Не знам как изобщо ви идва на акъла да си купувате samsung и то не го казвам заради в случая дефектната бройка, а заради пренаситените ярки и гадни цветове, но както казват хората за всеки влак си има пътници.
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
Не знам как изобщо ви идва на акъла да си купувате samsung и то не го казвам заради в случая дефектната бройка, а заради пренаситените ярки и гадни цветове, но както казват хората за всеки влак си има пътници.
Не знам какви модели и от кога са били, но такива "пренаситени" цветове няма, поне в моя модел.
Мнението ти явно се базира на модели от преди 10години. Доста неадекватно казано.
Изпратено от моят VOG-L29 с помощта на Tapatalk
Базира се на това, което виждам в магазините като отида. И знам, че ще кажете, че там картината е гадно настроена, но тя е гадно настроена и за останалите марки, но там не се виждат такива цветове все едно гледаш анимация.
Някакво си твое цветоусещане.Няма такива цветове в домашна обстановка.
Такива мнения имаше и за Сони.
Различни хора.
Имах един Самсунг 32-ка модел 2013г и при него наистина цветовете бяха по- бонбонени.
Ми то в магазина всичко бачка на "динамик" - сиреч настройка за електроженисти с никакво приложене в домашни условия и нищо общо с някакви стандарти за цвят/бяло и т.н. ..., макар и да съм виждал хора олзващи си ги така и у дома , че и си ги кефеше
При Панасоник примерно допреди 2-3 години тоя "динамик" беше още по-ужасен и по-скоро можеше да г.те откаже да купиш тв- сегашните не съм им обръщал внимание как са.
Явно динамика на Samsung е в пъти по-зле от другите марки с динамик режим. Иначе за тези, които си ги ползват така - луди хора всякакви.
- - - - - - - - - -
И аз.
- - - - - - - - - -
Каквото ви харесва, само се консултирайте за модели тук във форума, че има някои, които са направени само, за да има нещо на витрините.
- - - - - - - - - -
За Сони не съм срещал, но е възможно. Факт е обаче, че това мое мнение за Samsung съм го чувал и от други хора и то непознати в магазините докато съм разглеждал.
hristoslav2, благодаря за съвета. Ще поразмисля малко и ще се опитам да се свържа с техниците на Сони да чуя и техното мнение по въпроса.
Тогава Samsung Q80T или Sony XH9505