Страница 17 от 112 ПърваПърва ... 715161718192767 ... ПоследноПоследно
Резултати от 241 до 255 от общо 1668
Like Tree427Одобрявам

Изгодни промоционални оферти, фалшиви промоции, лоши предложения.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на ronnie72
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Изгодни промоционални оферти, фалшиви промоции, лоши предложения.

Само на 6.05.2012 в Зора ще има 7% намаление на стоки, които не са в промоция.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Някой възползвал ли се е от "промоциите" (не съм сигурен доколко са наистина промоции) в ТП - за изплащане без оскъпяване. Ако наистина не ти взимат и лев отгоре, а имаш възможност да разсрочиш за 10 месеца - както е тази седмица за 46ЕS8000, би било добре, но дали няма някакви натоварващи уловки?

4. Member
    Тук е от
    Jun 2011

Всичко е лъжа и измама с тези "нулеви оскъпявания" и "липса на скрити условия" в ТП!!! Точно с това се сблъсках преди месец, когато изплатих и последната вноска на LG-то в хола ни (също за 10 еднакви вноски). Отначало плащаш допълнителни 60 лева "Гаранция "Изплащане"", която ужким ти давала правото да изпуснеш 1-2-3 поредни плащания (ако закъсаш в някой момент) и в следващите месеци да внесеш неплатените вноски заедно с тези, които се полагат според погасителния план. Един вид, не ти предявяват отнемане на изплащания телевизор, ако закъснееш с някои вноски. И тук е уловката, че за тази такса научаваш едва при подписването на документа, когато вече си избрал телевизора си и ти попълват гаранционната карта. И най-лошото - дори да си съвестен платец и да си внасяш чинно всяка вносна навреме, просто трябва да забравиш за тези 60 лева, защото те ти ги взимат така или иначе. Това е просто една ЛИХВА, замаскирана като някаква измислена застраховка! Освен това, взимат ти по 2.40 лева на всяко плащане в банката (поне при внасяне лично, понеже нямам сметка и не се разплащам електронно с карта), а при внасянето на ПОСЛЕДНАТА ВНОСКА ти искат още 6 лева и някакви стотинки отгоре, които били "такса обслужване" Значи, имаме три допълнителни скрити такси - 60 лева измислена застраховка + 24 лева такса за обслужване в банката + още 6 лева... такса обслужване в банката... Като теглиш чертата, телевизорът се оскъпява с едни красиви 90 лева, въпреки гръмките скандирания за 0% лихви и такси, и липсата на скити условия!!! :rolleyes: Съветът ми е да не се ловиш на подобни измамнически предложения и да си плащаш в брой. 90 лева може и да звучат малко за някои хора, но все пак са си 90 лева, а освен това, са 10% надценка спрямо обявената цена на "стоката без оскъпяване".

5. Member
    Тук е от
    Oct 2011

И аз съм така .Изплащам LG LW5500 на 10 вноски без оскъпяване.Изрично ги питах преди да подпиша договора.Наистина няма нищо скрито.До тука съм платил 4 вноски и не ми вземат нищо никъде.Към Уникредит банк е договора и там отивам на място и си плащам точно 154.90лв на касата.Толкова ми е вноската10*154.90лв.Няма застраховки няма нищо. това е.Просто отиваш на място и питаш там.

6. Member
    Тук е от
    Jun 2011

Значи може би има значение и банката... Но и аз бях към Уникредит... Но все пак пиши тук и след последната ти вноска как е положението, защото може да има и изненади.

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Маркетът дава на банката отстъпка. По добре е първо да я предложат на клиента, който да реши дали да я вземе при плащане в брой или да се откаже от нея и да я плати разсрочено, като лихва на банката. Надуват цената изкуствено и после имало безлихвен кредит

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Специално на тези модели, които са в промоцията, цените им бяха едни и същи, откакто се появиха. Следя всичко най-подробно от около месец, че още не мога да взема решение какво да купя

10. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от botev4o
    Всичко е лъжа и измама с тези "нулеви оскъпявания" и "липса на скрити условия" в ТП!!! Точно с това се сблъсках преди месец, когато изплатих и последната вноска на LG-то в хола ни (също за 10 еднакви вноски). Отначало плащаш допълнителни 60 лева "Гаранция "Изплащане"", която ужким ти давала правото да изпуснеш 1-2-3 поредни плащания (ако закъсаш в някой момент) и в следващите месеци да внесеш неплатените вноски заедно с тези, които се полагат според погасителния план. Един вид, не ти предявяват отнемане на изплащания телевизор, ако закъснееш с някои вноски. И тук е уловката, че за тази такса научаваш едва при подписването на документа, когато вече си избрал телевизора си и ти попълват гаранционната карта. И най-лошото - дори да си съвестен платец и да си внасяш чинно всяка вносна навреме, просто трябва да забравиш за тези 60 лева, защото те ти ги взимат така или иначе. Това е просто една ЛИХВА, замаскирана като някаква измислена застраховка! Освен това, взимат ти по 2.40 лева на всяко плащане в банката (поне при внасяне лично, понеже нямам сметка и не се разплащам електронно с карта), а при внасянето на ПОСЛЕДНАТА ВНОСКА ти искат още 6 лева и някакви стотинки отгоре, които били "такса обслужване" Значи, имаме три допълнителни скрити такси - 60 лева измислена застраховка + 24 лева такса за обслужване в банката + още 6 лева... такса обслужване в банката... Като теглиш чертата, телевизорът се оскъпява с едни красиви 90 лева, въпреки гръмките скандирания за 0% лихви и такси, и липсата на скити условия!!! :rolleyes: Съветът ми е да не се ловиш на подобни измамнически предложения и да си плащаш в брой. 90 лева може и да звучат малко за някои хора, но все пак са си 90 лева, а освен това, са 10% надценка спрямо обявената цена на "стоката без оскъпяване".
    Застраховката при никой от лизингите НЕ е задължителна,не се връзвай на кредитните консултанти,а просто от самото начало заяви,че не искаш никакви застраховки.А ако плащаш през банкомат няма никакви такси,така че оскъпяване наистина няма,просто са те попрецакали със застраховката.Другият път внимавай !!!

11. Member
    Тук е от
    Jun 2011

Мдам, явно са ме метнали хубаво! Ще се поинтересувам по въпроса и ако се окаже, че е така, както казваш, ще дам под съд на въпросната банка!

12. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Русе, и малко у десно и малко у лево

Потвърждавам - с тая застраховка те набутва кредитния консултант - не е задължителна. Изплащаме миялна Електролукс 65070R - 10*79,90. Направо в банката - няма такси при вноските.

0% е стига да си знаеш правата и да не те метне някой по веригата

13. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Аз миналата година си взех Лаптоп от ТП на изплащане - 0% оскъпяване през КредиГо с първоначална вноска и 9равни вноски, всичко си беше наред. Няма лъжа няма измама.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2005

Цитат Първоначално публикувано от botev4o
    Не е лъжа. Точно така си е - 10 равни вноски и няма такси или оскъпяване. Застраховката, за която говориш не е задължителна, от теб зависи дали я искаш. Купил съм си хладилник и телевизор по този начин и стотинка не съм платил отгоре.

16. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Аз сам си исках застраховка на ТВ-то , значи съм се прекарал ли ? Не важи ли застраховката ако стан нещо ?

17. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Зависи от застраховката. Освен полицата би трябвало да са ти дали и общи условия - там пише какви рискове покрива. По принцип, ако стане нещо ти важи гаранцията на продукта по закон - в общия случай 2 години. Застраховката би трябвало да покрива случаи като повреда по твоя вина или нещо подобно.

18. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Цитат Първоначално публикувано от Vlado2D
    Зависи от застраховката. Освен полицата би трябвало да са ти дали и общи условия - там пише какви рискове покрива. По принцип, ако стане нещо ти важи гаранцията на продукта по закон - в общия случай 2 години. Застраховката би трябвало да покрива случаи като повреда по твоя вина или нещо подобно.
    Да имам полица на която пише всичко.Покрива доста неща...от рода на кражба,наводнение,земетресения и др.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 17 от 112 ПърваПърва ... 715161718192767 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Промоционални цени за High Definition мултимедийни плеъри!
    От popcornhour във форум Приключили продажби
    Отговори: 6
    Последно: 05-01-12, 22:44
  2. Технополис - промоции
    От Prou4vatel във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 1
    Последно: 14-07-10, 23:19
  3. Фалшиви WinZip/WinRar архиви....?
    От roumen68 във форум Общ - софтуер
    Отговори: 13
    Последно: 08-03-08, 02:48
  4. Фалшиви хардове !
    От totonis във форум Общ - хардуер
    Отговори: 12
    Последно: 29-09-06, 16:55
  5. !!! Изгодни компоненти !!!
    От EliteU във форум Продава
    Отговори: 7
    Последно: 24-08-06, 12:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе