт пиксел.

17. Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от halhaberino
    Здравейте. Ще купувам телевизор. Твърдо 32", мястото е толкова. Ще го ползвам за гледане на цифрова тв от кабеларка, като в допълнение са желателни USB player и PVR с таймшифт за да си записвам мачове когато не съм в къщи примерно. Бюджет 700-800 лв. Първоначално бях избрал като оптимален вариант Samsung 32C650, обаче не го открих офлайн по магазините. Сега оглеждам 32D550, но виждам, че няма PVR в спецификациите му. И тъй като нямам много опит със Samsung-и и изобщо с такава техника имам въпрос: може ли да бъде активиран PVR на този телевизор или няма такава възможност. Благодаря предварително.
    Колега според мен Samsunga е уникален, мачовете може да си ги дърпаш от торентите !!! Аз съм със Samsung 32 Full HD, и се оказа че нестава за гледане на кабелна, така че се наложи да си го сложа за монитор на компа, и НЕ съжалявам, Blu Ray дисковете къртят мивки !!! Вземи си някой HD ready по-евтин !!!

18. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Ами то 32" са си монитор . Това че е Full HD няма кой знае какво отношение към лошия сигнал на кабеларката , така гадно ще се вижда и на HD Ready , просто трябва да се мине на кабелен оператор с добро качество на цифровата , иначе какъв е смисъла от качествен телевизор.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 93 от 98 ПърваПърва ... 43839192939495 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1360
    Последно: 16-06-11, 10:46
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе