Вижте резултатите от анкетата: Какви функции искате да има вашият телевизор ?

Гласували
233. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Internet / браузър

140 60.09%
  • PVR (запис на HDD)

121 51.93%
  • VOD - възможност за наемане на филми

35 15.02%
  • Music Service

24 10.30%
  • 3D

118 50.64%
  • Възможност за изтегляне на приложения

99 42.49%
  • Възпроизвеждане на IPTV (Stream TV)

102 43.78%
  • Touchscreen

34 14.59%
  • Други

50 21.46%
  • Не знам / не мога да отговоря

12 5.15%
Отговори на анкетата
Страница 35 от 152 ПърваПърва ... 2533343536374585 ... ПоследноПоследно
Резултати от 511 до 525 от общо 2280
Like Tree195Одобрявам

Избор на LCD/Plasma телевизори-2014 / FAQ - на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2012

Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница

Здравейте и от мен. Ограничих избора за нов телевизор със следните два модела:
    1. СОНИ KDL 42W805 3D
    2 ПАНАСОНИК TX-L42FT60 3D
    Ще се гледа глвно цифрова кабелна тв с СА модул и филми от компютър ,най-вече с DLNA.
    Ко от двата телевизора е по-добър (има в предвид картина (SD и HD програми) и връзка с ДЛНА-дали тръгват филмите без проблем със субтитри)

2.  

3. Тук е от
    Oct 2007

Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения

Здравейте,
    Някой може ли да каже нещо за PANASONIC TX-L50BL6E?
    Не можах да намеря ревюта или повече информация или мнения...
    Явно е най-базов модел, но си търся телевизор с добра картина и не държа на СМАРТ и 3Д екстри.
    Малко по-евтините ми алтернативи са Samsung 46F5000 и Sony 46R470 - разликата е съответно 300 и 170 лв.
    Какво ще ме посъветвате?

4. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Отговор: Избор на LCD/Plasma телевизори-2013(14) / FAQ и ръководство - на първа страница

DNLA сървър на PS3 ползвам на Panasonic без проблем със субовете . Значи и при Sony няма да има проблем. Panasonic е по-висок клас от двата модела

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от ceco7 Виж публикацията
    Panasonic е по-висок клас от двата модела
    По кое съдиш, че е по-висок клас?

6. Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    РиоДеМаксуда

https://www.facebook.com/photo.php?v=565181673576624
    не можах да го вкарам тук като видео, но това е филмче от ФБук за телевизор Тошиба, купен за около 600 лв. и "върнат" на ТМ
    героите не са измислени
    Този пост е редактиран от Nasko Hristov; 29-12-13 в 01:33.

7. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Първото е абсурдно...и обясни за второто "професионалният опит" :rolleyes:
    Всички панасоници, които са ми попадали са с панели на LG. Няма нищо лошо в това , обаче се слагат каквито панели навярно се намират в момента в склада им и за да паснат платките на гърба на панелите са приспособени с разни извити ламаринки и телчета. Все едно мейн бордовете и захранващите блокове не са правени за точния панел. В някои случаи се ползва и междинна платка - преди ТКОН-а. Аз не бих си взел така скалъпен телевизор. Сякаш съм си събрал телевизорче в сервиза от ненужни платки, което разбира се съм правил като малък , но предпочитам да си купя нещо по-изпипано , където всяко нещо е правено за там си и си седи на мястото.
    По втория въпрос - това работя откакто се помня , имам поглед върху всички нови модели , затова съветвам за ЛГ и Самсунг , които са на равнище и са по-напред от другите марки както в ниските , така и във високите класове.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от dimon Виж публикацията
    Всички панасоници, които са ми попадали са с панели на LG. Няма нищо лошо в това , обаче се слагат каквито панели навярно се намират в момента в склада им и за да паснат платките на гърба на панелите са приспособени с разни извити ламаринки и телчета. Все едно мейн бордовете и захранващите блокове не са правени за точния панел. В някои случаи се ползва и междинна платка - преди ТКОН-а. Аз не бих си взел така скалъпен телевизор. Сякаш съм си събрал телевизорче в сервиза от ненужни платки, което разбира се съм правил като малък , но предпочитам да си купя нещо по-изпипано , където всяко нещо е правено за там си и си седи на мястото.
    По втория въпрос - това работя откакто се помня , имам поглед върху всички нови модели , затова съветвам за ЛГ и Самсунг , които са на равнище и са по-напред от другите марки както в ниските , така и във високите класове.
    Междинна платка между Мейн-борда и Т-кона ?? Заради използваният брой LVDS портове? Абсурдно е.
    Дай списък с модели където си видял описаното от теб и качи снимки на шасито. Иначе написаното си остава само думи.
    По твоята логика, щом се постави видеопанел от друг производител, то телевизорът вече не е от изписаната върху него марка...
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 29-12-13 в 17:32.

10. Тук е от
    Dec 2011

Здравейте предстои ми избор на телевизор, общо взето съм се насочил към 55f6500, но видях, че в Технополис се предлага модел от миналата година 55ES6800, който може и да е мостра, но ако си работи както трябва това не ме притеснява.Предвид че цената на втория е по ниска, заслужава ли си да го купя него и ако може някой да ми каже по какво се различават, защото аз доколкото видях по-стария има някаква функция local diming в повече.Мерси предварително за помоща.

11. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Дай списък с модели където си видял описаното от теб и качи снимки на шасито. Иначе написаното си остава само думи.
    Не си водя статистика и не ме интересува, но последния "пресен" от посочените модели е TX-L42ET5E - панел ЛГ приспособен за платки на панасоник по описания по-горен начин. Правен към края на ноември т.г.- естествено за панел.:rolleyes:

12. Member Аватара на zmeya.70
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Северозападо

Някой има ли наблюдения или мнения/+/ /-/ за един от двата модела ТВ.
    1- https://www.technomarket.bg/products...ung-ps-43f4500
    2- https://www.technomarket.bg/products...75/lg-42pn450b
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 29-12-13 в 17:45.

13. Member
    Тук е от
    Mar 2013

Панасоник 42Х60Е е за предпочитане .
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...P42X60E-PLASMA

Ако избора е между 43F4500 и 42PN450B, бих избрал Самсунга .

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Pecataaaa Виж публикацията
    Здравейте предстои ми избор на телевизор, общо взето съм се насочил към 55f6500, но видях, че в Технополис се предлага модел от миналата година 55ES6800, който може и да е мостра, но ако си работи както трябва това не ме притеснява.Предвид че цената на втория е по ниска, заслужава ли си да го купя него и ако може някой да ми каже по какво се различават, защото аз доколкото видях по-стария има някаква функция local diming в повече.Мерси предварително за помоща.
    Доста трудно стана сравнението - с манипулиране на адресите. Няма ги в сайта на една страница...
    Телевизори | SAMSUNG

Цитат Първоначално публикувано от dimon Виж публикацията
    Не си водя статистика и не ме интересува, но последния "пресен" от посочените модели е TX-L42ET5E - панел ЛГ приспособен за платки на панасоник по описания по-горен начин. Правен към края на ноември т.г.- естествено за панел.
    Явно не разбираш - това което си видял, не означава че така е излязъл от завода. Няма гаранция, че не е минал през някой сервиз. Модела е от 2012 година и вероятно някой самоук техник е сменял видеопанела...

16. Тук е от
    Dec 2011

Благодаря за сравнението между двата модела, прочетох и доста предищни страници за информация,, но така и не разбрах дали es6800 дали е с дуядрен процесор, май по скоро не.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Хей Христославе ! ... Много по-добре от теб знам кое е заводско и кое не е . Телевизорът който споменах е отварян за пръв път от мен. В гаранция , за смяна на панел . Гаранция за минаване през сервиз има понеже всичко се документира докато е в гаранция. Моделът наистина е 2012 , но дойде за смяна на панл през 2013-а. И какво от това?! Този панасоник , както и други ( на които в момента не помня моделите) са ПЪЛНИ ТАШАЦИ .
    Ако ти имаш Панасоник и не ти се разваля имиджа - НЕ ЧЕТИ ! Пиша го за хора , които не знаят какво да си купят , а продължават да си дават парите за боклуци.
    Всичко друго освен ЛГ и САМСУНГ в момента е компромис !!!

п.п. Твоят Панасоник , ако е в гаранция - ще го занесеш ли на самоук техник да ти го прави ? Или си изперкал или само знаеш да цъкаш COPY- PASTE ???

18. Тук е от
    May 2013

Да не си рекламен агент на LG или SAMSUNG?
    jonov и geromessi харесват това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 35 от 152 ПърваПърва ... 2533343536374585 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Philips LCD TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 729
    Последно: 15-01-15, 20:03
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  3. Отговори: 1138
    Последно: 03-01-13, 19:35
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе