badabaduuu
Може да си направиш списък фаворити. Иначе след сканиране, не можеш, да местиш програмите по запаметеният вече списък. Ако има начин, то аз не съм открил как става.
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
badabaduuu
Може да си направиш списък фаворити. Иначе след сканиране, не можеш, да местиш програмите по запаметеният вече списък. Ако има начин, то аз не съм открил как става.
Не става ли така , както ти писах? На моя MU61 си става , а и на модел от следващата година съм го правил.
При търсенето не трябва да се избира конкретен оператор. И след това се появява опцията за преместване ианче я няма.
Виж модели на Panasonic, Samsung, LG, Philips, .. Щом имаш вече стрес от SONY... И далеч от турските Хитачита, JvC, Toshiba... Турците са добри в локума и халвата...
Иначе всека бройка ТВ си е сама за себе си и голяма загадка.... Ако аз избирам сега, ще си взема среден диагонал около 49-55 и среден клас, независимо от марката(от посочените по-горе).. Високите класове са за маниаците на картина и звук.. Доста са скъпи и като внезапно умрат един ден(понякога веднага след гаранцията), ремонта им е майка си и баща си.. за яд си е, а ако не си се набутал 2,3,4 бона с по-голяма лекота изхвърляш и вземаш нов....
П.С. А ако хванеш марка с 5 години гаранция LG, Panasonic-вземи такъв...
сегашното производство е много по-лабаво ,спрямо преди 10-15 години...
Изпратено от моят COR-L29 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от coverstar; 17-01-20 в 12:21.
Това е абсолютно вярно! А най-добри са в търговията, респективно в политиката.
Изказвания коя нация е добра в нещо по принцип просто са безсмислени, според мен.
Турците са напред не само в хранителновкусовата промишленост, а и в много промишлени отрасли. И то не само спрямо нашата "европейска" България.
Напиши в накоя търсачка заводи в Маниса, за да получиш конкретна информация за електрониката.
Този пост е редактиран от Gena_bs; 17-01-20 в 14:12.
Гледам 4к филими на телевизора през лаптопа и въпроса ми е ?
Ще се вижда ли разлика на телевизора при свързване с кабел 4к/30hz и 4к /60Hz
А сега напиши каква ти е видеокартата, модела на телевизора и дължината на свързващия HDMi кабел!
Иначе въпросът ти е меко казано безсмислен.
Срещал съм няколко модела от турските (Blaupunkt, Finlux и т.н.) където има постигната перфектна картина по дефолт. Никакво нагласяне и тем подобни побъркации в настройки на картината. Включвая, отиваш на Movie и всичко перфектно. Големите марки и модели направо са жалки с надутостта си. Гледам и не вярвам на очите си. Безупречна температура, сива скала по цялата, гама, контраст, цвят, черно и уникален ъпскейл. Нито една от думите ми не е прекаляване в оценката. Като цяло не, но винаги сред тях има супер нацелени модели. Ниска цена с високо качество на картината. Както се казва: Никога не казвай никога! Днес нещата не са като вчера. Тия времена си заминаха ако някой не е разбрал.
... и един мърмот завива шоколад
Такова гръмко изказване неподкрепено с никакви измервания си е меко казано заблуда ...
Едва ли има изобщо модел от всеки производител с "перфектна картина по дефолт" , а какво остава за ширпотребата, където калибрацията е последното интересуващо производителя й.
Давайте го по-скромно в изказванията - това че ти е харесала картината на дадена бройка не означава , че е перфектна - разбирай правилна и отговаряща на стандарти след съответните измервания с нужните уреди и софтуер.
Относно питането за тв - отиваш на място и сравняваш набелязани бройки с твой материал на един и същ режим - най-добре на "филм" (или подобните при всеки производител) с изключени разни подобрители., да пробваш дистанционното и ОС на живо. Който ти хареса е твоя , а още по-добре е да е тоя с най-дълга гаранция или да си купиш допълнителна такава.
Или ме баломасваш или нищо не разбираш и ти.
След като насра Тошиба и Хитачи че вече са турски ми натрисаш Панасоник - който също вече е турски Вестел!
Или ми се подиграваш май с това предложение за турския Панасоник.
Кочината Сони беше от Словакия....не ми се мисли за ханъмският Панасоник.
И тая голяма гаранция която предлагат...какво....разваля се и чакаш един месец да го пратят в гаранционния сервиз в София и още месец да го ремонтират.
@svetlio1, пак повтарям - истината е винаги лична. Никой не вменявам със своите наблюдения! Виждал съм толкова буквални неща нямащи нищо общо с "общо приетото нормално", че само когато слушащия ги види на живо с мен казва ...Гледам и не вярвам! Как е възможно това? Защо са го направили и толкова евтино. Не трябва да е така. Та, такива ми ти разсъждения. В този живот не трябва да сме щрауси с главите в пясъка. И никога не възприемайте буквално нещата в един разговор, че ще загубите смисъла на края му. Просто съвет. При истината няма скромност, предполагам знаеш защо е така?
успокой топката!
значи ако си прочел-говоря не за нисък клас,а за СРЕДЕН клас телевизори....PANASONIC правят само ентри левъл(некои модели) в Турция...а 5 години гаранция си е бонус...не 2 ,а 5...ако нещо ти стане с телевизора(стига да не е по твоя вина) ти го ремонтират ТЕ....като през нормалната гаранция...SAMSUNG,PHILIPS нямат засега такава гаранция. LG също имат....но както и при Панасоник е през определен период в годината....
гледаш просто КЪДЕ е произведен даденият модел(пример Панасоник,ако си падаш по ентри левъл..) и ако е при Али Реза-бегай от него...
обикновенно Панасоник са тоже от Словакия...
п.с. максималният срок за ремонт е 30 дни....с толкова дни се удължава гаранцията ,колкото е бил в сервиза,ако не подлежи на ремонт го заменят или ти връщат кинтите...
Този пост е редактиран от coverstar; 17-01-20 в 14:26.
Нека поясня някои неща, въпреки, че постът не е към мен:
1. Vestel произвеждат само ниския клас на Panasonic. не и 4K телевизорите. Нещо си се объркал.
2. За ремонта си прав, но няма пълно щастие! Поне няма да плащаш за транспорт, части, труд и т.н. поне 5 години + срока, през който стоката е била на ремонт.
В противен случай просто след 2 години при повреда продаваш стоката на части или я изхвърляш.
За твое успокоение, сроковете за ремонт на много по-скъпи машини са доста по-дълги. Имам предвид строителни, камиони, автомобили и т.н. А с тях хората си вадят хляба.
За мен поне, телевизорът не е от стоките в домакинството, без които не може да се живее дълго време. Такива, например са, бойлера, пералнята, хладилника и готварската печка. Въпреки, че последната също лесно може да се замени с храна от магазина или бързо храненене.
Как точно си представяш, че някой може да ти гарантира, че дадена бройка няма да даде дефект?
Това, че ти си имал Sony, което нещо се е повредило не означава, че други 100 човека са имало проблем със същия модел.
За съжаления масово хората са като теб... ако имат нещо и се счупи всички са им виновни производители търговци всички са измамници...
Колкото до единия месец той важи само за търговкста гаранция, която е 2г. след това няма подобно нещо, но търговците се стремят и там да спазват подобен срок.