Страница 38 от 95 ПърваПърва ... 2836373839404888 ... ПоследноПоследно
Резултати от 556 до 570 от общо 1415
Like Tree1Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010
    Живее в
    София

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Да повториме питането.
    Цитат Първоначално публикувано от zorbata
    Дилема
    това LG 42LV5590 http://www.technomarket.bg/products/...74/lg-42lv5590
    или това SAMSUNG UE-40D6000 http://technomarket.bg/products/0910...ung-ue-40d6000

2.  

3. kod
    kod е на линия
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от zorbata
    Да повториме питането.
    Странен въпрос...
    Едното не е 3Д, другото е.Цената е еднаква, характеристиките подобни - твърдо бих избрал Самсунга ако изборът ми се е свел до тези две конкретни оферти.

4. Junior Member Аватара на pdydy
    Тук е от
    Jul 2010

Помогне ми да избера телевизор от следните модели
    1: http://www.mediamarkt.de/mcs/catentr...75,245617.html
    2: http://www.mediamarkt.de/mcs/catentr...75,218377.html
    3: http://www.mediamarkt.de/mcs/catentr...75,218679.html
    4: http://www.saturn.de/mcs/catentry/KD...8,234895.html.
    Телевизорът не е за мен а за братовчед ми които се чуди из между тези модели, моля да ме посъветвате кой от тях си заслужава най-много и ако има нещо друго в този цени диапазон да ми предложите.Предварително благодаря.

5. Member Аватара на antovasilev
    Тук е от
    Sep 2011
    Живее в
    Плевен

Бих се спрял на Samsung-a или Sony,ако ще пазаруваш ot Media Market там има доста голям избор,едва ли са само тези моделчета там,може да видиш и някое LG.

6. Junior Member Аватара на pdydy
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от antovasilev
    Бих се спрял на Samsung-a или Sony,ако ще пазаруваш ot Media Market там има доста голям избор,едва ли са само тези моделчета там,може да видиш и някое LG.
    За това LG 42LW4500, а ако имаш и някой друг модел без значение от марката само да е до 600 евро може да ми препоръчаш.Като цяло се търси най-доброто за 600 евро, стая е доста светла затова плазмата отпада като вариант.

7. Member Аватара на antovasilev
    Тук е от
    Sep 2011
    Живее в
    Плевен

То е хубаво LG-то но дали ще го има налично,все пак поостаря модела вече,има и по нови моделчета но мисля ще излезе от бюджета.Виж какво има в магазина и прецени които и да избереш между Самсунг,Сони и ЛГ няма да сгрешиш.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2012

Здравейте. Харесал съм си два модела 32" LED телевизори, но не знам кой от тях да избера. Ще се ползва предимно за монитор. Не държа не никакви екстри, като "Facebook, YouTube, Browser" или каквото още може да има. Дори не знам дали има смисъл от това да има високо опресняване на картината, като знам как работи самата технология. Единият е http://www.technomarket.bg/products/...ba-32hl833g-n, а другият е http://www.technomarket.bg/products/...4/lg-32le5300. Само Тошибата мога да я видя в магазина как работи, но пак не ми е от голяма помощ, докато не я включа на подходящата резолюция и настройки у нас. Ако някой има наблюдения, моля да сподели. Благодаря предварително за помощта.

Приемам и предложения за други 32", на подобна цена.

10. Тук е от
    Jan 2012

Здравейте притежател съм на плазма НЕО служи ми вярно 6 години но сега се появиха едни жълти снежинки в черните полета та реших да го сменя бях решил ЛЕД ЛСД но четох доста материали и доколкото разбрах не могат да докарат черното та пак наклоних към плазмата въпроса ми е дали вече са решили проблема с призрака и тия снежинки много дразнят инак картината не е мръднала

11. Member
    Тук е от
    Feb 2008

tenly,
    Toshiba HL-серия всъщност са телевизори на Вестел, поръчани от Тошиба.

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от ubiboy
    Здравейте притежател съм на плазма НЕО служи ми вярно 6 години но сега се появиха едни жълти снежинки в черните полета та реших да го сменя бях решил ЛЕД ЛСД но четох доста материали и доколкото разбрах не могат да докарат черното та пак наклоних към плазмата въпроса ми е дали вече са решили проблема с призрака и тия снежинки много дразнят инак картината не е мръднала
    Вече почти всички LED/LCD модели ще ти дадат по-добро черно от 6 годишна плазма Нео.
    Ако те кефи плазмата, си вземи една нов модел Панасоник/Самсунг и ще си доволен.

13. Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Вече почти всички LED/LCD модели ще ти дадат по-добро черно от 6 годишна плазма Нео.
    Ако те кефи плазмата, си вземи една нов модел Панасоник/Самсунг и ще си доволен.
    да картината е хубава на плазмите дори са с най дълаг живот но ме притеснява тоя силует дето остава от предната програма и снежинките ако тия проблеми са решени то неминуемо ще взема плазма

14.  

15. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Цитат Първоначално публикувано от ubiboy
    да картината е хубава на плазмите дори са с най дълаг живот но ме притеснява тоя силует дето остава от предната програма и снежинките ако тия проблеми са решени то неминуемо ще взема плазма
    при нео-то сигурно наблюдаваш този ефект и след 2 часа на един канал...

сега подобно нещо няма, гаранция

16. Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    при нео-то сигурно наблюдаваш този ефект и след 2 часа на един канал...

сега подобно нещо няма, гаранция
    благодаря сега да питам като пише 1920/1080 истина ли е достига ли плазмата тая резолюция и каква е разликата между бюджетна и върхова сдерия

17. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

ubiboy и сега ако гледаш един канал на плазма логото се отпечатва но не за винаги и не особено забележимо! Препоръчва се да не се застояваш за дълго на един канал с лого - колко е това дълго нека кажат собствениците на плазми модели 2011...
    За FullHD панели плазмите ДА вече са си с резолюция 1920х1080 щом си го пише че е такъв то такъв си е!
    Бюджетните модели са с по малко настройки и естествено по олекотен хардуер (по слаб процесор), по нисък клас матрици... естествено топ моделите са натоварени и откъм за мен излишни екстри непривични за ТВ! Може би най-рентабилния избор е някъде по средата но къде е тя е и до личен избор

18. Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    ubiboy и сега ако гледаш един канал на плазма логото се отпечатва но не за винаги и не особено забележимо! Препоръчва се да не се застояваш за дълго на един канал с лого - колко е това дълго нека кажат собствениците на плазми модели 2011...
    За FullHD панели плазмите ДА вече са си с резолюция 1920х1080 щом си го пише че е такъв то такъв си е!
    Бюджетните модели са с по малко настройки и естествено по олекотен хардуер (по слаб процесор), по нисък клас матрици... естествено топ моделите са натоварени и откъм за мен излишни екстри непривични за ТВ! Може би най-рентабилния избор е някъде по средата но къде е тя е и до личен избор
    здравей разгледах темите тук бюджетните дишат във врата на върховите модели сега реших да взема плазма фул ейч ди и при него ли се отразява логото добре е че не е за дълго но казват че последните години това е коригирано
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1327698450[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    препоръчаха ми панасоник и се спрях на един 50инчов

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 38 от 95 ПърваПърва ... 2836373839404888 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  3. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  4. Отговори: 1138
    Последно: 03-01-13, 19:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе