Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
А не е ли по-лесно ако имаш компютър, примерно як като моя и да си пускаш филмите директно от него чрез HDMI ?Картината идва от видео картата директно, звука също от компа остава да си свържеш аудио системата към телевизора и готово и няма да се занимаваш с глупости рутери външни плеъри коди моди;
@x33mmm - ти сериозно ли мислиш , че през компютър е по-лесно да пускаш мултимедия отколкото през приложение на телевизора.
Човека да си похвали якия компютър
От поне 10 години не съм пускал филм от компютъра на телевизора.....
Предпочитанията са въпрос на гледна точка, нужди и възможности! Аз не искам да ми е по лесно. Искам да ми е по качествено, по бързо и по точно!!! Повярвай ми, изграждането на мрежа с качествен рутер, използването на Коди и др, са много полезни и практични, стига да имаш нужда от тях, да можеш да ги настройваш, и правилно да ги експлоатираш. Успех.
vvas, ако искаш качество, точно компютъра ти е решението. Може да не е толкова удобно, но с един хубав компютър с читава видеокарта можеш да изкараш най-добрата картина от един телевизор
Колеги може ли мнение за Samsung 55NU7402
Спрях се на този модел и се чудя между него , Philips55PUS7303/12 или Sony55XF7077.
Предимно ще се гледа мачове и филми.
Здравейте,искам да попитам имам ли право да поискам във физически магазин при покупката на телевизор да ми бъде тестван дали работи ,преди да го платя?
Винаги са го тествали пред мен тв,.
Няма да имаш проблем.