Вижте резултатите от анкетата: Кои параметри са най-важни при избора на вашият (бъдещ) телевизор ?

Гласували
220. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Качество и достоверност на картината

211 95.91%
  • Други функции - (DLNA, Wi-Fi, Bluetooth, DMPort, и др.

54 24.55%
  • Удобство на ползване и ергономика

49 22.27%
  • Всеядност на вграденият плейър

47 21.36%
  • Цена и най-голям избор на модели в магазина

35 15.91%
  • Допълнителните екстри - браузър, социални мрежи, Аррs....

25 11.36%
  • Препоръки във форуми и различни издания

74 33.64%
  • Препоръки на познати, съседи и приятели

17 7.73%
  • Препоръки на продавач-консултантите в магазина

4 1.82%
Отговори на анкетата
Страница 16 от 106 ПърваПърва ... 614151617182666 ... ПоследноПоследно
Резултати от 226 до 240 от общо 1580
Like Tree129Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013 /ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2013

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Здравейте, тъй като и аз си търся повод да поканя съседката съм решил да си взема нов телевизор! Не съм много навътре в тази тема, така че ако мога да помоля за вашия професионален съвет. Нямам набелязани модели или предпочитани марки, продавал съм друг вид техника дълго време и знам, че марката не винаги е определящ фактор. Та - бюджета е около 800лв., предпочитан размер 37/40 инча, не държа на екстри от рода на Wi-Fi или вграден плеър, защото разполагам с добър външен такъв, но държа на качеството на картината. Ще съм много благодарен ако някой отдели от времето си за да ме посъветва. Поздрави!

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Трябва да каччиш малко бюджета за 40", като качаството на картината е с условности, но..SAMSUNG UE-40EH5300 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria За 21" кинескоп дават 60лв., та може да се възползваш да подсилиш бюджета.

4. Тук е от
    Feb 2013

Какво съвпадение, чак не мога да повярвам, pilot, точно този модел гледам в момента! Благодаря много за предложението.

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Във форумът няма съвпадения Шегата настрана, то няма голям избор за 40" в този ценови клас Ако можеш отдели още 100лв. и вземи 40EH6030!

6. Тук е от
    Feb 2013

Виждам, че 40EH6030 е 3D, освен това друга съществена разлика има ли? И всъщност струва ли си при положение, че нямам намерение да ползвам 3D функционалността?

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Една идея е по-добър за спорти предавания. Пък може да демонстрираш някой ден 3Д-то на съседката, върви в комплект с 2бр. очила.

8.  

9. Тук е от
    Feb 2013

Ех таз съседка ще взема да се жертвам зарад нея, мерси пак!

10. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте,
    в крайна сметка реших да взема по-голям размер тв. Вече гледаме вкъщи на SAMSUNG UE-46EH6030 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria. Отидох за 40", взех 46", жената се втрещи - бил много голям. След 2ч. гледане и вече казва, че и е добре. HD каналите на Нет1 са със много добро качество, останалите поносимо добре. Като за начало съм доволен.
    Още не съм го разгледал/настроил. Ако имам някакви въпроси ще ви питам.

- - - Обновено - - -

Всъщност първия ми въпрос е каква стойка за стена да избера? Искам да бъде с възможност за настройка във всички посоки.
    Благодаря и приятна вечер.

11. Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    Нова Загора

Днес трябва да избера един от тези два модела:

SAMSUNG UE-40EH5300

TOSHIBA 40TL938

Приоритетът е качеството на картината.Разните смарт функции и т.н. не са важни.
    Какъв е вашият съвет?

12. Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Radnevo, Bulgaria

Добър ден ... аз искам да вдигна малко летвата при избор на TV предстои ми избор на 55 инча и искам да избера наи доборото и качествено решение даите мнение за няколко модела
    http://www.technomarket.bg/products/...ic-tx-l55wt50e
    http://www.technomarket.bg/products/...66/lg-55lm960v
    SAMSUNG UE-55ES6800 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    LG 55LM860V :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

13. Banned
    Тук е от
    Mar 2013

Здравейте господа,

моля за помощ при избор на телевизор. Опитах се да вникна в съветите от първата страница, но почти нищо не разбрах.

1. Телевизорът ще е в южна стая значи трябва да е LCD, нали?
    2. Ще се гледа от 3 метра. Прегледах някои от калкулаторите за големина на екрана, но там има някакви параметри, които не са ми ясни.
    3. Резолюция. И представа си нямам. Ще гледам цифровата ефирна телевизия и филми, които са на флашка или външен диск.
    4. Следващите точки от упътването касаещи технически параметри само затвърдиха извода колко съм ограничена. Отказах се да чета нататък когато стигнах до Motion Blur, каквото и да е това.
    5. Ще е добре да мога да гледам 3D филми, да има интернет, за друго не се сещам.
    6. Цената. Държа на качеството, но не искам да купувам екстри, които няма да използвам.
    Благодаря предварително.

14.  

15. Тук е от
    Mar 2013

Здравейте,
    Изчетох много, разбрах малко . Моля ви за помощ при избора от следното:
    SAMSUNG UE-40EH5300 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

TOSHIBA 40TL933G :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

TOSHIBA 40RL938 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

TOSHIBA 40TL938 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

На Мегалан съм, разстоянието за гледане е 2.5m-3.0m, светлината от прозореца идва отстрани, ще се гледа предимно вечер.

Благодаря!

16. Тук е от
    Dec 2012

Отървах се аз от този проблем, намерих един стар Велико Търново и изкярих 60 пари. Отидох уж за Самсунг 6030, но тръгнах с Тошиба 938, ся не знам дали първия е по-добър и дали бих усетил разликата, но времето ще покаже, подсветката му е ОК. Ще се опитам да споделя като обикновен телевизионен зрител пък и за всеки който му предстои да взима телевизор следното. Предлагането е огромно, и макар човек да се ограничи в размер и марка при неразбиращия винаги ще има съмнения, определено си мисля, че няма да разбера разликите освен ако телевизора не се чупи в скоро време, ще гледам на булсат и дистанционно ще го използвам за да пускам и спирам телевизора + още нещо, многото екстри в тези телевизори в повечето случаи са излишни, но щем не щем си ги плащаме. Аз правя мебели и съм наясно с нещата, но ако на някой човек му предстои да прави кухня ще го заболи главата.

17. Тук е от
    Mar 2013

Здравейте искам да попитам hristoslav2 или pilot за тези два модела 55 инчови лед телевизора. Panasonic tx-l55dt50e който в момента е 2600лв. Или philips 55 pfl 5507e който в момента е 2100.Дали си заслужават тези 500 лева разлика в полза на панасоника при положение че днес като гогледах в магазина един такъв. предаваха тенис на корт и не останах много доволен от бързите сцени.Искам да ви помоля акоможе да ми обясните за тези два модела благодаря много.

18. Тук е от
    Mar 2013

Здравейте! Предстои ми покупка на телевизор , но се колебая между два :

TOSHIBA 42WL863G :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

LG 42LM765S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

Като параметри ми се виждат идентични , но не разбирам и за това се допитвам до вас.
    Или ако имате предложение за някой друг в рамките на 1700лв.

Благодаря!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 16 от 106 ПърваПърва ... 614151617182666 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  3. Отговори: 1138
    Последно: 03-01-13, 19:35
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе