Вижте резултатите от анкетата: Кои са най-важните критерии при закупуването на нов телевизор?

Гласували
718. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Качество на картината

662 92.20%
  • Качество на звука

216 30.08%
  • Приемлива цена

337 46.94%
  • Лесен за употреба

127 17.69%
  • "Зелен" с ниска консумация на енергия

56 7.80%
  • Марка която познавам и вярвам

181 25.21%
  • Добра гаранция и сервизен план

239 33.29%
  • Последна технология

117 16.30%
  • Ценови / отстъпки / намаления

121 16.85%
  • Атрактивен дизайн и стил

104 14.48%
  • Голям размер на екрана, който мога да си позволя

282 39.28%
  • Вграден интернет достъп

187 26.04%
  • Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове

124 17.27%
  • Безжична интернет връзка

197 27.44%
  • USB запис

80 11.14%
  • Ultra HD TV

226 31.48%
  • 3D съвместимост

61 8.50%
  • Oled TV

46 6.41%
  • Държавно-спонсорирана програма за отстъпки

8 1.11%
  • Curved TV (огънат екран)

14 1.95%
Отговори на анкетата
Страница 384 от 625 ПърваПърва ... 334374382383384385386394434 ... ПоследноПоследно
Резултати от 5,746 до 5,760 от общо 9369
Like Tree1853Одобрявам

Мнения и Избор на Ultra HD телевизор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2007

Отговор: Мнения и Избор на Ultra HD телевизор

chitalov, сподели опита си относно телевизорите Xiaomi, макар и да не по конкретната серия, че за разлика от последните двама писателя тук - би било наистина полезно.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Тук отново можете да видите разликата в конструкцията на панела между LCD използващ филм с квантови точки и OLED:
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 27-09-19 в 14:03.

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2015
    Живее в
    Сев.-Изт. Б-я

Цитат Първоначално публикувано от Kaar Виж публикацията
    chitalov, сподели опита си относно телевизорите Xiaomi, макар и да не по конкретната серия, че за разлика от последните двама писателя тук - би било наистина полезно.
    Не може някой да се появи от нулата и вече да се мери с големите. Xiaomi до вчера не е произвеждала никакви телевизори и днес да се мери с LG, Samsung и т.н. Телевизорите им за Китай се произвеждат от TCL и Foxconn. А в Индия са платили на Foxconn да им направи завод. Същото ,което важи за Xiaomi се отнася и за Huawei.

5. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2007

Какво може и не може, кой с кого щял да си го мери - ще е тема за феновете на марки.
    Интерес представляват техническите характеристики на Xiaomi TV Pro и съотнесени към същия клас останали марки. Както и съотношението цена/характеристики. Ще почакаме, докато публикуват данните.

6. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от emil vasilev Виж публикацията
    Не може някой да се появи от нулата и вече да се мери с големите. Xiaomi до вчера не е произвеждала никакви телевизори и днес да се мери с LG, Samsung и т.н. Телевизорите им за Китай се произвеждат от TCL и Foxconn. А в Индия са платили на Foxconn да им направи завод. Същото ,което важи за Xiaomi се отнася и за Huawei.
    Аз ТВ не съм имал,но имам някъде по шкафове няколко тяхни тв боксове китайски версии.
    Те работят с същата OS каквато и телевизорите им. Стара и зле подържана версия на Андроид модифицирана до неузнаваемост .От всякъде те дебнат рекламни или платени услуги. Няма превод на английски , отнема си време да вкараш всичко както си му е реда и пак не работи както трябва. Иначе BT дистанционното е удобно още го ползвам на други устройства.

Сага ми е интересно от OnePlus какво са направи с Android TV, поне на първо четене е най доброто Android TV изживяване за сега.
    На картината е по важна

https://youtu.be/xlM6vB1xKLo

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

7. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2007

От статията става ясно, че телевизорите от серията са с PatchWall 2.0 базирана на Android 9 Pie. Мисля, че може да се види из YouTube, ако се погледне. One Plus TV ползва също мод на Android 9 Pie.
    Този пост е редактиран от Kaar; 27-09-19 в 08:05.

8.  

9. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от Kaar Виж публикацията
    От статията става ясно, че телевизорите от серията са с PatchWall 2.0 базирана на Android 9 Pie. Мисля, че може да се види из YouTube, ако се погледне. One Plus TV ползва също мод на Android 9 Pie.
    Така е,операционната с-ма при gsm-те не съм имал проблем,но за тв това е последната дупка на кавала.Винаги може да прибавиш box.Но според мен няма смисъл да обсъждаме новата серия на XIAOMI защото още никой не я е виждал,камо ли във форума.Новината е достатъчна.Ще изчакаме и ще видим.И всички за и против са удар в празно пространство.Цените на XIAOMI винаги са на топ ниво защото са известни с това,че не дават нито един$ за реклама(говорим за производителя,а не за търговците).
    Тъй като тука един колега го издигнахте до вносител на XIAOMI,което от небето е ясно,че не е,аз нямам нищо против също да ме сложите в това число.Вероятно някои знаят кои са вносителите,но за съжаление не вярвам някой от тях да пише във форума.
    Предлагам с това да завършим темата.

