Първоначално публикувано от
silver1 cable
...изненадва ме, че Sony са потънали в тази класация
тук пък не е така:
https://www.rtings.com/tv/tests/pict...eak-brightness
Искам да кажа, че мнението на реален потребител в реални условия е безценно за мен. Класациите малко или много са доста синтетични. Относно начина на преценка- несъмнено си прав!
В моя случай, TV-то ще се ползва основно за гледане на TV (mtel) и филми (главно през USB флашка); за PC монитор няма да се ползва, единствено ако не плейва нещо вградения плеър ще се наложи да използвам PC-то за тези цели (от това най-вече искам да избягам, че в момента с тези кабели е ужас). Последното споменато ме разколеба от избора ми на 55XE9005- до колкото четох Android TV не е най-хубавото, което може да ти се случи; дори и да кача kodi, хардуера на TV не е достатъчен за него; да слагам външно устройство (minix, raspberry и др.) и да плейвам от него- ааа не, мерси! поредното дистанционно, кабели и т.н.т.
(вчера бях заредил поръчката на един 55XE9005+minix U9, когато се осъзнах какво правя). Търся удобство и качество на картината, а до колкото е възможно и добър звук.
Всъщност тук е момента някой да разсее впечатленията ми за недъгавия Android и да каже няколко добри думи за него.
Определено 55XE9305 има прекрасна картина, от друга страна LG C7 е впечатляващ и той (както спомена не случайно A1 е със същия панел)!
....помагайте!