И при Сони има " солени " цени - 55А1Е е 3799 евро , 65" А1Е - 5499 евро , а 77" няма цена , но казват , че е около цената на LG OLED 77G6P - 19999$ !
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
И при Сони има " солени " цени - 55А1Е е 3799 евро , 65" А1Е - 5499 евро , а 77" няма цена , но казват , че е около цената на LG OLED 77G6P - 19999$ !
Тези цени като че ли малко ги издуватза впечатление.Като гледам XBR-55X930E, 55” class (54.6” diagonal), $3,299.99 MSRP,но миналата година цената за XBR-55X930D: $3300 т.е. същата,а сега е 3300 лв.Миналата година,ако се вярва на pazaruwaj.com(таблицата в долната част) е стартирал с 3600лв. средна цена.
Цени2017:
https://blog.sony.com/press/sony-electronics-announces-pricing-and-availability-details-on-new-premium-4k-hdr-ultra-hd-tvs/
https://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-...5b-p331727735/
Цени2016:
Sony 4K HDR Ultra HD TV Pricing - AVSForum.com
В таблицата за Sony hristoslav за XBR-900E еписал:successor model xd9005.Нещо не откривам такъв тв(xd9005),ама не ги разглеждах миналата година подробно и може да не съм в час.
successor model XD9005 cessor model XD9005
Този пост е редактиран от cable; 12-02-17 в 18:31.
И как се нареждат в момента нещата слез появата на новата серия на Sony? Имам предвид дали Sony водят, като качество или Samsung са отпред.
Главно ме интересува сегемнта при 49 инчовете, кои си заслужават наистина. И в цената около 2к лева. Като гледам май това си струва ама няма цена - KD49XE9005
Този пост е редактиран от Arkadietz; 13-02-17 в 09:28.
Има цена , но в Дания - 13999 крони или около 3683 лв !
Първите HDR рипове (поне аз досега други не съм видял). Гледах Sully и определено допълва изживяването, при все, че моят телевизор не поддържа напълно HDR...
От къде е това?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Този Торент тракер изисква покана за регистрация и няма нищо повече (да не кажа че и по малко) от всички останали познати. Например всичко това си го има и доста повече в thepiratebay
Изпратено от моят HTC One с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от brabusbg; 14-02-17 в 19:52.
Тракерът е ultrahdclub.org
Да, сега видях, че има и в ThePirateBay.. ето резултатие за HDR.
https://thepiratebay.org/search/hdr/0/99/207
Този пост е редактиран от Frost; 14-02-17 в 20:05.
Сега си вземи AV ресивър и комплект озвучителни тела за ....
BT confirms UHD Dolby Atmos football |
А какви настройки ползвате при HDR файл?При мен тв то като получи такъв сигнал си увеличава всичко и направо оставам без очи.
Е нали това е идеята на HDR, да свети като оксижен!
Сега сериозно, имам три режима на HDR- ярък, висока яркост и стандарт/потребител/. При първия е верно като оксижен и си затварям очите, използвам стандарт със занижени показатели на подсветка и контраст.
Телевизор LED Smart Samsung, 70" (176 см), 70KU6072, 4K Ultra HD - eMAG.bg
За този модел не мога да намеря достатъчно информация. Основно гледам филми вечер след работа пускани от компютър по 15 метров HDMI(има възможност за стриим по лан кабел, но не съм голям почитател). От време на време играя игри като Фифа и т.н (компютърът е I7-6700k, 2xRX480). Телевизорът ще е на 6-7 метра от дивана. През деня стаята е много осветена от всички страни. Сега съм с възможно най-евтиният 55 инчов fullhd шарп и никак не съм доволен. От предишния ми Филипс бях доволен като качество, но постоянно беше в сервиза. 2500 лева ми идват доста, но и 55 инчов за нуждите ми е малко. Важно условие e HDMI ARC да работи когато в другите два hdmi порта има активни устройства. Заслужава ли си разликата в цената от 750 левов FHD ТВ закупен преди 5 месеца до този модел? Не смятам следващия ТВ да е под 65 инча така или иначе.