Sony 49XF8505
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
Този пост е редактиран от felipe; 26-11-18 в 11:56.
Точно това ме притеснява при бързите сцени как ще се държи защото гледам доста футбол. В Ozone.bg са пуснали Sony KD-60XF8305 на 1899лв с ДДС ,който е 100хз и би трябвало да няма проблем при спорта, но пък е 60инча сравнено с 70инча при ЛГ.
Hristoslav2 кой тв би ми препоръчал, може и друг модел и марка да взема в рамките на бюджет от 2000лв максимум, като ми се иска да е с по-голям екран, защото в момента гледам телевизия на плазма Panasonic 50ST50, която предава отлично и филми на проектор BenQ TH681, но искам да ползвам един голям телевизор и за филми и телевизия?
Какво е DLNA? Иначе пълни характеристики на първа страница на темата Sony телевизори 2018 в Sony раздела.
П. П. Видях какво е, за споделянето на информация няма никакви проблеми.Филмите от харда на компютъра се гледат спокойно на телевизора през WIFI дори и през външен плеар(от гугъл плей), с вградения също става но не тръгват субтитрите.
Този пост е редактиран от felipe; 26-11-18 в 14:28.
Дойде и моя ред да се наредя за нов телевизор. Спрял съм се на този модел на Sony KD55FX8505. Демек някъде около 2к лв. Предимно ще се гледа телевизия кулбокс и плейстейшън. Да скачам ли на него или има нещо по подходящо в този ценови клас. Благодаря!
П.С. Сега видях че е като препоръчания по горе само че 55 инчов. Един вид правилно съм се насочил
Този пост е редактиран от lemrin; 26-11-18 в 15:21.
Има ли някой (линк) оптимални настройки на картината за NU8072 (за филми)?
Също и линк на сива картина за равномерност и как се гледа за изгорели пиксели , че сега ще разопаковам и трябва да проверя дали всичко е ок! :D
Добре а това сони KD55FX8505 спрямо 55NU8072? За матриците четох и си мисля че не е фатално.
Правилно си се насочил към Сонито…
Честито колега.Не знам за настройки,защото тези които са писани по сайтовете в повечето случаи не ми допадат.За филми(тв предавания,концерти) предпочитам лед осв.8-9 (от10) контраста на макс. ,а осветление колкото може надолу.Цветове и др. са доста различни според тв-ра,но най -добре да пробваш как на теб ти харесва,струва ми се са доста субективни за да ти харесат препоръчани от кой да е друг.
Проблема ще е слабия контраст и от там мъглява карина,измити цветове...нещо такова.
А пък тв-я се гледа в слабо осветена стая...Когато гледаш м/у другото на светло на какъв да е тв-р става.