Някой ще помогне ли (както досега) за избор на телевизор. В момента имам 40d6000.
Не държа на производител, с предпочитане японските панел, но и китайски или корейски не отказвам.
Не държа и на 3D, смятам, че сега технологията е недодялана, когато стане масово автостереоскопичното изображение стандартно, ще го мисля тогава. Избора на технология не е решаващ.
В момента нямам възможност за сателитно оборудване, но ако има dvb-s2 ще се радвам. Също така dvb c/t-то задължително с mpeg4.
Кабеларката е булсат, но съвмем скоро май ще се минава на мобилтелска телевизия от мегалан, през мрежата на спнет във Варна.Може и тиМсат. Главно ще се пускат филми и сериали от компютър.
FullHD задължително. Сензор за светлина. Търся си определено 46 инча, може и повече. Бих се съгласил и на 42, но само ако е нещо много интересно.
Без значение дали е плазма, led/oled или lcd. Бюджета ми е за нисък до среден клас, имам 1500лв. в брой, но ако си заслужава може да заделя още малко. Модела трябва да се предлага във Варна.
Едит: Харесва ми KDL-46EX500, ще търся по варненските магазини за да го разгледам и ако ми хареса може да го поръчам.
SAMSUNG LE-46C650 макар, че е от 2010г. Още и SAMSUNG PS-50C550, PS-50C680. Единия от фаворитите ми е TOSHIBA 46TL868G, отговаря почти пълно на това което търся. Бонус е, че има lan. За другите не съм сигурен.
Принципно за плазмените съм по - резервиран. LG 50PK760 и LG 50PW450 обаче хващат окото.