За вторият модел - да матрицата е на AUO, но не е TN, а AMVA2
Това което съм дал за разчитане, е на базата сравнение на модели с диагонали 24 до 32 инча. Тогава не можах да намеря база за по-големите диагонали.
За вторият модел - да матрицата е на AUO, но не е TN, а AMVA2
Това което съм дал за разчитане, е на базата сравнение на модели с диагонали 24 до 32 инча. Тогава не можах да намеря база за по-големите диагонали.
Не беше упрек.Просто споделих че има 32"-ви модела с S-IPS матрици
Благодаря ви момчета !
Телевизори за детската
http://www.hannspree.com/EU/EN/Produ...yTVs/List.aspx
Hanspree interactive TV
http://www.fullhd.gr/trexonta/9395-h...active-tv.html
В какъв смисъл-без да очакваш чудеса от 3D-то му,кажи ми кой телевизор в момента има по-добро 3Д,като всички са приблизително на едно ниво!Първоначално публикувано от firehorse
В смисъл, че например при плазмите на Панасоник 3D-то е без толкова crosstalk (двоен образ). Можеш да ги тестваш в почти всеки магазин. Не са приблизително на едно ниво. Макар че аз съм принципно анти-3D (поне докато не видим 3D ТВ без очила). Ако трябваше днес да си избирам 3D ТV (бррр, ужасна мисъл) по-скоро щях внимателно да тествам пасивните на LG и плазмите на Панасоник (а, да и D6530 LED на Самсунг ми направи много добро впечатление преди няколко седмици, но беше твърде за кратко, за да мога да съм сигурен, а и все още съм си анти-3D).
търся 46-50 " - ако имате друго предложение - моля . Просто от многото гледане на модели този най ми допадна - не толкова заради 3D-то. Tърсих Sony но нещо ми убягна.
Колега , 46C750 е много добър ТВ и ако не е мостра / не че му пречи нещо , но .../ , не се чуди много ! Иначе си за плазма !
Примерно тази - http://www.technomarket.bg/products/...nic-tx-p46g30e .
В крайна сметка след много четене и размисли станах собственик на ей това ТВ - http://technomarket.bg/products/0907...ips-40pfl8605h
Може да се каже, че това търсех. Хубава картина, доста добър звук, предпазно стакло (палави дечица ). Екстра е ... кефи ме.
Ами кефи се и то ..... дългооо !
Ако картината ти е най-важна C750 е супер... Изказването ми за 3д-то беше заради заблудата, че 750 е 650+3д и най-важното в него е именно 3д-то... Изтъкнах ти други разлики... Както ти е казал Lance 3D се развива все още (особено в миналогодишните модели) си има "раздвояване" на образите... Може ми плазмите на Панасоник са най-добре, но и аз не бих поставил 3Д като основен критерий в настоящия момент...Но като картина C750 e бижу (аз съм с такъв).... Зяпам си SD, HD и за да се изфукам пускам на някой гостенин 3d Но до там Не съм се заложил да зяпам 3д в къщи.... Когато купувах C750 го взех заради: супер картината, без рулетка на матриците и процесорите, равномерна подсветка, 200 Hz, PVR, хубав плеър... И като бонус получих 3D....Първоначално публикувано от Kadiyski
Виждам, че става въпрос за 3D тук и реших и аз да споделя свойте впечатления.
В неделя взех очила SAMSUNG SSG -3300GR. За незапознатите, ТВ-то е SAMSUNG PS-51D8000. В момента с изненада установявам, че телевизорът струва 3899лв., а аз го закупих за 2370лв. (2500лв - 5% отстъпка за мостра)!? Не знам как да се чувствам в момента - прецакан или късметлия
Връщам се на темата. Бях абсолютно скептичен към 3D-то. Дори не съм искал 3D телевизор. Спрях се на този модел заради съотношението размер/цена. Просто влизаше в бюджета ми заделен за телевизор. Преди това фаворитът ми беше UE46D6510, но когато се наканих да купувам, бяха вдигнали цената му от ~2600лв на ~2900лв. Никак не исках да взимам плазма заради купищата проблеми за които четох, но в крайна сметка ето ме с плазма
Очилата са много издържани, като дизайн. Седят удобно на моето лице. Имат шейд (една пластмаса за сянка) все едно изкаран от яйце киндер сюприз. Така и не можах да я закрепя, но на мен не ми и трябва защото имам плътни щори. Очилата се зареждат през USB. Аз лично ги включих в компютъра. Диода на очилата светеше оранжево и с времето позеленя, което ще рече - заредено.
И така, запитвайки се защо дадох 150лв за тая глупост, надянах очилата и пуснах Avatar 3D. Определено ефекта WOW се прояви с пълна сила. Направо зяпнах пред дълбочината на гледката Може би се радвам толкова много защото не съм съпоставял с друго 3D. В магазините уж "гледах" 3D обаче беше много дървенко. Няма значение аз се кефя на макс
Така време за + и -:
+уникално изживяване
+можеш да лежиш, да седиш накриво но образът няма да се промени
+през целия филм не видях дефектите за които толкова много се говори (crosstalking), но може би все още нямам опит и не знам къде да гледам
технологията има доста минуси все още
-картината става по-сивкава с една идея, не че ми пречи много но все пак е негатив
-постоянно трябва да се следи къде фокусира камерата, защото поне на мен ми става зле като погледна в разфокусираната част на изображението. Трябва да се разработи някакъв метод, който да насочва вниманието само във фокусираната част на образа.
-трябва да се гледа на тъмно или поне притъмнено защото вътрешната страна на очилата е толкова отражателна, че виждам тапета отзад в ъглите на стъклата
Надявам се да съм бил полезен с информацията
Taboo, като омръзне първоначалния ефект и остават само дразнителите. Да не говорим, че Аватар е горе долу едиствения добре направен 3д филм за момента.
Имам един въпрос за PVR функцията на телевизорите.
Чета тука, че едва ли не като вържеш диска към ТВ-то и трябва да форматираш и после ако искаш да го ползваш обратно на ПЦ-то пак форматиране.
Та да питам има ли ТВ дето може един диск с филми да го "ръчнеш" в него, да погледаш малко филми, после да запишеш на него някой футболен мач примерно, после да го вържеш пак към ПЦ-то и да гледаш мача от него и т.н.
Винаги ли трябва да минаваш през форматиране.
Защото то едва ли не излиза, че трябва да си боднеш един диск към ТВ-то и да го забравиш там.