Какъв ти е максималният бюджет? http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P42ST50E
По-добре инвестирай повече в по-големият диагонал.
Качество и достоверност на картината
Други функции - (DLNA, Wi-Fi, Bluetooth, DMPort, и др.
Удобство на ползване и ергономика
Всеядност на вграденият плейър
Цена и най-голям избор на модели в магазина
Допълнителните екстри - браузър, социални мрежи, Аррs....
Препоръки във форуми и различни издания
Препоръки на познати, съседи и приятели
Препоръки на продавач-консултантите в магазина
Какъв ти е максималният бюджет? http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P42ST50E
По-добре инвестирай повече в по-големият диагонал.
Този пост е редактиран от pilot; 31-01-13 в 22:05.
Някъде около 800 за 32-ката, тоя другия може да еа добре ама е 400 отгоре.
Този пост е редактиран от shadowman; 01-02-13 в 00:05.
Попаднах на следната оферта за 3D 40" Sony KDL-40HX850 с цена 1550 лв. Да пише, че го няма на склад, но може да бъде доставен. Навсякъде го гледам от над 2400 лв. и то с блу-рей и очила или колекция от филмите на Бонд. Та какви се струва телевизора. Търся нещо около тези пари и да е до 40", гледам и играя от разстояние 1,80 см. Може да предложите и нещо друго. Не съм много запознат с моделите на Sony, но този го водели по горен клас. Телевизора ще се ползва за гледане на телевизия през Бусатк*м с HD приемник, гледане на филми и игране на игри през PC с HDMI.Както и 3D ме интересува, но не толкова. При тези условия, вградения плеар не ми е толкова важен. Еми това се сещам за сега, моля за съвет.
Много съм доволен от отношението в Технополис, предложиха ми да сменят телевизора с друг, каквото си харесам в магазина. След преглед на слабо осветление на няколко други - LG47LM669 , Philips 7007,Philips 6907 и Самсунг ES5500 реших че, си оставам с Панасоника, кой съм взел първоначално. Загубих повече от 2 часа в размотаване и тестове, но явно всичко, което се продава в България е с такова качество. Неравномерната подсветка е сериозно изразена при всички производители.
Предлагам чисто нов дискутирания в предишната тема 2012 TOSHIBA 40LV933 - 40" (102 см); предпочитам замяна за 32", може и ЛЕД. Ето характеристиките. Телевизорът е с всички необходими документи от тази седмица, снощи го донесоха вкъщи, но се оказа голям за детската стая.
TOSHIBA 40LV933G :: LCD телевизори :: LCD телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
40" (101 CM) LCD TЕЛЕВИЗОРFULL HD, РЕЗОЛЮЦИЯ 1920 Х 1080p50 Hz ACTIVE MOTION RATEДИНАМИЧЕН КОНТРАСТ 40 000 : 1ЯРКОСТ 450 CD/M2DOLBY PULSE, ЗВУКОВА МОЩНОСТ 2 X 5 WЦИФРОВИ ТУНЕРИ DVB-C/TUSB МЕДИЯ ПЛЕЙЪР (ВИДЕО, АУДИО И СНИМКИ)ВХОДОВЕ: HDMI X 2, PC, COMPONENT, SCART, AV
Надявам се да не се приеме от модераторите на форума като реклама; ако да - съжалявам, моля да го изтрият / преместят.
Помагайте!
Е като е от тази седмица, защо не говорихте с управителя на магазина за смяна с този, като му обясните проблема: PANASONIC TX-L32E5E :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Моля за компетентно мнение .Навил съм се за нов телевизор с бюджет 800-900 лв харесаха ми тези Тошиба TL938G или Тошиба RL933G един Самсунг UE-40EH5000 и последно Шарп LC-40LE510E
Здравейте
От два дни чета из форума и съм вазхитен от компетентното мнение на хората тук!
Шапка свалиам на hristoslav2 за труда който полага!
Нуждая се спешно от нов тв. за хоала, защото стариат изгоря.
От четене тия два се пообарках малко (мисля че информациата ми дойде в повечко) но все пак се спрях на тез два модела
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...or-LG-47LM670S
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...3D-TX-L47DT50E
Ще сам ви благодарен ако ми помогнете в избора
Може да ми препорачате и ниякой друг модел
Хола ми е 50 м2 има ниска мебел, която е на 2.5-3м от телевизора и висока мебел на около 5м, и от двете места се гледа
Благодаря предварително!
Този пост е редактиран от cekoconsa; 02-02-13 в 00:48.
Здравейте,
Първо искам да ви поздравя за изключително полезния форум, особено за лаици като мен, скарани с този вид технологии. Предстои ми покупка на телевизор и от много прочетеното тук разбрах, че това всъщност си е доста сериозно начинание(ако не бях чел може би щеше да е значително по-лесно ). Бюджета ми е доста свит (800-900лв) и ще ви бъда много благодарен, ако ми препоръчате нещо, което си заслужава около тази сума. На него ще се гледа предимно телевизия, спорт и филми и затова ми се ще да разполага с DLNA и да може да разчита субтитри. За тези кинти нещо читаво ще е сигурно 32", но все пак ако има нещо което си заслужава (37" или 40") не се свенете да го споделите.
Предварително благодаря!
Привет !
Първо - искрени благодарности за положения труд и споделената информация.
Дълго се бавех с покупката на нов телевизор, но внезапно това стана много актуален въпрос - старият ми CRT се предаде окончателно и безвъзвратно.
Моля за препоръка при избора между http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NG-UE-40EH6030 и http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IPS-42PFL4307H.
Ще се гледа главно телевизия, преди всичко филми (vivacom), рядко - филми през компютъра или на флашка от 2,5 - 3 метра в светла стая. Бюджетът е около 1000 лв.
Жената хвърли око на филипса, но аз не съм докрай убеден, че това трябва да е критерият ми при избора.
Ако някой има лични впечатления от посочените, ще се радвам, ако ги сподели.
От полза ще ми бъде всяка ваша препоръка.
Благодаря!
Това да избираш телевизор от около 50-60 модела си е живо наказания за човек който се колебае. Запътих се да взимам PANASONIC TX-L32E5E, сравнявах го с другите модели около него, имаше по-ярки цветове, пуснахме флашката, филма тръгна, но няма букви, явно зависи от файла. Пуснахме флашкта на един самсунг и веднага тръгна със субтитрите. Пуснахме я на друг панасоник и пак същото, то тръгват ама на маймуница... Започнах да се чудя що са тия екстри като трябва да си купя и един "приемник" за около 100-на лева като мога да избера модел който си всичко работи без този приемник, да но другия панасоник (PANASONIC TX-L32ET5E) е с 250 лв по скъп, а сме тръгнали да дирим нещо около 800 пари... и започват едни чуденки, че даже и за по-голям телевизор...
Съвсем точно казано!
Вярно пише Христослав в началото: "Вариантите са ви няколко - или сядате, четете, образовате се напълно, ходите безброй пъти до магазина, настройвате ги правилно, пускате специални клипове и сравнявате. Така като занесете нещо у вас ще си го гледате с приятното чувство, че сами сте си постигнали всичко. Другия вариант е да хванете първия модел на промоция, който ви харесва на вас на външен вид и го взимате. Това ви е първия такъв телевизор и като го занесете у вас няма да има с какво да го сравните и ще е най-хубавия. Като натрупате опит с тоя род техника и виждате къде може да е по-добре го продавате и взимате нов, по-хубав, който вече ще струва много по-малко.
Третия вариант е да се доверите на някой в магазина или някой от нас тука и да вземете, което ви се предложи без да си губите повече времето."
Първия вариант не ме устройва - ще мине много време, докато придобия достатъчна компетентност.
Втория - така е, ама някак... не ми се ще.
Остава третия. На човека от магазина не бих се доверил напълно - плащат му да продаде стоката, независимо колко е добра.
Цялата ми надежда е във вас, колеги от форума...
1. Самсунг UE-40EH5000 или Тошиба TL938G
2. Тошиба RL933G
3. Шарп LC-40LE510E
1. РASONIC TX-L47DT50E
2. LG-47LM670S - ако ще гледаш филми от флашка или хард диск
Самсунг подържа няколко формата субтитри, а Панасоника само един. Прочети FAQ за Панасоник.
chad
SAMSUNG-UE-40EH6030 - категорично, въпреки че няма да останеш очарован от него. Има кусури, но са по-малко от тези на Филипса.
----
http://www.telegraph.bg/
Този пост е редактиран от hristoslav2; 02-02-13 в 19:18.