Е откажи я още сега ако има възможност.
Е откажи я още сега ако има възможност.
Не може, опитах, но е заключена, въпреки, че статусът не е променян вече 2 дни.
Говорих с тях да я откажат, но те казаха, че не могат и за това ме посъветваха да поръчам другата бройка, а тази да я откажа на куриера.
Този пост е редактиран от pavkata88; 29-01-19 в 17:46.
На мен ми пристигна телевизорът. Включен е вече и работи. Конктретно при моя пишеше, че не е с нарушена опаковка, а само с отваряна. Имаше и защитно фолио на екрана, също и всички болчета си бяха опаковани като от завода. Не видях нещо по-което да личи, че е ползван, освен че на кашона имаше тиксо... resealed. Тествах го набързо с различни заливки, не видях да има някакъв проблем, освен бандинга при 5-25% сиво, което знам, че е нормално. Довечера ще го тествам на пълна тъмница как е. Засега първите впечатления са доста добри.
Изкупихте ли румънското аз поръчах мостра, кажете какво да гледам и с какво да тествам като дойде
Sony 65xe8577 за 2200-2300 нов неразпечатан, как ви се струва, за тези пари може ли да се вземе нещо по-добро.
Около тия пари има и самсунг и лг 8ма серия. Зависи кво търсиш
Днес пристигна и моя разопакован 55X9005F от emag. Върнах го веднага. Дойде в кашош от Samsung. В него в насипно съдържание и без никакви стиропови и уплътнения бяха ТВ, стойки и дистанционно. Самото дистанционно беше надрано от предната страна доста яко, може би от стойките. Също беше с липсващо капаче за батериите. Имаше и книжка, която изглеждаше все едно е прана в пералнята. Телевизора изглеждаше ок, но не ми се рискуваше да го приемам. Явно е до късмет с тези разопакованите...
Днес поръчах sony 65xe8577 за 2269лв. от техмарт. Имат още 3 броя и един черен 8596, мисля че всички са запечатани бройки защото едно момче, което работи в техен магазин ми беше казало, че стелажите на сони в техните магазини не позволяват поставянето на 65” телевизори. Моя със сигурност ми казаха че е запечатка и утре трябва да дойде. Размера малко ме притеснява но този път реших да взема по-големия и да не правя същата грешка каквато преди две години с 50w807. Гладам от около 2.50-3м.
Телевизорът е много добре, само единствено това забелязах, както съм написал и в темата за LG:
Което при нормална утотреба не се забелязва, дори и да се доближа до екрана пак не се вижда. Единствено при статични червени/оранжеви цветове. Иначе картината няма равна, изгледах няколко HDR филмa, тествах го и с Xbox One X с HDR игри... невероятна е. Но явно наистина е на късмет с тези разопаковани бройки, нищо общо при мен с описаното от колегата със Sony-то.Такаа... имам лек проблем, нищо фрапиращо, с новия OLED. Пускам аз Xbox-а и в менюто е Shadow of the Tomb Raider, отивам до конзолата до поставя диска и виждам тъмен пиксел на оранжевия фон от иконата на играта. Пускам друг сигнал и се вглеждам, но не виждам въпросния пиксел. Пуснах цветни заливки и забелязах, че при зелен и син цвят няма проблем, при червен цвят беше тъмен. Т.е. трябва да е "умрял" червеният sub-pixel? Пуснах му refresh на пикселите, но нямаше ефект... При нормална употреба не се забелязва, дори и да се вглеждам там. Чудя се как да постъпя, дали има опасност проблемът да стане по-сериозен?
Ползвах тези настройки, само баланса на бялото не съм пипал... като цяло е добре, но червеното ми идва пренаситено.
https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/b8-oled/settings
И аз се възползвах от 15-те % намаление и поръчах разопакован 49SK8100PLA. Честно казано, въобще не приличаше на такъв и както колегата по-горе посочи, нямаше да разбера, че е такъв ако не бяха лепенките Resealed на кашона. Дойде в пълен комплект с всички найлончета, болтчета и т.н. Според мен въобще не е бил изкарван от кашона. Пълни отзиви ще дам като го ползвам известно време, но за трите дни, в които го ползвам вече, мога да кажа, че цветовете са перфектни, заради NanoCells технологията. Звука с този Долби Атмос също е на много високо ниво. Като цена ми излезна 1100лв като му поръчах и 2г. допълнително гаранция за 140лв. Доволен съм от румънците :D
Страхотни сте! Изкупихте залежалата стока! Поне да беше на половин цена.
10% отстъпка в emag с код Discount за телевизори Samsung, LG, Philips и Sharp.
аз набарах един lg oled c8 55" за 2600лв от зора за 65" няма пари добре ли е да го зимам ли или да чакам други намаления ;едва ли ше намалеят още много ...
Не виждам смисъл да вземаш C8 при положение, че в момента може да вземеш B8 за 2429 от емаг с 10-те % дискаунт.
А и нали не искаше олед?