Вижте резултатите от анкетата: Кои параметри са най-важни при избора на вашият (бъдещ) телевизор ?

Гласували
220. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Качество и достоверност на картината

211 95.91%
  • Други функции - (DLNA, Wi-Fi, Bluetooth, DMPort, и др.

54 24.55%
  • Удобство на ползване и ергономика

49 22.27%
  • Всеядност на вграденият плейър

47 21.36%
  • Цена и най-голям избор на модели в магазина

35 15.91%
  • Допълнителните екстри - браузър, социални мрежи, Аррs....

25 11.36%
  • Препоръки във форуми и различни издания

74 33.64%
  • Препоръки на познати, съседи и приятели

17 7.73%
  • Препоръки на продавач-консултантите в магазина

4 1.82%
Отговори на анкетата
Страница 23 от 106 ПърваПърва ... 1321222324253373 ... ПоследноПоследно
Резултати от 331 до 345 от общо 1580
Like Tree129Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013 /ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2013

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Здравейте,

спрял съм се на тези 2 модела
    PHILIPS 47PFL4307H - PHILIPS 47PFL4307H :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

LG 47LM620S - LG 47LM620S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

Моля помогнете със съвет. Плюсове и минуси.
    Блягодаря.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Re: Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Привет на всички! В близките седмици ми предстои покупката на телевизор, бюджета ми е до около 1500 лева, 3D-то не ми е приоритет и общо взето ми е ненужно. Ще се гледа в дневна от около 3,5 метра, почти през целия ден, както и вечер на осветление за това предпочитам лсд пред плазма. Ще го връзвам към hd приемник на Bulsatcom, и ще му се пускат много често филми и клипове от лаптоп посредством hdmi, гледам и доста често футболни мачове. Знам че съм за 46 инча, но търся 42 инчов телевизор, с презумцията, че след около година, ще купувам още по-голям, а този ще ми отиде в кухнята. Предпочитам като марки Sony или Panasonic и до тук съм се спрял на два Panasonic-а TX-L42E5E и по-новият TX-L42E6E. Има ли смисъл да взимам E6? Само козметични промени ли има спрямо по-стария модел, или има смисъл да дам 200 лева и да взема по-новият модел? Sony-та разглеждах, но не харесах (принципно те са ми фаворит за марка телевизор) има ли някои модел които да се конкурира с двата модела на Panasonic и да влизат под тавана от 1500 лева?
    Този пост е редактиран от Ma3xNeo; 16-03-13 в 23:57.

4. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Отговор: Re: Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от lucko1 Виж публикацията
    Здравейте,

спрял съм се на тези 2 модела
    PHILIPS 47PFL4307H - PHILIPS 47PFL4307H :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

LG 47LM620S - LG 47LM620S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

Моля помогнете със съвет. Плюсове и минуси.
    Блягодаря.
    В тоя клас, най-добре сам да избереш на място с флашка в ръка. И двата са един дол дренки , но все пак мисля, че LG-то е с една идея по-добрия избор. Погледни и този-----> Samsung 46EH6030

Цитат Първоначално публикувано от Ma3xNeo Виж публикацията
    Привет на всички! В близките седмици ми предстои покупката на телевизор, бюджета ми е до около 1500 лева, 3D-то не ми е приоритет и общо взето ми е ненужно. Ще се гледа в дневна от около 3,5 метра, почти през целия ден, както и вечер на осветление за това предпочитам лсд пред плазма. Ще го връзвам към hd приемник на Bulsatcom, и ще му се пускат много често филми и клипове от лаптоп посредством hdmi, гледам и доста често футболни мачове. Знам че съм за 46 инча, но търся 42 инчов телевизор, с презумцията, че след около година, ще купувам още по-голям, а този ще ми отиде в кухнята. Предпочитам като марки Sony или Panasonic и до тук съм се спрял на два Panasonic-а TX-L42E5E и по-новият TX-L42E6E. Има ли смисъл да взимам E6? Само козметични промени ли има спрямо по-стария модел, или има смисъл да дам 200 лева и да взема по-новият модел? Sony-та разглеждах, но не харесах (принципно те са ми фаворит за марка телевизор) има ли някои модел които да се конкурира с двата модела на Panasonic и да влизат под тавана от 1500 лева?
    Щом гледаш често футболни мачове, според мен нито един от двата не е твоя избор.

Трябва ти телевизор със 100Hz-ов панел за да не ти накъсва картината при динамични сцени, които изобилстват при футболен мач. Иначе Е6Е е по-добрия избор, но е с 50Hz-ов панел, както и E5E.

По-добре се насочи към 42ET5, Sony 40HX750, или LG 42LM671S.
    Ma3xNeo одобрява това.

5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Re: Отговор: Re: Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Това че е 50 херца съм го пропуснал. Днес разглеждах отново и видях Panasonic TX-L42ET60E за 1600 пари. Той спрямо Panasonic TX-L42ET5E и Sony 40HX750 по-добър ли е на хартия? Мисля да кача на една флашка някои мач и някое филмче и да отида до някои магазин да пробвам на живо как се представят. При тестовете на какъв режим е хубаво да е телевизора? И другото ми питане е, понеже не бързам с покупката да изчакам ли още 1-2 месеца за да видя какво ще се появи на пазара или няма смисъл?

6. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от Ma3xNeo Виж публикацията
    Това че е 50 херца съм го пропуснал. Днес разглеждах отново и видях Panasonic TX-L42ET60E за 1600 пари. Той спрямо Panasonic TX-L42ET5E и Sony 40HX750 по-добър ли е на хартия? Мисля да кача на една флашка някои мач и някое филмче и да отида до някои магазин да пробвам на живо как се представят. При тестовете на какъв режим е хубаво да е телевизора? И другото ми питане е, понеже не бързам с покупката да изчакам ли още 1-2 месеца за да видя какво ще се появи на пазара или няма смисъл?
    Не съм го гледал на живо, все още, но според едно от излезлите ревюта за този модел, се справя по-добре от ET50. Спрямо HX750 нещата са на кантар, поради различните матрици. IPS при Panasonic, PVA при Sony. По-добро черно и детайлност при Sony, по-акуратни цветове и по-големи ъгли на видимост при Panasonic. Ще трябва да сравняваш на място. Тествай при режим Кино, като за начало, но и това си е доста индивидуално, та можеш да пробваш и при други режими.

Моя съвет е да поизчакаш да излязат и други модели на други марки. Ще се появят и повече ревюта, както и мнения от първа ръка във форума.

Ето и ревюто----->Panasonic TX-L47ET60B 3D LED TV Review

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от mike10 Виж публикацията
    Благодаря ти hristoslav2! Навремето като се жених си отварях очите . Въпреки че за избор на телевизори не ме бива . Добре, но ако е плазма, няма ли да има проблем ако стаята е осветена, както и при свързване към компютър. В днешно време това е повече от желателно (големия монитор си е голям монитор - OrCAD и AUTOCAD-а сигурно ще са супер, пък и един офис да отвориш...)
    Точки 12 и 14 просто отпадат, то се видя. В края на краищата телевизор не се купува всеки ден, нека избора да е правилен.
    В такъв случай към кои модели да се насочим?
    В силно осветено помещение пускаш щорите или пердетата.
    Хмм..това за OrCAD и AUTOCAD-а съм го пропуснал. Категорично остава LCD
    PANASONIC TX-L47DT50E :: LCD телевизори :: LCD телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-L47ET60E
    Това за точки 12 и 14 означава ли че вдигаш бюджета и с колко ?

:rolleyes:
    The Unfolding Vision

Movies and images of the C SEED 201
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 18-03-13 в 17:38.

8.  

9. Тук е от
    Mar 2013
    Живее в
    Варна

Привет. Да, определено вдигам бюджета - до 3300лв. Имам още един въпрос. Разказвах за случката в Техномаркет, там телевизора беше означен на табелата като Panasonic TX-L47W50E и струваше 3249лв., а в сайта им е означен като Panasonic TX-L47WT50E. Предполагам, че става дума за същия телевизор. И още, в Технополис същия според мен телевизор е на цена 2199лв. Много странно, дали е грешка? Ще видя дали утре ще можем да отидем да разгледаме телевизорите които сте посочил.
    Този пост е редактиран от mike10; 18-03-13 в 21:17.

10. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Re: Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Не съм го гледал на живо, все още, но според едно от излезлите ревюта за този модел, се справя по-добре от ET50. Спрямо HX750 нещата са на кантар, поради различните матрици. IPS при Panasonic, PVA при Sony. По-добро черно и детайлност при Sony, по-акуратни цветове и по-големи ъгли на видимост при Panasonic. Ще трябва да сравняваш на място. Тествай при режим Кино, като за начало, но и това си е доста индивидуално, та можеш да пробваш и при други режими.

Моя съвет е да поизчакаш да излязат и други модели на други марки. Ще се появят и повече ревюта, както и мнения от първа ръка във форума.

Ето и ревюто----->Panasonic TX-L47ET60B 3D LED TV Review
    Благодаря за помощта! Четох че до месец Sony щели да изкарват нови модели и ще изчакам до тогава, белким има някакви промоции и тогава ще избера.

11. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Здравейте,
    25" CRT TV на родителите ми се издъни в най-неподходящия моменмт.
    Молбата ми е да ме насочите към нещо сносно като съотношение качество/цена.
    Изискванията ми са следните:
    1.Бюджет - максимум 1300лв. Даже и това в момента ми е много, но това е положението.
    2.Ще се гледа само сателитна ТВ Vivacom и ако благоволят да доставят сигнал - DVB-T.
    3.42" LCD или LED. Плазмата ще и разкажат играта, защото постоянно зяпат бТВ.
    4.DVB-S2 тунер.
    5.Максимално мощен и ясен звук - ясно е защо.
    6.Панел с реални 100Hz, но не е задължително.
    7.3D, players, Internet и т.н. въобще не са нужни.
    За съжаление след обиколка по магазините се оказа, че само LG имат DVB-S2 тунери в този ценови клас. А цените на 42LS570S и 42LM620S са доста близки. За около 1295лв. има в МЕТРО и 42LM640S.
    Toshiba ми беше фаворит като марка, но продавачите ме уверяваха, че нямат модел с DVB-S2 тунер.
    Очаквам вашите препоръки!

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Този пост е редактиран от svetlio1; 19-03-13 в 00:43.

13. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Здравейте скоро ми престой закупуване на нов телевизор спрял съм се на 55 инча бюджет около 2700-до 3000 лв Ще се гледа цифровата ефирна телевизия (МНОГО ФУТБОЛ) и ХД филми може и 3Д които са на външен хард диск.в момента ползвам вече стар LG 42LV5500 като цяло съм доволен от марката LG и съм се спрял на 2 модела който са 55 инча!моделите са LG 55LM670 и LG 55LM765S LG 55LM670S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria и LG 55LM765S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    Или ако имате предложение за някоя друга Марка в рамките на до 2700 лв.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Кой е най-евтиния 55 инчов ЛСД или ЛЕД телевизор? Екстрите нямат значение, само размера и да е що годе прилична картината.

16. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

svetlio1 благодаря!
    DVB-T2 въобще не ми трябва. Там, където е телевизорът дори родните "мултиплекси" едва ли ще доставят качествен сигнал. Ако въобще покрият района, а че ще има изненади със стандартите - това е сигурно!
    Проблемът е, че консултантите в ТМ твърдяха, че сателитните тунери в Toshiba са само DVB-S, а не S2, какъвто ми трябва.

17. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Е как нямат DVB-S2, като в бг сайта, а и не само в него, в спесификациите го има.
    То на тия "консултанти" в маркетите за нищо да им нямаш вяра.

42WL968 - Toshiba
    42YL863 - Toshiba

46TL963 също трябва да има.

Можеш да звъннеш и на номера, който е даден за техническа поддръжка и да ги питаш.

18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

toto_vd първия LG 55LM765S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria - другия не става за спорт и внимателно тествай за DSE - сложи някой мач (ХД торенти има доста , но много от английските мачове са с кофти качество , сваляй някой испанки) и гледай внимателно терена при хоризонтално движение на камерата .

Gena_bs , тунерите са DVB-S2 .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 23 от 106 ПърваПърва ... 1321222324253373 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  3. Отговори: 1138
    Последно: 03-01-13, 19:35
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе