И двамата не сте споменали бюджет, а той е определящ.
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
И двамата не сте споменали бюджет, а той е определящ.
Редактирано! Бюджетът ми е около 1500лв за 55".
tosko79
Sony KD-55XG8596B
Samsung UE55TU8072
Samsung QE55Q60TA
Samsung QE55Q67RAT
https://www.avmagazine.it/articoli/t...ppi_index.html
Телевизор без пари - цена 0,00 лева
http://www.gogo-bg.net/sony-kd55xh95...k-p-20889.html
Този пост е редактиран от hristoslav2; 17-05-20 в 17:45.
Хахах, благодаря за предложенията. Сигурен съм, че това Сони за 0,00лв ще е най-добрия вариант за мен.. също така съм сигурен, че поръчката няма да бъде изпълнена на такава цена
Сега като се загледах, аз имам място и за 65" телевизор... отвора в шкафа ми е 150х100см и дълбочина 28см. Би ли дал някакви предложения и за 65", като увеличим бюджета до 2000лв (мах.2100лв)? Изискванията пак същите, само дето ми се иска матрицата да е с добри честоти на опресняване, четох и за подсветката да не е EDGE ами зонална... Каквото най-добро влиза в бюджета.
Благодаря предварително.
В този сайт и 65" е на много добра цена. Обаче ме притеснява запечатан ли идва, има ли проблем да се връща в 14 дневния срок и най-важното - гаранцията към Сони ли или към сервиз Гого.
http://www.gogo-bg.net/sony-kd65xg95...k-p-19512.html
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Зададох много елементарен въпрос на Сони България - кои са официалните дистрибутори за страната и съответно ще ми предоставят гаранция към Сони.
Получих следния, крайно неграмотен отговор, който, разбира се, не дава отговор на въпроса. Чудя се как може да разчиташ на подобни служители да са връзката с клиента.
Аз съм комуникирал с тях и ми казаха, че телевизорите им идват от склада на Сони, запечатани. Бяха склонни при доставка освен оглед да включат и тест. Може да се вземе от офиса им.
Най-добре направи запитване по имейл, за да си изясниш каквото те притеснява и да го има черно на бяло ...
Не виждам от профила ти дали си от София, но доставката е за твоя сметка, ако го поръчаш от тях ...
От София съм. Абе то ако е въпросът имам 7% и в Технополис, но само на място. А така нямам опцията да го върна в 14 дневен срок ако има нещо, което не ми допада.
Може да им го върнеш .ако не ти хареса на следващия ден
Това някаква политика на Технополис ли е? Защото няма закон, който да ги задължава.
Явно. Два пъти съм връщал без проблеми.Вторият път беше миналата година. Но за да си сигурен,може да питаш дали е още валидно.
- - - - - - - - - -
Даже на втория тв.му бях отлепи всички възможни лепенки и найлони.
В pazaruvaj излизат оферти на същата цена като в сайта на гого.бг, но с безплатна доставка.
В Унгария и Румъния даже е още по евтин