Страница 14 от 98 ПърваПърва ... 412131415162464 ... ПоследноПоследно
Резултати от 196 до 210 от общо 1470

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2011 - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница

Здравейте!
    Според вас по-добре ли е да си поръчам ТВ-то през интернет (ТМ, ТП) ще имам възможност да си го тествам за 7 дена и ако нещо не ме кефи да го върна. Така или иначе по закон за длъжни, а ако го взема от магазина край няма връщане? Вярно че е рисковано и не знаеш какво ще ти пратят но пък като можеш да го върнеш не е проблем. мислите ли че си струва?

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Аз лично за стока с голяма сума не бих рискувал !
    И като го върнеш трябва да отидеш до магазина им за да го занесеш ! По-добре иди и си го виж наживо , освен ако има някакви основателни причини това да не може да стане !
    Ако не е нов модел , сигурно ще ти пратят мостра , но и за новите модели пак не е сигурно какво ще ти пратят !

4. Тук е от
    Apr 2009

Здравейте!В петък взех от промоцията на Техномаркет Samsung ue40d6000.Телевизора е добър на всякакви сигнали - цифрова кабелна ,блу рей,три Д и има много екстри.Понеже е за детето го гледахме само през деня.В неделя вечер обаче гремлините излязоха на лов - т.е погледнах му подсветката и изпаднах в ужас - много зле!Някъде в някакво ревю бяха казали бурно и облачно - на моя телевизор само светкавици липсваха.В понеделник почнаха уговорки за смяна и т.н.Хората от Техномаркет Цариградско се оказаха много свестни.Днес в сряда/!!!/ го замениха за чисто нов.Преди малко го разгледах - на същите места като предния телевизор същите облаци - може би няколко идеи по -слаби.Прави ми впечатление ,че са по изразени в дясната част на екрана ,където отзад са изводите на телевизора за външни устройства.Отблизо някак си не се забелязват но от разстоянието от което го гледаме 3 м. си личат съвсем ясно.Чак такъв карък да съм...Сега ще се правя ,че не ги забелязвам и дано свикна.Детето каза ,че съм луд и на никой друг не му правело впечатление.Чао 1700 лв.Ако всички модели на Самсунг са така - доста лошо.Би трябвало да пишат ,че са възможни проблеми с подсветката и това е нормално.Нека някой друг с телевизор от Д серията да сподели.В ревюта на Диджитал Върсъс пишеше ,че и 8 серия имат проблеми - тествани са при тях.

PS Ще се опитам да направя снимки и да ги кача

5. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от pipchi
    В понеделник почнаха уговорки за смяна и т.н.Хората от Техномаркет Цариградско се оказаха много свестни.Днес в сряда/!!!/ го замениха за чисто нов.Преди малко го разгледах - на същите места като предния телевизор същите облаци - може би няколко идеи по -слаби.Прави ми впечатление ,че са по изразени в дясната част на екрана ,където отзад са изводите на телевизора за външни устройства.Отблизо някак си не се забелязват но от разстоянието от което го гледаме 3 м. си личат съвсем ясно.Чак такъв карък да съм...Сега ще се правя ,че не ги забелязвам и дано свикна.Детето каза ,че съм луд и на никой друг не му правело впечатление.Чао 1700 лв.Ако всички модели на Самсунг са така - доста лошо.Би трябвало да пишат ,че са възможни проблеми с подсветката и това е нормално.Нека някой друг с телевизор от Д серията да сподели.В ревюта на Диджитал Върсъс пишеше ,че и 8 серия имат проблеми - тествани са при тях.

PS Ще се опитам да направя снимки и да ги кача

Същият карък го изкарах и аз.Преди около 2 месеца си взех 32Д5000.Вечерта му забелязах едни бели/прозрачни ленти през 5 см,на другия ден ми го смениха без проблем.
    Да ,ама не ме кефеше картината и като цяло телевизора и пак в ТМ/Плевен/ и им казах да си го взимат и да си избера друг.Падна голямо увещаване,но ги навих с това да ми го сменят с 32Ц6000/миналогодишен+по-скъп/ .Пробвай ги с това за смяна http://technomarket.bg/products/0907...ung-ue-40c6500 и си вземи още нещо за разликата и евентуално малко корупция.
    Късмет!

6. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Ами това е положението с EDGE LED подсветката, особено при Самсунг до серия 6000 вкл., при едни модели по-зле при други по-малко , но неравномерност има винаги . За това като се избира LED е добре да сa модели със задно( Direct, Full и т.н.) осветяване или Locall Dimming .

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

8.  

9. Тук е от
    Apr 2009

Добре,нека някой разбиращ т.е да знае какво да гледа и има възможност и желание да каже какво е положението с подсветката на Д6500 серията.Бих препоръчал всеки който е ползвал услугите на форума и си е купил телевизор да споделя мнения и впечатления.Обратната връзка е важна за правилния анализ и избор на модел и марка.Едно е да гледаш в магазина ,друго е да четеш по форуми и ревюта ,съвсем различно е да го пробваш лично.

10. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2011

За 6500 не знам , преди около 2 мес. си купих С5000 - матрица SQ04 - с абсолютно равномерна подсветка е .

11. Тук е от
    Jul 2011

Здравейте, поздравления за чудесния форум.

Този месец (най-късно следващия) ми предстои закупуване на ТВ и бих искал съвет. Бюджет - 1500 - 2500 лева (макс) за от 32 до 40 инча. Спрял съм се на Самсунг заради това, че имат плеър, който мисля че е добър за ТВ. Проблемът е че не мога да намеря подходящ модел за XBOX-360, т.е. с минимален лаг. Това са двете най-важни характеристики за мен. Бихте ли ми казали къде да намеря инфомрация за точни такива модели? Кой е най-подходящия? Бях се спрял на Samsung 40D7000 с надеждата цената му да падне до бюджета ми, но след dday линка май трябва да търся Samsung D5500. Мнения за тези и други модели/марки? А може бърз ТВ и външен плеър - Panasonic LED TV 42" TX-L42E30 Viera за 1600 лева + whatever madia player?

Поздрави и благодаря!

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

За игра с конзола това няма толкова голямо значение /едва ли ще хванеш разлика/ -режим "game" е напълно достатъчен ,а и всички противници са с ТВ -по-важно ще ти е качеството на интернет връзката /пинг/.

13. Тук е от
    Jul 2011

@ svetlio1 - за интернета мисля бъде мегалан, но това е за другата тема, вероятно.

Все пак - кое е добър избор за тези пари?

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ами като гледам маржът ти е доста голям ,но както казваме и на други ,трябва да кажеш от какво разстояние ще го гледаш и колко осветено е помещението ? Иначе 40D7000 е мн. добър ТВ ,но сега е на прекалено надута цена , за тия пари се взема прекрасен 50" ТВ http://www.technomarket.bg/products/...nic-tx-p50g30e /като даже и той сега е на доста висока цена/.

16. Тук е от
    Jul 2011

Ще се гледа от към 3.50 - 4.00 метра. Близо до прозорец. Около 40 инча ми е ОК, не искам повече, най-много 42. Да не е плазма. Важно е да пасне на box-а. Ако имаш идея за нещо подходящо?

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ти от това разстояние отиваш на 50-55" /повярвай -така е/.От тазгодишните модели май само ЛГ са долу-горе с приемливи цени -другите са много надути .Намират се и много добри модели от миналогодишните на супер цени -http://www.technomarket.bg/products/09072751/lg-47ld650 , http://www.technomarket.bg/products/09076133/lg-47ld750 , http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-46c650 ,http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-46c550 ,http://www.technomarket.bg/products/...ny-kdl-46ex500 .Съветвам те за това разстояние да не слизаш под 46" ,а и щом ще еза игра ,детайлите имат голямо значение.

18. Тук е от
    Jul 2011

@svetlio1

Благодаря за инфото, но мисля да се придържам към 40-42 макс.

Както казах бих искал някой да помогне с ТВ който да пасва на box-а като лаг. С възможност за вътрешен плейър (някой от моделите на Samsung D серия) или за външен.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 14 от 98 ПърваПърва ... 412131415162464 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1360
    Последно: 16-06-11, 10:46
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе