Вижте резултатите от анкетата: Кои параметри са най-важни при избора на вашият (бъдещ) телевизор ?

Гласували
220. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Качество и достоверност на картината

211 95.91%
  • Други функции - (DLNA, Wi-Fi, Bluetooth, DMPort, и др.

54 24.55%
  • Удобство на ползване и ергономика

49 22.27%
  • Всеядност на вграденият плейър

47 21.36%
  • Цена и най-голям избор на модели в магазина

35 15.91%
  • Допълнителните екстри - браузър, социални мрежи, Аррs....

25 11.36%
  • Препоръки във форуми и различни издания

74 33.64%
  • Препоръки на познати, съседи и приятели

17 7.73%
  • Препоръки на продавач-консултантите в магазина

4 1.82%
Отговори на анкетата
Страница 9 от 106 ПърваПърва ... 78910111959 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 1580
Like Tree129Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013 /ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member Аватара на yanku
    Тук е от
    Aug 2010

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Здравейте!
    Предстой ми покупка на телевизор. И както при всяка техника идва моментът на чудене и маене. Много бих се радвал, ако някой може да предложи аргументирано предложение според критерият ми 47" LED;3D и на цена около 1300 - 1500лв. което с удоволствие ще взема под внимание. Благодаря Ви предварително.

2.  

3. Тук е от
    Feb 2013

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

Поръчах си това http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P42ST50E
    Дали съм направил правилен избор?
    Ще мода ли да сложа клавиатура и мишка и да сърфирам?
    Ще мога ли да гледам 3Д?
    Използвам цифрова телевизия на булсатком и мегалан как мислите ще е качеството на картината?
    Моля кажете всичко което знаете за въпросния модел.
    Ще съм ви безкрайно благодарен.
    Благодаря ви предварително.

4. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от Петър Гонев Виж публикацията
    Поръчах си това http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P42ST50E
    Дали съм направил правилен избор?
    Ще мода ли да сложа клавиатура и мишка и да сърфирам?
    Ще мога ли да гледам 3Д?
    Използвам цифрова телевизия на булсатком и мегалан как мислите ще е качеството на картината?
    Моля кажете всичко което знаете за въпросния модел.
    Ще съм ви безкрайно благодарен.
    Благодаря ви предварително.
    Клавиатура да, но мишка мисля че не.
    3Д да, но трябва да си купиш очила.
    Най-евтини са на Самсунг.
    Картината би трябвало да е добре, както от Булсатком, така и от Магелан.
    Ако до сега си гледал LCD или Led ще ти се струва малко тъмна особено в началото, но се свиква.
    Аз ползвам 50 инчовия събрат и съм доволен засега.
    Прочети темата за разработването на панела и ако имаш желание го направи.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

stella
    Относно вратата на витрината с бирените чаши-варианти за решение..Не знаех че имате само един комплект.
    1. Вадиш чашите преди да поставиш телевизора
    2. Пиете директно от бутилките...Професионалистите /дето имат абонаментна карта за изтрезвителното/ казват че така било по-вкусно
    3. Каниш съседите на гости за поливането на новият телевизор /или на мача/ но ги предупреждаваш, че от теб бирата от тях чашите...После по стара българска традиция "забравяш" да им ги върнеш и си ги ползваш със здраве..
    4. Друга българска "традиция".. Завличате някое заведение. Отивате с половинката ..поръчвате си няколко халби с бира. След като си платите сметката се оглеждате да не ви види някои и прибирате празните халби в дамската чанта и се прибирате у дома.

PANASONIC TX-P42ST50E
    Прочети внимателно този пост - ако нещо не ти е ясно питай
    https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post609823

6. Junior Member Аватара на yanku
    Тук е от
    Aug 2010

Здравейте, ще подпомогна с набелязани от мен модели. Колебая се между LG 47LM620S и TOSHIBA 46YL863G, но съм отворен и за други предложения. Ще съм благодарен ако някой сподели "+" и "-" на съответните модели.

7. Тук е от
    Feb 2013

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    PANASONIC TX-P42ST50E
    Супер тема, но не разбрах по 2 часа трябва да се гледа първите 200 часа или мога да го гледам и по 20 часа, но да не задържам на 1 канал. Също не разбрах защо да не го ползвам като монитор. Няма ли да е по-добре да пускам периодично филми (няма логота няма нищо) и да гледам докато "узрее" фосфора. В общи линии тези първи 200 часа са ми голяма мъгла.

Едит: В момента съм направил всички настройки описани за първите 200 часа пуснал съм евроспорт HD дал съм зуум 3 да скрия логото и така вече 1 час. Ако продължа в същия дух до 200 часа ще премина ли правилно тези 200 часа?
    Този пост е редактиран от Петър Гонев; 10-02-13 в 11:52.

8.  

9. Тук е от
    Feb 2013

Здравейте,

общо взето елемента на изненадата в моя пост липсва (яко mainstream)...
    Нуждая се от съвет за Full HD LED 40'' - 42'' до 1000 лв (твърдо до 1000 лв.);
    не е нужно да е 3D (май предпочитам по-евтин със същите други параметри или по-добър за същите пари);
    да има DVB-T/C MPEG2/MPEG4 - но новите ТВ май всички са с ефирни и кабелни HD тунери;
    DLNA, WI-FI, LAN, USB запис или плеър също не са задължителни - връзката ще е с HDMI (ще е вързан като втори монитор, защото ще се използва и за филми и игри).
    Предварителни благодаря.

Поздрави
    Този пост е редактиран от pgbalt; 11-02-13 в 19:54.

10. Тук е от
    Dec 2011

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница

здравейте,
    вече съм горд собственик на PANASONIC 3D TX-L47DT50E.сега съм се разтърсил за очила ,но тези на панасоник са безумно скъпи.нарих тези Sintron 3D Active Glasses for 2012 Panasonic TV TX L55DT50 TX L47DT50 in HK | eBay в ибей, но не съм много сигурен дали са за моя телевизор и дали стават за гледане?и знам ,че са на различни щандове ,но все пак някой да знае за хубави и евтини очила за моя телевизор?
    благодаря Ви предварително

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

12. Тук е от
    Feb 2013

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    stella
    Относно вратата на витрината с бирените чаши-варианти за решение..Не знаех че имате само един комплект.
    1. Вадиш чашите преди да поставиш телевизора
    2. Пиете директно от бутилките...Професионалистите /дето имат абонаментна карта за изтрезвителното/ казват че така било по-вкусно
    3. Каниш съседите на гости за поливането на новият телевизор /или на мача/ но ги предупреждаваш, че от теб бирата от тях чашите...После по стара българска традиция "забравяш" да им ги върнеш и си ги ползваш със здраве..
    4. Друга българска "традиция".. Завличате някое заведение. Отивате с половинката ..поръчвате си няколко халби с бира. След като си платите сметката се оглеждате да не ви види някои и прибирате празните халби в дамската чанта и се прибирате у дома.

PANASONIC TX-P42ST50E
    МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕДЛОЖЕНИЯТА ПО БИРЕНИЯ ВЪПРОС И НЕ САМО..
    ОТ ДВА ДЕНА ВЕЧЕ ВЪПРОСНИЯТ МОДЕЛ ТВ Е ЧАСТ ОТ ИНТЕРИОРА
    НО, ВЪПРОСИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ... СЕГА ПЪК С НАСТРОЙКИ И КРИТИЧНИТЕ 200 ЧАСА.
    ПУСНАЛА СЪМ ГИ КЪМ ФОРУМА С ИНСТРУКЦИИ.
    https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post610682

13. Тук е от
    Feb 2013

Предложете някои LED 32" телевизор до 800 лева,който от който да мога да гледам и филми с бг субтитри от usb флашка.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от Infection Виж публикацията
    Предложете някои LED 32" телевизор до 800 лева,който от който да мога да гледам и филми с бг субтитри от usb флашка.
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...ONIC-TX-L32E5E
    Този пост е редактиран от pilot; 10-02-13 в 20:52.

16. Тук е от
    Feb 2013

Цитат Първоначално публикувано от stella* Виж публикацията
    ОТ ДВА ДЕНА ВЕЧЕ ВЪПРОСНИЯТ МОДЕЛ ТВ Е ЧАСТ ОТ ИНТЕРИОРА
    Вчера си закупих това - PANASONIC TX-P42ST50E ти също ли?

И да ти отговоря на някои въпроси дето си попитала в съседната тема...

Динамичния режим го имаш в настройките. Там също се намира режим "Кино" избери него.
    По въпроса за 16:9 просто избери зуум 3 за да се увеличи картината и гледай така първите 200 часа
    Относно Intelligent Frame Creation тази опция ние с теб ( ако и ти си с въпросния модел) я нямаме и просто избираме режим "Кино"

17. Тук е от
    Feb 2013

@pilot Аз до колкото знам Панасониците не могат да възпризвеждат бг субтитри от флашка,излизали само някакви маймунки.

18. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Здравейте, колеги! Един познат иска да си взима телевизор и се е насочил към Samsung UE40ES6300 спрямо UE40ES6100.
    Въпросът ми е - добър ли е избора, като се вземе на предвид че ще се дават 1300лв. за телевизора. Има ли по-добри алтернативи за тази цена, като условието е да е LED? Това LG не е ли по-добро - ТВ LED LCD LG 42LM620S ?

Благодаря!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 106 ПърваПърва ... 78910111959 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  3. Отговори: 1138
    Последно: 03-01-13, 19:35
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе