Страница 3 от 95 ПърваПърва 123451353 ... ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 1415
Like Tree1Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Като се замисля колко китайски неща имам вкъщи... и съм си съвсем доволен от тях

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    Usa

Бихте ли споделили кой от следните тв. има най-добра картинa,като оставим 3д-то?Или кой си заслужава най-много парите?
    sony 40ex720
    samsung 40d6000
    panasonic 42e30e
    Заслужават ли си 300лв. повече за първите два спрямо панасоника?Благодаря предварително.

4. Member
    Тук е от
    Jun 2011

Колега, всеки човек има различни разбирания за "най-добра картина". Колко човека ще стоят пред телевизора (цялата тайфа у вас > по-добре IPS матрица; ерген, мома или гушнала се двойка > VA матрица ), какъв сигнал ще се подава към него (ефирна телевизия, цифрова телевизия, конзола, филми от видео), силно осветено или затъмнено е помещението?

5. Banned
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    Usa

Ще се гледа предимно цифрова на Blizoo и филми от PC-to.Ъгълът няма да ми е проблем отраженията също,по скоро държа при по-бързи сцени да не ми сече.И трите тв. ми харесват при самсунга ме притеснява матрицата а при панасоника ,че няма регулиране на подсветката а сонито до колкото разбрах е със самсунг матрица.

6. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2011

http://www.kolko.bg/pages/2010/03/ol...E%D1%80%D0%B8/
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1321793918[/time]_________________________________________________

http://www.kolko.bg/pages/2008/09/%D...0%D0%BE%D1%81/

7. Тук е от
    Nov 2011

Здравейте, колеги!

Няма да отварям нова тема, но имам жизненоважен проблем в избора на LCD. Моля за вашето съдействие!
    На кратко търся:
    1. Цена до 900лв.
    2. Full HD
    3. 40" или 42"
    4. Много важно нещо е MPEG-4 за да мога да гледам HD каналите предлагани от NET1
    5. Предпочитам марките PANASONIC, LG и SONY

До момента съм си харесал два-три модела, ако някой от тях е подходящ, моля посъветвайте ме кой да избера:
    LG 42LD420 -> http://www.technomarket.bg/products/09072747/lg-42ld420
    PANASONIC TX-L42U2E -> http://www.technomarket.bg/products/...onic-tx-l42u2e
    PANASONIC TX-L42U3E -> http://www.technomarket.bg/products/...onic-tx-l42u3e

Не ме съдете, просто нямам много възможности, но се опитвам да избера най-подходящия за нуждите ми. Знам, че за 1000-1200 лева мога да си взема дори и LED, но просто съм ограничен от към бюджет. Не мога да направя компромис с диаметъра, но както виждате съм готов да направя такъв с технологията, Hz, марка и др...

Благодаря предварително!

8.  

9. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

lifelover, PANASONIC TX-L42U3E , другите са модели от 2010 ,сигурно мостри .

10. Member
    Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от lifelover
    Здравейте, колеги!

Няма да отварям нова тема, но имам жизненоважен проблем в избора на LCD. Моля за вашето съдействие!
    На кратко търся:
    1. Цена до 900лв.
    2. Full HD
    3. 40" или 42"
    4. Много важно нещо е MPEG-4 за да мога да гледам HD каналите предлагани от NET1
    5. Предпочитам марките PANASONIC, LG и SONY

До момента съм си харесал два-три модела, ако някой от тях е подходящ, моля посъветвайте ме кой да избера:
    LG 42LD420 -> http://www.technomarket.bg/products/09072747/lg-42ld420
    PANASONIC TX-L42U2E -> http://www.technomarket.bg/products/...onic-tx-l42u2e
    PANASONIC TX-L42U3E -> http://www.technomarket.bg/products/...onic-tx-l42u3e

Не ме съдете, просто нямам много възможности, но се опитвам да избера най-подходящия за нуждите ми. Знам, че за 1000-1200 лева мога да си взема дори и LED, но просто съм ограничен от към бюджет. Не мога да направя компромис с диаметъра, но както виждате съм готов да направя такъв с технологията, Hz, марка и др...

Благодаря предварително!