п.с. И за да не пълним излишно тази тема направих нова.Надявам се да пишат хора само които ги интересуват моделите,а не такива които искат да се заяждат и да показват кое е по-хубаво.Повечето от нас знаят кое е хубавото днес.Разбира се от опит знам,че това няма да стане и ще има много които ще си показват знанията по темата-- Великата китайска стена -за и против.

https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...ne-huawey.html
    Този пост е редактиран от cable; 27-09-19 в 12:35.
    Kaar и ronnie72 харесват това.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Новият процесор на MediaTek, който ще се появи масово в модели телевизори 2020 от средният клас
    https://www.mediatek.com/news-events...-uhd-smart-tvs
    HDMI 2.0

Високият клас вероятно ще бъдат с този процесор
    https://www.mediatek.com/news-events...r-8k-smart-tvs
    HDMI 2.1А

11. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

"A1 щe пycнe зa пъpви път в Бългapия 4K ĸaнaли. Te щe бъдaт пeт, ĸaтo двa oт тяx щe бъдaт дyблиpaни нa бългapcĸи."

https://money.bg/business/a1-zakriva...mpaign=sidebar

12. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Да не би да са като HD programata на Нова - само за определени "бутикови" клиенти?

13. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2019

Ми само за бутикови ще е,кат праснат някоя висока такса на този XploreTV.

14.  

15. Тук е от
    Jan 2019
    Живее в
    София

Привет,

Проверих последните няколко страници с мнения и гледам има спор за Xiaomi, но не съм тук за това Искам съвет за покупка на нов телевизор с размер около 55 инча (в момента имам 55 инчов Curve) и мисля че е време да го заменя с нещо по-ново. За мен важното е Качеството на картината, не ми е до марките затова се чудя какво може да ме посъветате да разгледам и да обмисля за покупка или да изчакам няколко месеца до пускането на "нови" модели евентуално.

Също така не съм много сигурен, но има ли голямо значение с какъв приемник съм? В момента съм с Карта на А1 на телевизорът, и на доста от каналите не са с много добри изображения което може да е от факта че даденото предаване е старо заснето но знам ли. * Да добавя че ще се използва за гледане на материал от Netflix & USB Flash (може и връзване към RTX 2080 за директно гледане от РС-то) затова колкото повече съвети и изчерпателни мнения толкова по-добре, ако има нужда още от някаква информация която да споделя, моля кажете и ще я дам на драго сърце.

Благодаря много за отделеното време на всички.

16. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

Нови тв от TCL-miniLED,VA/FALD,100hz,Qled.

flatpanels:''The European version.......X10.TCL is planning to launch the 65-inch X10 in Europe in November or December 2019. It will retail for around 2500 Euro, making it less expensive than Samsung's Q90 LCD flagship. TCL will launch a miniLED-based 8K LCD TV next year.

''Quantum Contrast technology helps to deliver a new standard in TV performance with more than 25,000 individual high-performance mini-LEDs powering the 75” 8-Series. With Quantum Contrast, 8-Series produces brilliant whites shining next to deep blacks. This technology also yields improved total TV brightness, a substantial increase in Contrast Control Zones, smoother and improved even light distribution throughout the screen, enhanced uniform reproduction of color across the screen, wider viewing angles, and a slimmer design''........

''8-Series is the world’s first TV with mini-LED backlight technology. More than 25,000 high-performance mini-LEDs not only brings highly precise local dimming – unmatched performance compared with any LED-LCD TV – but smooth, uniform and bright illumination''....

''Quantum Contrast is made of approximately 1,000 control zones – more zones than some of the highest-performance TVs in the market. This greatly improves performance and minimizes unwanted artifacts, such as “halos,” associated with other LED-LCD TVs.''
    :
    https://www.displayspecifications.co...ison/46ccd2296
    https://www.tclusa.com/products/home-theater
    https://www.tclusa.com/products/home-theater/8-series
    https://www.cordcutters.com/tcl-2019-tv-preview
    https://www.flatpanelshd.com/news.ph...&id=1568101580
    https://forum.setcombg.com/%D0%B4%D1...0%D0%B8-2.html
    Този пост е редактиран от cable; 01-10-19 в 18:09.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

18. Тук е от
    Jan 2019
    Живее в
    София

До 5 хиляди лева бюджет, все пак искам нещо което да си взема и да не го сменям след 3-4 години.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. LED Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030 - Мнения и препоръки
    От firefly във форум Samsung телевизори
    Отговори: 31
    Последно: 18-05-17, 11:02
  2. Мнения за 3D Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030
    От iva6ki във форум Samsung телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 22-07-13, 20:30
  3. Мнения за телевизор ТВ LED LCD Sony KDL32EX340BAEP
    От vasko_grudov във форум Sony телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 07-04-13, 09:49
  4. Мнения за телевизор NEO LED-26975
    От piron45 във форум Други телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 30-12-11, 13:49
  5. Търся мнения за телевизор SONY KDL-32EX710AEP
    От ivoradev във форум Sony телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 29-08-11, 12:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе