SONY e VestelНямал си нищо общо с Xiaomi
А се оказа че си на ти и с турския език иначе аз съм бил.
Форума се забавлява с бисерите ти.
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
SONY e VestelНямал си нищо общо с Xiaomi
А се оказа че си на ти и с турския език иначе аз съм бил.
Форума се забавлява с бисерите ти.
Овъртя се като пиле в калчища още след първата яростна защита на китайсите телевизори които рекламираш.
Не се ли усещаш че няколко страници пишеш глупости и абсолютни небивалици.
Май само ти не разбра...
Просто се забавляваме с теб - ако не си се усетил, още от пост #5684 започнах да пиша на твоето ниво...
... "глупостите" и "абсолютните небивалици" в целия този спам, изписани дотук след ей този пост:
точно характеризират всичкото онова, което си драскал и (не)осъзнал (може би, или не) след ден и половина.
И ако има модератор - ще го помоля, спокойно да изтрие всичко до пост #5674. Иначе темата се оспамва и губи смисъл.
А имам чувството, че няма да можеш да се спреш...
Осъзнава се човека... Обаче положението е-
Само Сони... Алелуууууя... Сони е пътят, и истината и живота.. верно ни веселиш... Понякога...
Изпратено от моят COR-L29 с помощта на Tapatalk
Като ти дойде момента и вкл. другия профил. Браво.bass reflex covestar leo rojas и още 10+ профила.
Иначе отдалече ви личи фенстването по китайците.
Този пост е редактиран от sony 1; 26-09-19 в 18:37.
Напротив, аз съм фен на LG при телевизорите... Имам 55 инчов SJ 950V...И нямам нищо общо с други потребители... Общото си ти, веселиш ни....
Да Leo Rojas не си ти. В момента е една от другите ти самоличности bas reflex.( медицинска диагноза )
Фен на 43 LG и всичко китайско.
Този пост е редактиран от sony 1; 26-09-19 в 19:06.
Нищо общо нямам с никой друг... Имам 55'' lg sj950v.... И да за мен е върхът... Въпреки че взех мостра... С лека отстъпка за което....
П. С..имал съм и тринитрон, кинескопен 21"....издържа 20 години почти..
Хаповете хаповете. Забрави 43 и той беше върха в колко теми го хвалеше.
Време е да се самолайкнеш от някой от другите ти профили. Да не забравиш! Такива раздвоения и бисери трябва да бъдат лайкнати.
Абе явно си луд... Чао...
В последните 5 страници, четирима участници избиват комплекси и фенщина в спор....който с нищо не е полезен на другите!
Европейският орган по стандартизация в телекомуникационния сектор ETSI току-що публикува най-новата версия на стандарта TS 101 154, включваща динамични формати HDR Dolby Vision, HDR10 + и SL-HDR2 (известен още като Technicolor HDR).
https://twitter.com/DVB_Project/stat...36664318562305
Кога телевизиите ще започнат да го прилагат..не се знае.
Гледам за Xiaomi телевизорите говорите , съвет от опит не си взимайте техен тв продукт предназначен за китайският пазар.
Днес от OnePlus представиха първия си TV (QLED),и доста ме заинтригува но той е за Индия.
https://youtu.be/gFmMBzDRtDw
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk