Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
Не отклонявай темата - видно е, че си единствения и най-голям фен на турската марка Vestel. И си признай, че си му постлал на любимия ти Vestel червено "кармаза" губерче със зелени пискюли..."за адет" както му викате вие феновете. Ами машаала!
Значи си много доволен от тюркиш марката си и я слагаш над Сони.
С какви чаркаляци е събран любимия ти Vestel? С тайвански, малайски ли, може би китайски...?
Защо изведнъж заговори в множествено число !? Или то не пита кат ти дойде
Продавачи на китайски стоки само могат да напишат такива глупости за SONY.
Няма да ти тръгне бизнеса с такива елементарни похвати Продавачо.
На сички ни стана ясно че си продавач с кофти похвати.
В ежедневника на Xiaomi може да се прочете ревюто за новия модел iLife А9S: New ILIFE A9s robot vacuum cleaner , който тръгва в продажба от март месец. От всички прахосмукачки-роботи с моп за влажно почистване - този е с най-усъвършенстваната приставка за влажно почистване и обещава да е лидер в тази част.
Този пост е редактиран от sony 1; 26-09-19 в 14:13.
HITACHI,JVC,SHARP,TOSHIBA......бяха много яки ЯПОНСКИ марки(за тв)-вече са турски....донякъде...
ами ако и SONY се потурчи някой ден?
Множественото число на места в горния ми пост е заради 2 причини:
1. Заради 2-та фена на марката ви - единия си ти и другия е бай Меймед от фабриката в Турция;
2. По света, производителите на ТВ все още ги произвеждат като ги сглобяват от много чаркове. Ама това е по света, явно твоя любим Vestel е излят наведнъж чрез 3D принтиране...
То, ако ти дойде - добре, ами при теб като не идва.... какво правим?!
Теб човек не може да те разбере - фен си на Vestel, пък Сони за нищо го нямаш... Даже Xiaomi слагаш над него.
Виж колко си писал, писал и брисал дотук в полза на твоя Vestel, а от време на време изръсиш против Сони.
Този пост е редактиран от Kaar; 26-09-19 в 14:21.
Тоя пост не е за теб но ти се припозна в него
- - - - - - - - - -
Ако се потурчи някой ден отива в графата нискокачествени турско китайски боклуци за мен.
Аз не съм фен за разлика от вас от вас.
- - - - - - - - - -
С тези лакърдии и извъртания ставаш само за форумно рекламно лице до толкова колкото да пуснеш някой линк към китайските стоки.
Бях сгрешил като те издигнах за Продавач
Този пост е редактиран от sony 1; 26-09-19 в 14:30.
ха сега де, нали си фен на турската марка Vestel, как сега я окачестви като "нискокачествена" и причисли към "боклуци"?! Наистина, човек трудно може да те разбере. Ти и Сони причисли към "турско китайски боклуци"... Защо?!
Охоо султана ме издигнал! Аферим. Аз не бих и мечтал за така височайша благосклонност. В ибрикчия ли ме издигна, султане на Vestel?
Този пост е редактиран от Kaar; 26-09-19 в 14:36.
Разбрах отдавна че си скаран с асимилацията. Няма смисъл да го потвърждаваш Xiaomi
"Уникално" реклама от теб или който там ти е дал Най ми харесва това в цялата реклама - и обещава да е лидер в тази част.
Извадено от поста на Kaar
https://forum.setcombg.com/%D0%BC%D0...tml#post917856
В ежедневника на Xiaomi може да се прочете ревюто за новия модел iLife А9S: New ILIFE A9s robot vacuum cleaner , който тръгва в продажба от март месец. От всички прахосмукачки-роботи с моп за влажно почистване - този е с най-усъвършенстваната приставка за влажно почистване и обещава да е лидер в тази част.
Този пост е редактиран от sony 1; 26-09-19 в 14:45.
Мдаааа, за коя марка пише в статията, която си цитирал тук?! За Ilife , а не Xiaomi.
Ама ти не можеш и да четеш, ей! Сега разбирам, що си фен на Вестел, що плюеш по Сони и все ти е в устата Xiaomi.
Никой друг, освен теб, не може да се похвали с "асимилацията" дето си я написал - асимилиран си от турска марка Vestel и поради което способността ти да асимилираш когнитивния дисонанс е загубена.
Този пост е редактиран от Kaar; 26-09-19 в 15:00.
Нищо чудно да си продавач от уличната школа на 90-те години които продаваха по улиците какви ли не боклуци, даже си имахте треньори които ви учеха как да баламосвате хората. Сега са те "издигнали" рекламно лице по форумите.
"Уникално" реклама от теб или който там ти е дал Най ми харесва това в цялата реклама - и обещава да е лидер в тази част.
Извадено от поста на Kaar
https://forum.setcombg.com/%D0%BC%D0...tml#post917856
E, чудно ли ти е, не ти ли е чудно - само твоя любим Вестел може да знае.
Явно обичаш да пазаруваш тази твоя прословута марка Вестел, по улиците и сокаците из Диарбекир, откъдето си и усвоил въпросните тарикатлъци/похвати при пазаренето, докато люпиш семки.
А сега ги пробутваш и на нас тук! С какво да те черпя - едно шербетче?!
Не ме мисли мен. Наблегни на рекламите за Xiaomi че всичко друго освен че си реклмно лице на китайските стоки удари на камък.
Сбогом или там както се казва на китайски.