Това с продажбите е малко като във вица с бентлито и трабанчето: Тая кола хубава ли е......щото гледам не ги карат много!
Та и аз съм част от статистиката с Хисенсето, но това не значи, че съм доволен.
щом имаш, ти си знаеш.. Това е статистиката за брой продажби, не за удовлетворение от марката...
Иначе куча марка-Sang, Neo, Aliview, Crown, Tesla, Finlux... бол...
по света колко ли ги продават???. И са далече от Bentley...
Изпратено от моят COR-L29 с помощта на Tapatalk
Друго може да няма, но има 2х2 MiMO
Доколкото се интересувах за тези пари по-добро вмомента не може да се купи.
Вероятно е така. Гледам хората други марки и модели купуват от Емаг. Някои дори няма наличност.
Почти цялата ми домакинска техника на вилата е от Емаг.Почнах с тв. TCL после хладилник Heiner/ребрандирано Beko/, пералня със сушилня Atlantic за 510лв/ребрандирано Beko/,климатик Star light/ребрандиран TCL и т.н. Освен заради евтиния транспорт и нежеланието ми да хвърлям пари за неща, които могат да изчезнат, се оказаха много добри покупки за парите си, само че трябва да се следи и да се взимат само неща, които не са на фалшива промоция.Румънците са царе в това отношение
Преди години не исках и да чуя за ЕМАГ-а а сега една камара телевизори и климатици са от там
Недейте с TCL, Beko, :D Купете нещо качествено. Хладилните са пластмаса. Звук и образ е друго нещо. Или да има там нещо.
Този пост е редактиран от brotzki; 15-09-21 в 20:01.
Абе всеки път треперя като отивам там, дали ще заваря това, което съм оставил.Както и да е, да не спамим темата.
Ох и аз го имам вече този проблем, за съжаление.
Чудя се вълчи капани ли да залагам (комбинация от аларма и охранителна система, залавяща крадеца)?
Ями ли да копая или да търся нещо по-сериозно.
Пари за частна охрана нямам, за съжаление!
Познат на моя роднина ми се оплака, че не ги спират ни огради, ни врати, ни секрети.
Сложи СОТ и направи застраховка на дома. Не е много като за стара апаратура.
Няма смисъл от СОТ, докато дойдат ще са го опоскали. Някоя много шумна аларма и застраховка. В СДИ за 50лв. на година покриват щети, включително от кражба, до 50 000лв..
Бързи са. Онзи ден тествах с паник бутон. Бяха с мотор. Освен ако не си ро джендемите. Всеки бяга от серийните номера.