здравейте,ще ходя да купувам Лед тв.спрял съм се на размер 32 инча.моля препоръчайте ми модел.главно ще го ползвам за гледане на спорт и филми.задължително условие е да има юсб вход и да възпройзвежда филми със бг субтитри.казаха ми,че е добре да има висок контраст и да е поне 100 херца честотата.мерси предварително.

! Спряла съм се на 37 инча /знам , че ще опитате да ме разубедите, но на родителите ми не им трябва повече, а и нямат място/ ! Стаята не е мн добре осветена, ще се ползва почти изцяло за телевизия вечер след работа! Абонати са на нет1. Ще се гледа от около 1.5 метра /максимум 2/ ! На базата на прочетеното малко по назад във форума си набелязах няколко модела- бях и в техномаркет, но там точно 4 момчета не можаха нищо да ми препоръчат и да ми кажат - освен погледнете в интернет на сайта на производителя или LG са нискобюджетни телевизори! Моят бюджет е 850-950 лв ! Това са моделите ! Kой Бихте ми препоръчали от тези или някой друг ако считате за по-добър ! Търся максимално добра картина дори от по-малки ъгли !