Страница 64 от 98 ПърваПърва ... 1454626364656674 ... ПоследноПоследно
Резултати от 946 до 960 от общо 1470

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2011 - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница

За вторият модел - да матрицата е на AUO, но не е TN, а AMVA2
    Това което съм дал за разчитане, е на базата сравнение на модели с диагонали 24 до 32 инча. Тогава не можах да намеря база за по-големите диагонали.

2.  

3. Тук е от
    Aug 2010

Не беше упрек.Просто споделих че има 32"-ви модела с S-IPS матрици

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

5. Тук е от
    Sep 2011

Благодаря ви момчета !

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

7. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от firehorse
    Вземай Без да очакваш чудеса от 3D-то му Супер картина (До сега не съм видял да не е със SQ матрица (погледни етиката на ръба де)), 200Hz (Лансе ша ме бие че го давам като +), PVR официално (и на 650 може да се подкара, но не на всички версии на FW)... За съжаление тази година нито D750 има изобщо , нито D650 в бг ще видим, така че спокойно може да се каже че C750 е топ CCFL решението на Samsung в BG.... Щях да го препоръчам и на dStyle ако не беше казал "топли" думи за Samsung
    В какъв смисъл-без да очакваш чудеса от 3D-то му,кажи ми кой телевизор в момента има по-добро 3Д,като всички са приблизително на едно ниво!

8.  

9. Member
    Тук е от
    Feb 2008

В смисъл, че например при плазмите на Панасоник 3D-то е без толкова crosstalk (двоен образ). Можеш да ги тестваш в почти всеки магазин. Не са приблизително на едно ниво. Макар че аз съм принципно анти-3D (поне докато не видим 3D ТВ без очила). Ако трябваше днес да си избирам 3D ТV (бррр, ужасна мисъл) по-скоро щях внимателно да тествам пасивните на LG и плазмите на Панасоник (а, да и D6530 LED на Самсунг ми направи много добро впечатление преди няколко седмици, но беше твърде за кратко, за да мога да съм сигурен, а и все още съм си анти-3D).

10. Тук е от
    Sep 2011

търся 46-50 " - ако имате друго предложение - моля . Просто от многото гледане на модели този най ми допадна - не толкова заради 3D-то. Tърсих Sony но нещо ми убягна.

11. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега , 46C750 е много добър ТВ и ако не е мостра / не че му пречи нещо , но .../ , не се чуди много ! Иначе си за плазма !

Примерно тази - http://www.technomarket.bg/products/...nic-tx-p46g30e .

12. Тук е от
    Sep 2011

В крайна сметка след много четене и размисли станах собственик на ей това ТВ - http://technomarket.bg/products/0907...ips-40pfl8605h

Може да се каже, че това търсех. Хубава картина, доста добър звук, предпазно стакло (палави дечица ). Екстра е ... кефи ме.

13. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Ами кефи се и то ..... дългооо !

14.  

15. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от Kadiyski
    търся 46-50 " - ако имате друго предложение - моля . Просто от многото гледане на модели този най ми допадна - не толкова заради 3D-то. Tърсих Sony но нещо ми убягна.
    Ако картината ти е най-важна C750 е супер... Изказването ми за 3д-то беше заради заблудата, че 750 е 650+3д и най-важното в него е именно 3д-то... Изтъкнах ти други разлики... Както ти е казал Lance 3D се развива все още (особено в миналогодишните модели) си има "раздвояване" на образите... Може ми плазмите на Панасоник са най-добре, но и аз не бих поставил 3Д като основен критерий в настоящия момент...Но като картина C750 e бижу (аз съм с такъв).... Зяпам си SD, HD и за да се изфукам пускам на някой гостенин 3d Но до там Не съм се заложил да зяпам 3д в къщи.... Когато купувах C750 го взех заради: супер картината, без рулетка на матриците и процесорите, равномерна подсветка, 200 Hz, PVR, хубав плеър... И като бонус получих 3D....

16. Тук е от
    Aug 2011

Виждам, че става въпрос за 3D тук и реших и аз да споделя свойте впечатления.
    В неделя взех очила SAMSUNG SSG -3300GR. За незапознатите, ТВ-то е SAMSUNG PS-51D8000. В момента с изненада установявам, че телевизорът струва 3899лв., а аз го закупих за 2370лв. (2500лв - 5% отстъпка за мостра)!? Не знам как да се чувствам в момента - прецакан или късметлия

Връщам се на темата. Бях абсолютно скептичен към 3D-то. Дори не съм искал 3D телевизор. Спрях се на този модел заради съотношението размер/цена. Просто влизаше в бюджета ми заделен за телевизор. Преди това фаворитът ми беше UE46D6510, но когато се наканих да купувам, бяха вдигнали цената му от ~2600лв на ~2900лв. Никак не исках да взимам плазма заради купищата проблеми за които четох, но в крайна сметка ето ме с плазма

Очилата са много издържани, като дизайн. Седят удобно на моето лице. Имат шейд (една пластмаса за сянка) все едно изкаран от яйце киндер сюприз. Така и не можах да я закрепя, но на мен не ми и трябва защото имам плътни щори. Очилата се зареждат през USB. Аз лично ги включих в компютъра. Диода на очилата светеше оранжево и с времето позеленя, което ще рече - заредено.

И така, запитвайки се защо дадох 150лв за тая глупост, надянах очилата и пуснах Avatar 3D. Определено ефекта WOW се прояви с пълна сила. Направо зяпнах пред дълбочината на гледката Може би се радвам толкова много защото не съм съпоставял с друго 3D. В магазините уж "гледах" 3D обаче беше много дървенко. Няма значение аз се кефя на макс

Така време за + и -:

+уникално изживяване
    +можеш да лежиш, да седиш накриво но образът няма да се промени
    +през целия филм не видях дефектите за които толкова много се говори (crosstalking), но може би все още нямам опит и не знам къде да гледам

технологията има доста минуси все още

-картината става по-сивкава с една идея, не че ми пречи много но все пак е негатив
    -постоянно трябва да се следи къде фокусира камерата, защото поне на мен ми става зле като погледна в разфокусираната част на изображението. Трябва да се разработи някакъв метод, който да насочва вниманието само във фокусираната част на образа.
    -трябва да се гледа на тъмно или поне притъмнено защото вътрешната страна на очилата е толкова отражателна, че виждам тапета отзад в ъглите на стъклата

Надявам се да съм бил полезен с информацията

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Taboo, като омръзне първоначалния ефект и остават само дразнителите. Да не говорим, че Аватар е горе долу едиствения добре направен 3д филм за момента.

18. Member
    Тук е от
    Dec 2005

Имам един въпрос за PVR функцията на телевизорите.
    Чета тука, че едва ли не като вържеш диска към ТВ-то и трябва да форматираш и после ако искаш да го ползваш обратно на ПЦ-то пак форматиране.
    Та да питам има ли ТВ дето може един диск с филми да го "ръчнеш" в него, да погледаш малко филми, после да запишеш на него някой футболен мач примерно, после да го вържеш пак към ПЦ-то и да гледаш мача от него и т.н.
    Винаги ли трябва да минаваш през форматиране.
    Защото то едва ли не излиза, че трябва да си боднеш един диск към ТВ-то и да го забравиш там.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 64 от 98 ПърваПърва ... 1454626364656674 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1360
    Последно: 16-06-11, 10:46
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе