Страница 62 от 98 ПърваПърва ... 1252606162636472 ... ПоследноПоследно
Резултати от 916 до 930 от общо 1470

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2011 - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от raziel66

Ако не си подготвиш "домашното" предварително, оставаш на свободните съчинения на така наречените консултанти, които до колкото разбирам от коментари на колеги тук, не носят никаква отговорност при даване на невярна информация.
    Преди седмица за един познат цял ден си изгубих да му отсея 3-4 модела до 37"(след големи кандърми искаше 26-32") и съответния бюджет. С така написаните модели и още няколко , които да избягва да ги взима, отиде до ТМ Цариградско да избира . Върна се с един от тези в "забранения" списък и 42" само бюджета беше спазил. Вика ми -ама нали не съм се минал ? Кво да му кажеш ,поне са го убедили за 42".

2.  

3. Тук е от
    Sep 2011

nkd

Кажи му, че се е минал. Днес разбрах от един свестен консултант, че по закон всеки има право да си върне това, което е закупил в 7 дневен срок от покупката. Нужно е да е с опаковка и цялостне вид. Не съм го пробвал, но ако ми се наложи няма да се поколебая. В ТМ със сигурност ги насъскват да продават само определени марки то си е направо очебъркащо.

1. Отидеш да питаш за някой ТВ те ти кажат мани я тази плазма я виш какви гадни цветове, грее, харчи ток. Е може ли да я видя ... е не може няма сигнал.
    2. Ела да видиш този Samsung или LG, а Philips може ли да видя ... а бягай от там те спряха да правят телевизори ще фалират и правят само боклуци.

То вярно, че тези до Метро са близко до Горублянските автокъщи, но толкова да са им прихванали от начинана на говорене не си представях. Та с 2 думи не ме кефи в колата в магазина и на си ви го ... вие ми казахте, че е така, но не е така и толкоз...викни си КЗК ако се опъват.

4. Тук е от
    Aug 2011

За съжаление номера с връщането за сега е валиден само при on-line покупки. Не ми е известно да има такава опция при закупуване на място при търговеца. Да се надяваме че скоро ще можем да се възползваме от "money back guarantee", която предлагат търговците в "белите държави". Все пак това би стимулирало конкуренцията между търговците, а както знаем конкуренцията ражда прогреса. Но това са други теми...

5. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от Gorski86
    За съжаление номера с връщането за сега е валиден само при on-line покупки. Не ми е известно да има такава опция при закупуване на място при търговеца. Да се надяваме че скоро ще можем да се възползваме от "money back guarantee", която предлагат търговците в "белите държави". Все пак това би стимулирало конкуренцията между търговците, а както знаем конкуренцията ражда прогреса. Но това са други теми...
    Мдам.... Dstyle в същата тема с Lance писахме по въпроса... По ЗАКОН когато си купил нещо в търговския обект и си го харесал в магазина НЯМАШ право да го върнеш... 7-те дена важат за нещо което не си видял при покупката (он-лине пазаруване).... Т.е. ако имаш съмнения че нещо не е наред ПРЕДВАРИТЕЛНО си поговори с търговеца в магазина и се разберете... Често търговците са склонни на компромиси, но както споменах не са задължени по закон! Когато говорим за големите вериги си говори за тези неща с управителя на съответния магазин а не с консултантите... ПРЕДВАРИТЕЛНО.... !

6. Тук е от
    Sep 2011

ОК. Съгласих се, че точно така не е, но има възможност ако откриеш несъответствие при закупеното от теб в магазина да я върнеш само, че в 3 дневен срок http://www.kzp.bg/index.php?mode=vie...ment_id=130#4.

Пример: При огледи на ТВ-та многократно попадах на грешни етикети, което ако не си проверел сайта на производителя си е чиста заблуда. Пише на етикет, че е 127 см. за 42 инча, но това се отнася за 50 инча. Пише, че има едни колони, а се окзват други и т.н., което си е заблуда, която установяваш у вас.

Истинския търговец винаги би удовлетворил желанията на клиент, а не да го баламосва ... Престават да пиша по темата, че много разводних нещата

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ta4ko
    hristoslav2,нали знаеш, дядо Вазов беше написал една много крилата фраза: "Лудите, лудите- те да са живи!"...
    Направеното тук от теб е страшно много и полезно за всички ни.Таблицата, посочена по-горе от теб е достатъчна. Така хората ще знаят на даден модел от една марка какъв примерно ще се равнява по параметри от друга.И най-вече имената им.Знаеш ли на какви комични ситуации се натъквах в последно време (сигурно и ти си ставал свидетел на подобни)? Та някои дори не могат да произнесат правилно технологията ЛСД. Камо ли да запомнят доста по-сложни комбинации от букви,цифри и т.н. А така- ще вземе листче, ще си запише модела и марката, които евентуално биха му се вписали в изискванията и вече на място ще отиде да се убеди в това или да го сравни с друг телевизор.Но поне базата ще я има.Това е.
    Аз съм благодарен, че има хора като теб, които наистина правят едно голямо добро за потребителите като цяло.

Сравнение на модели телевизори
    http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=10
    Там си избираш марката/Choose a make:/ и моделите/Choose a model:/ които искаш да сравниш и после избираш теста /Choose a test:/

КЛАСАЦИЯ
    http://www.testfreaks.co.uk/tvs/?sort=score
    Филтрите са вляво и горе над класацията - Sort by: Popularity FreakScore Price Name Release Date Recently Added

http://www.chip.de/bestenlisten/Best.../index/id/648/
    http://www.testeo.de/kategorie_produ...plasma-76.html

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Хайде на новият стандарт Hisense Cinema TV 71'' 21:9

[img width=800 height=568]http://www.fullhd.gr/images/stories/2011/September/September-2011-1/Hisense.JPG[/img]

http://www.fullhd.gr/images/stories/...sense-spec.JPG

10. Тук е от
    Jan 2010

Канал 1 4:3 SD ще се вижда прекрасно на този ТВ

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от firehorse
    Канал 1 4:3 SD ще се вижда прекрасно на този ТВ
    Няма две мнения по въпроса Всички ще изглеждат като Джаба хатянина... Ама пък и кой притежаващ този телевизор ще гледа онази жалка имитация на телевизия БНТ1...предназначен е за гледане на блу-рей филми.

12. Тук е от
    Sep 2011

Здравейте,
    Нов съм във форума, моля препоръчайте ми LCD TV 37-42" при 42" е важна ширината защото мястото е ограничено. Бюджета е 1000 лв. максимум. Изискванията са да е с матов дисплей и добро цветопредаване, не ме интересуват 3D, медиаплеар, LED подсветка предпочитам CCFL.

13. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Добре дошъл в форума !

За първи път ми се случва , някой да иска точно ТВ , а не глезотии и то с съмнителна полза ! Браво !

Та на въпроса - какво ще се гледа ? От къде е сигнала и какъв е ?

14.  

15. Тук е от
    Sep 2011

Ще се гледа цифрова TV по кабел и отвреме на време филми от PC или външен медиаплеър. Стаята е доста светла.

16. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

17. Тук е от
    Sep 2011

Благодаря за препоръките, кой се настройва по-лесно? първия не е ли с LED подсветка?

18. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Да , така е ! Но ТВ-то си е добро ! Аз имам от втория , но 37" - доволен съм и то много ! Добро меню , лесно се работи с него !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 62 от 98 ПърваПърва ... 1252606162636472 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1360
    Последно: 16-06-11, 09:46
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 19:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 21:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 17:35
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 14:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе