Първоначално публикувано от
KaHa Привет и благодаря за отговора,
Моделът
SAMSUNG UE-40EH6030 се въздържам за момента, до колкото е миналогодишен модел и имам определени съмнения до колко ще го има в запечатан кашон, а не мостра.
Признавам, че
LG 42LA6130 съм го заглеждал, но не помня защо за момента не е в шорт листата. Вероятно поради поддръжката на 3D.
Поради същата причина - 3D не съм обмислял хипотези с ЕТ6 Серия на Панасоник -
PANASONIC TX-L42ET60E, както и
LG 42LA640S. Изобщо към настоящия момент не мисля, че 3D е възможност, която желая.
В допълнение - относно предложението за 640 на LG: Оставам с впечатлението, че 6 Серия на LG е нещо като ниска-средна серия? Мисля си дали е нуждо да давам малко повече пари за леко разширени Smart функции или бюджетния LN575S ще задоволи в достатъчна степен потребностите ми на човек, абсолютно начинаещ в сферата на телевизор в мрежа и Smart TV.
Разбира се, ако 640 има по-добри/качествени/адекватни функции по отношение включване в домашна мрежа и юзърфрендли меню (?) бих обмислил варианта за LG 42640S.
Подразбирам, че от гледна точка скромните ми очаквания Панасоник ET60E и LG 42640S са равностойни извън факта, че са 3D?
Иначе - за Бога Милостиви, разбира се, че няма да купувам два телевизора. Един ще е, но модела, който ще закупя зависи от това дали ще избера Задача 1 (само телевизор) или ще се навия да се поглезя и с телевизор в мрежа.