Знам, че не е тук мястото да питам, но вярно ли е, че PS4 била намалена на 699лв в ТМ?
Знам, че не е тук мястото да питам, но вярно ли е, че PS4 била намалена на 699лв в ТМ?
Видях снимка на етикет на пс4 за толкова пари, вероятно е толкова.
http://hardwarebg.com/forum/showthre...=1#post3764538
Този пост е редактиран от tolostoi; 11-04-14 в 22:44.
Пак има разпродажба в Техномаркет, но само online.
Оня ден , преди Великден минах през техномаркет , ужас , от предишната разпродажба бяха останали може би половината прашлясали ТВ , в магазина няма никой , дори и персонал , чаках 10 минути на касата да дойде едно момче , преди не бях виждал мъжко на касите Имам чувството че на последно време хич не им върви и работата е тръгнала май на " изуй гащи "
За съжаление наличността по запитване #221234 на желания от вас уред е изчерпана, моля да ни извините.
Запитване:
1 x SONY PS VITA +FIFA FOOTBALL VOUCHER/4GB /09122348/ - 199. 00 лв ТЕЛЕВИЗИОННИ И КОМП. ИГРИ/КОНЗОЛИ
1 x БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА /09113036/ - 0. 00 лв ДРУГИ/REKLAMEN MATERIJAL
Общо: 199. 00 лв
на мен директно по телефона ми казаха, че LG монитора 29" 2550*1080 "вече се е изчерпал", а на насмешливия ми въпрос "той май е бил една бройка, а?" смутено чух едно "емиииии"
някой ако някъде чуе монитор 27-29" 2550*1440 на подобна промо цена от порядъка на 500 лв (не бих се дърпал и на по-ниско, може и втора ръка), нека бъде така добър да ме уведоми, МОЛЯ!
За плейстейшъна е вярно-приятел си го купи за 699лв. по Великден.
да попитам дали е изгодна тази оферта или имате алтернативни предложения за тези пари
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...7LA691S-3D-LED
Пак промоции в ТМ - Техномаркет - Треска за техника
Не мога да разбера, защо продължават да си позволяват да пробутват работили цяла година стоки като нови? Знам че са доста намалени, но никъде в тъпите им, подвеждащи "промоции" не е отбелязано, че става въпрос само и единствено за мостри...
Защото няма кой да сезира КЗП. Ако завалят оплаквания и им направят проверка доста бързичко ще си променят рекламата.
Всичко което не е забранено , е позволено.
Ако някъде се споменава че това са мостри или върнати и отремонтирани телевизори, то половината хора (потенциални клиенти) въобще няма да се заинтересуват, независимо с колко са намалени. А няма търговец които да иска подобно нещо... и след като не е изрично забранено, то няма причина да не го прави.
To хубавото на тия промоции е, че и Технополис реагира веднага и сваля цените на същите неща. Аз лапнах новичка плазма ТX-P42ST60E от тях за 699 лева. :rolleyes:
Не винаги реагират Технополис, PANASONIC TX-L42E6E/W e 749 в ТМ а при тях е с 250 кинта по-скъп .
PANASONIC TX-L42E6EW :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Честито за плазмата