Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
Не, реших да върна LG 55UM7660 заради bleed-a и сивеещото черно.
Търси се 55 инча(или нагоре), VA панел, ще се гледат филми и играят игри(от PC), както и спорт(от кабелна и PC). Това, което ми хареса на LG-то е "мазното" движение, въпреки 60 херцовата матрица. Моля, препоръчайте ми нещо според моите критерии, до 1200-1300 лева с минимален шанс за bleed.
Гледам Панасоника много атрактивна цена има , какво производство е и струва ли си пред Сони 9-та серия ?
Два различни класа телевизори в полза на Сонито
Благодаря, но в ревюто на Самсунга видях това, което въобще не ми хареса
А за Панасоник а, четох, че local dimming-a му бил само две зони и в някои сцени се случвало така, че половината екран е по-светъл. А ако изключиш dimming-a пък се получавали някакви облаци в тъмните предмети по екрана(или нещо такова).
Да разбирам ли, че за тези пари пълно щастие няма и не мога да се насладя на нормален черен екран без разни бели петна?
Аз също върнах вдно lg 43 um7500 именно заради сивещотото черно,но пък подсветката беше уникално равномерна навсякъде.Сега съм с lg43 um 7600 ,цветовете са реални и черното е на ниво.Единствено на черен фон се появява лек блейдинг,но при нормално гледане го няма.Преди това върнах и един прехвален tcl.черното беше бетон но всички цветове бяха ужасни и не подлежаха на корекция.
Здравейте, утре искам да взема LED tv с приличен HDR.
49 или 50 инча, за 55 инчов ще трябва да резба малко секцията, което обаче не се харесва на половинката.
Максимален бюджет 1300лв!
Мтел А1 оптика и телевизия,PS4 , няколко лаптопа с HDMI 2.0 , телефони са устройствата които ще ползвам.
Основно се гледат филми и спорт, You Tube и може би вече NETFLIX.
Задължително трябва да има HDMI ARC, звукът не е проблем, защото ще ползвам външна система.
Евентуално може би ще взема по нататък Nvidia Shield.
Засега в магазина ми препоръчаха 49sm8600 на LG.
Има един Филипс 50pus7304 , lg 50um7450 и panasonic 50gx810(с подарък саундбар)
Моля да ми препоръчате нещо за тези максимум 1300лв, може да добавяте модели, и само да кажа че не харесвам много марката Самсунг(дълга и тъжна история), но ако има нещо от тях, ще му обърна подходящо внимание.
В момента гледам на 12 годишна 32инчова Тошиба с AMVA 100hz панел Direct Led и процесор на Faroudja.
Разстоянието от което ще следа е малко над 2 метра, стаята не е от най светлите, но никога не гледаме в изцяло тъмна.
Този пост е редактиран от Posamkata; 24-12-19 в 00:49.
Видях,че в техмарт lg 49sm8600 e намален на 1299лв и на изплащане без оскъпяване.Аз също се колебаех за него,но взех по малък размер.Иначе sm 8600 има локално затъмнение и 120 hz опресняване.За мен основният тест е да запишеш на флашка видео с движещ се хоризонтално надпис(примерно някаква реклама)и да видиш дали се движат гладко буквите
1300лв и "приличен HDR" са трудно съвместими, но аз бих избрал 55RU8002 - не ти е по вкуса Самсунг, но не се сещам за по-добро в тоя бюджет.
49SM8600 става донякъде, само не очаквай кой знае какво от "локалното" му - пак си главно за светли помещения и не съм много сигурен, че 49" вариант е със 100хц панел
Здравейте. По горе имаше сравнение на 32 LG 6100,6200 и 6300. Аз съществена разлика не видях или не виждам освен по новия web os в 6300.
По принцип имам един 6100 от миналата година за децата в детската и съм доволен като картина свързаност и операционна. Искам да взема един за село ( сателитна Виваком) . Та не знам по ред на производство ли се подобряват или няма значение? Защо 6100 е по скъп все още?
Изпратено от моят Redmi Note 7 с помощта на Tapatalk
За село и 32 инча бих взел най-ентиното , което ми излезе. Има по 200 лв и да се счупи след гаранцията няма да го мисля изобщо...