Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
По-скоро е някакво зацапване на антиотражателният филтър и ако те дразни - върни телевизора.
IsraeliBG, 1200 лева не са малко пари за телевизор, който е вървял толкова часа, а да не говорим за некоректността да те лъжат, че е нов. Разбирам да си го взел за 100 лева и да направиш компромис, но 1200 лева плюс лъжа са сериозна причина за връщане.
Това изцепка на Емаг ли е?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Някой сравнявал ли е директно sony 65xh90 с 55xh95 за филми. Миналата седмица купих 65 инчовия, но се чудя дали не напрвих грешка. Игри не играя, така че 2.1 ми е последна грижа, като причината за покупката ми беше размера - гледам от 4м. По-добрия ъгъл при 95 за мен не е важен.
Сравнението между различни диагонали за мен не е коректно за никоя марка или модел.
10" са доста.
Решил съм да взимам 65 инчов XH90, но напоследък се замислям дали няма да е много голям. Ще се гледа от 2,70-3м. Гледах от такава дистанция 55 и не ми се стори достатъчно, но тия 10 инча отгоре са си доста разлика. Някой с такъв опит ?
Вземайте смело 65-инчовия. Преди месец и аз бях пред такава дилема, въпреки че многократно съм чел и препоръките във форума да вземаме максимално големия размер. Аз също се уплаших, че 65 инча ще е голям, гледам от същото разстояние - малко по-малко от 3 метра, и сега съм категоричен, че 55 инча е малко.
Да, от eMag го взех, но пишеше само разопакован продукт. Тоест и аз се изненадах, че са ми изпратили телевизор, който е работил една година без прекъсване
Сега водя преговори с тях, че искат първо да им изпратя мейл с рекламация, която щели да разгледат и да решат какво да правят.
Много зависи каква е идеята на телвизора , тв за филми/игри/стрийминг услуги 100% 65 , но ако ще се гшеда повече телевизия и тук там другите аз бих взел по-висок клас по-малък телевизор (някой олед)
Вкъщи гледам 55ца от 2.70 , ок ми е . Да носи на повече , но не бих направил компромис с картината за сметка на размера .