PHILIPS 42PFL4606H 955лв

според мен това е оптималния вариант получаваш и 100Hz

11. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

+1

12. Member Аватара на Ulfhedinn
    Тук е от
    Nov 2011

Здравейте,
    съзнавам колко ви е писнало от подобни въпроси, затова предварително моля да ме извините.
    Тези дни ще купувам телевизор, но се загубих в морето от информация, а за жалост не разбирам особено от тези неща. Затова разчитам на вашето експертно мнение. Изчетох цялата тема за избор на LCD TV, но това не ме ориентира особено (причината е в ограничените ми познания).
    Спрял съм се вече на няколко модела, но не знам кой от тях е най-подходящ:

1. Samsung LE-40D550
    2. Philips 42PFL4606H
    3. Sony KDL-40CX520
    4. Sony KDL-40EX508
    5. Sony KDL-40EX710

Това са петте телевизора, между които се колебая, но не знам кой от тях е най-подходящ. Стаята ми е изключително светла и срещу екрана има прозорец. Идеята ми е да свържа телевизора към РС през HDMI, за да мога да гледам HD филми. Разстоянието от което ще се гледа е около 4,5 метра.

Очаквам вашите мнения и се извинявам за причиненото неудобство с аматьорските ми въпроси.

Поздрави.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

За това разстояние ориентирай се поне за 50' всичко друго ще ти малеееее ако не веднага поне след 2-3 дни!

14.  

15. Novice
    Тук е от
    Nov 2011

Здравейте, моля ви за помощ кои модел тв да взема спрял съм се на тези 2 модела PANASONIC TX-L37U3E и PHILIPS 37PFL4606H флашката не е от значение просто искам мнения кои от 2 е по добър.Благодаря на всеки който е решил да ми помогне предваритрелно.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от more_bg
    http://www.kolko.bg/pages/2010/03/ol...E%D1%80%D0%B8/
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1321793880[/time]_________________________________________________

http://www.kolko.bg/pages/2008/09/%D...0%D0%BE%D1%81/
    more_bg
    Това са стари статии, с погрешна информация по някои въпроси, които автора е превел от английски. Също така не е наясно как се изобразява картината при LCD технологията, нито е виждал OLED наживо и знае че животът му е около 5-6 години/засега/.

Цитат Първоначално публикувано от Ulfhedinn
    Здравейте,
    съзнавам колко ви е писнало от подобни въпроси, затова предварително моля да ме извините.
    Тези дни ще купувам телевизор, но се загубих в морето от информация, а за жалост не разбирам особено от тези неща. Затова разчитам на вашето експертно мнение. Изчетох цялата тема за избор на LCD TV, но това не ме ориентира особено (причината е в ограничените ми познания).
    Спрял съм се вече на няколко модела, но не знам кой от тях е най-подходящ:

1. Samsung LE-40D550
    2. Philips 42PFL4606H
    3. Sony KDL-40CX520
    4. Sony KDL-40EX508
    5. Sony KDL-40EX710

Това са петте телевизора, между които се колебая, но не знам кой от тях е най-подходящ. Стаята ми е изключително светла и срещу екрана има прозорец. Идеята ми е да свържа телевизора към РС през HDMI, за да мога да гледам HD филми. Разстоянието от което ще се гледа е около 4,5 метра.

Очаквам вашите мнения и се извинявам за причиненото неудобство с аматьорските ми въпроси.

Поздрави.
    Привет Ulfhedinn
    При тази дистанция, пределено си за по-голям диагонал телевизор. Предполагам, че имаш щори или пердета на прозореца? В противен случай се ориентираш към телевизор с матов екран, каквито са изброените от теб. За ползване с РС при гланцовият екран ще имаш по-добър контраст и повече детайли.
    подредени според моите виждания
    1. Samsung LE-40D550
    2. Sony KDL-40CX520 и Sony KDL-40EX710
    3. Philips 42PFL4606H
    4. Sony KDL-40EX508 - този модел има вграден сателитен тунер, който не знам дали ще ползваш

17. Member Аватара на Ulfhedinn
    Тук е от
    Nov 2011

Много благодаря за бързият отговор, Христо. Би ли препоръчал TV с по-голям гланцов екран?

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Ulfhedinn
    Много благодаря за бързият отговор, Христо. Би ли препоръчал TV с по-голям гланцов екран?
    С какъв бюджет разполагаш ? Непременно ли държиш да е LCD ? Може ли да е плазма ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 95 ПърваПърва 123451353 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  3. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  4. Отговори: 1138
    Последно: 03-01-13, 19:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе