Здравехте, колебая се между Samsung QE-55Q6B и Sony 55X93J, можете ли да ме посъветвате кой да избера?
Също, ако има нещо по-добро до около 1500лв за 55 инча, ще бъде много полезно.
Здравехте, колебая се между Samsung QE-55Q6B и Sony 55X93J, можете ли да ме посъветвате кой да избера?
Също, ако има нещо по-добро до около 1500лв за 55 инча, ще бъде много полезно.
Моя грешка, моля администраторът да изтрие предходния ми коментар.
Някакви препоръки за разработка на олед панел? Или да си го ползвам както ми дойде и няма проблеми?
Аз това направих за SD сигнала (тв), но за HDR си оставих яркостта на макс. Но то тези дни ще гледам основно мачове от СП, така че ще му навъртя 200ч.
Може би, въпроса ми ще ви се стори тъп, но наистина не ми е ясно, защо при тъмни сцени се активира ABL? Не му ли пречат повече ярките сцени, от колкото тъмни? Не стига че тъмни, а като се активира нищо не се вижда
Какъв е шанса сега ако си купя LG C1 55 да е с новия ево панел?
Че той не беше ли принципно с ЕВО панел?
Миналата година взех един,панела беше зле. Върнах го. Март месец пак си взех, панел като сълза само един замърсен пиксел радостен! Викам си този е моя но уви пак греда проблем с лан картата уплоуд 95mb данлоуд 5мб. И сега малко ме е срам да поръчам, че ако трябва да го връщам от емаг ще ми забранят да пазарувам от тях години наред... Как да кача снимка?
Този пост е редактиран от tacho5; 26-11-22 в 17:07.
Няма ограничение да връщаш. През годините доста стока сме връщали