Инфо
За парите си може и да е добър за този размер , ама нещо хардуера му е слаб , лично мнение .
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
Евентуално в цвят , вид на стойката , нещо за самия дилър ( XN - Netherlands, Белгия, Люксембург ) , но нищо значително , така поне предполагам .
Този пост е редактиран от civica; 15-02-17 в 14:54.
Реших да подаря на приятел безжична клавиатура Logitech K400 Plus за телевизор Samsung 6 серия 2016г. Казаха ми че няма да може да се ползва , защото 2016 година моделите на Samsung не подържат тези клавиатури т.е. не се разпознават от телевизора. Казаха , че са правили много опити ,но без резултат. Има ли някой ,който е пробвал. Мерси.
Ако ми остане време тези дни ще тествам. Комшията под нас е с 6401 на Филипс и такава клавиатура. Ще тествам дали ще запали на моя Самсуняк. Няма причина ако работи при мен да не може да работи при приятелят ти.
Цитат от форума на Лоджитех :
The Wireless Touch Keyboard K400 Plus is an HID (Human Interface Device) compliant which works via native drivers on computers and smart TVs that support HID. I'd suggest contacting the TV manufacturer to verify if your smart TV has HID drivers support.
И аз реших да изтегля този https://thepiratebay.org/torrent/170...lby_Atmos_7.1_ да видя за какво става въпрос.Но LGUH8507 не изкара звук,а само картина на HDR-висока яркост. И субт. се намериха но звук не.Файлът потдържа само картина без звук ,така пише на телевизора.
Здравейте, гледам в момента промоциите в един онлайн магазин и ми трябва телевизор за спалнята, който ще се използва основно за гледане на филми от лаптоп чрез HDMI или външнна памет. Чуденката ми донякъде е между Samsung 43KU6072 и LG 43UH610V. Съвети и мнения ще са от полза. Благодаря. А и да добавя има вероятност телевизорът да се използва и за игра от конзла.
Предполагам , че тв не е свързан към озвучителна система и звука от плеъра , ако не е даунмикснат до стерео , няма как да се чуе през говорителите на тв .
- - - - - - - - - -
Моя тв е свързан с ресивър без кодеци за Атмос , но звук си излиза - Долби 5.1 ядрото - през вградения в тв плеър. Ползвам клип от демонстрационния диск за Долби Атмос - Редбул Рейсинг !
За да чуеш 3Д звука ти трябва ресивър с кодеци за Атмос и колони , иначе никакъв ефект от стандартен 5.1/7.1 звук . Нещо има объркано при теб , може би в някоя настройка .
Това по-принцип ли е или само за този релийз ? Щото аз по оптиката си вадя звук 5.1 от клип с Долби ТруХД 7.1 Атмос .
Защото при този релийз нещо го няма ядрото... и при мен не изкара звук, но взех аудиото от друг Blurayrip и го ремукснах.
![]()