Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
Всички телевизори в емаг са с 0% лихва и 10% отстъпка, даже някой от тях в момента са и с 12% - https://www.emag.bg/label/vendor/ema...nner_20541_2_1
Офертата с 12-те процента свършва в полунощ, другата мисля, че също е до днес или до утре.
Oт какво разстояние ще го гледаш този телевизор?
Предимно в осветена среда или на тъмно?
Предимно фронтално или под по-големи ъгли?
Дай повече информация, за да си доволен накрая.
В Емаг има телевизори без лихва, ако смяташ да го купуваш от Тмаркета, там имаш голяма лихва и накрая ще дадеш още 200-300лв. отгоре в зависимост от разсрочката, вместо да ги вложиш в ТВ от по-висок клас или размер.
Гледам го фронтално от 5 метра, предимно на тъмно. Ще гледам и в емага как стоят нещата с лизингите, че от тях не съм купувал до сега на лизинг, само кеш.
При 5м. под 65 не трябва да падаш.
Този с отстъпката ще ти стъпи на крайната цена, която би платил с лихвите от техното на тв за около 1200-1300лв.
https://www.emag.bg/televizor-philip.../pd/D705HYMBM/
Филипс нямат аналог цена-качество.
Даже 75, ама тва е наше мнение. [emoji4]
Sent from my Note10+ using Tapatalk
Благодаря, значи от този филипс има 65 и 70, казвате да вземам 70, голяма ли е разликата в размерите? Тъй като 65 е с крак по средата а 70 е с 2 крачета в крайщата, тв-то ще е на шкаф, а не на стената и по удобно е с крак по средата.
Ето разликата в размера Visual TV Size Comparison : 70 inch 16x9 display vs 65 inch 16x9 display
Отделно 65 е с IPS, a 70 е с МVA матрица, втората е за предпочитане при гледане на тъмно и фронтално.
Краката ако лежат на шкафа няма никакво значение какви са.
Колко ти е широк шкафа?
Шкафа е 105см, значи 70 е по добре, много благодаря за съдействието.
Стойките на този модел могат да се сложат на 80см. и на 140см., така че нямаш проблеми със шкафа.
От 5м. ако се абстрахираме от качествата на тв-то, винаги 70 е за предпочитане, но за тези пари надали можеш да вземеш нещо 65', което да е значително по-добро, че да си струва да жертваш 12см диагонал в +.
Значи скачам на 70-тката, че промоцията истича утре. Още веднъж ви благодаря за бързите отговори. Винаги съм се съветвал с вас преди покупка на тв и съм оставал много доволен в последствие.
Скачай, нищо не губиш, ако не ти хареса, винаги можеш да го върнеш.
Иначе какво си гледал до сега?
Самсунг 50 инча, не помня модела а тв-то е още в сервиза и не мога да го видя. Пак от емаг беше само че кеш, доволни сме от него но на последък наистина ми малееше доста, а смених очилата скоро и ефект никакъв
В другия апартамент от 5 метра 65 инча ми малеят, но основно гледам толкова от 2.40 метра. [emoji16] От 50 на 70 инча мисля, че ще усетиш чувствителна разлика. Ако се гледат филми с черни ленти е малко кофти, но пък за сериали и предавания 16:9 ще ти е перфе.
Sent from my Note10+ using Tapatalk
Взех го на лизинг от емага тоз 70 инчов филипс пък да видим. То било голямо приключение да вземеш нещо на лизинг от емаг, то са снимки, потвърждения ужас, но така трябва де, нека има защита.