На колко пари ти стъпи? Тези 10% важат ли при безлихвения кредит?
Кажи после какви са ти впечатленията.
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
На колко пари ти стъпи? Тези 10% важат ли при безлихвения кредит?
Кажи после какви са ти впечатленията.
Важат си винаги 10% , 1530лв. трябва да му станала цената с тях. Няма кой знае какви приключения, дори е мега елементарно и не се занимаваш да ходиш някъде, а всичко си минава online. По-скоро защото ти е първи път, иначе веднъж като имаш регистрацията в Evrotrust при следващи лизинги одобрението става за не повече от 5 минути от завършека на поръчката до приемането, но да не ти се налага да ползваш де, въпреки че като е 0% лихвата си е оферта.
Ами вярно че като е за пръв път и не знаеш стъпките е по сложно, има и време за изпълнение, аз 2,3 пъти го пресрочих и повтарях на ново но стана накрая де.За 10-те процента първо си въвеждаш отстъпката и после стоковия кредит е върху намалената сума, на 0% си е супер оферта за който няма 1500лв кеш като мен, предполагам че иначе щеше да има 200, 300 лв оскъпяване. Аз избрах към уникредит, че с тях съм работил преди, само ще видя дали мога да внасям през изипей с 1,20лв такса и ще е супер. За телевизора ще споделя впечатления като го поразгледам, че дори не съм му гледал и параметрите, казахте че е добър и го взех,ще го видим.
За тези пари и този размер по-добро няма. MVA матрица, директна подсветка, андроид, амбилайт....
Аз преди 2г. взех 50' 8-а серия със същите характеристики за близо 1400лв., ти днес взимаш 70' за 100лв отгоре..
50Hz панел на 70инча за мен не е добра комбинация.
50Hz, матрица SVA или UV2A, но по-скоро първата(двете са тип MVA)
https://toengel.net/philipsblog/2020...ormance-serie/
По-надолу в линка има и снимка на дистанционното.
Мен ме дразни обърканото меню при Андроид, понякога не откривам логика в позиционирането на някои настройки. Другото дразнещо нещо при филипс, за мен са тези огледални крачета стърчащи пред дисплея - при гледане на тъмно ще има отражения.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 27-08-21 в 19:31.
В сайта на филипс България го дават че до 65 е с крак, а 70 и 75 са с 2 крачета, като оточняват че въртяща се стойка е до 60 инча.Ще го видя като дойде, че с тия картинки по сайтовете е малко като да хвърляш боб.
Те щото старите менюта на Филипс (че и повечето други марки) бяха много организирани и логични - всички си имат особености и трески за дялане - въпрос на свикване.
Вие да видите на TCL менюто и това на ФИлипса ще ви се стори като детска приказка с картинки.
IMG_20210830_191745.jpg
IMG_20210830_191727.jpg
Телевизора е страхотен, наистина 70 инча е мнооого по добре от 50 а Амбилайта направо разбива, понеже стаята ми е 6 на 4 метра осветлението е направено на 2 половини и може да се гаси по отделно, като изгася половината към тв-то и пусна Амбилайта става супер. Малко е кофти че отзад има прозорец, но няма идеален свят. Още веднъж благодаря на всички за съвета!
pi6ligara
Честито и дълго да му се радваш
На втората снимка лицата на водещите са прегорели - поиграй си с настройките, за режим на картината - кино
Радвам се, че си доволен и действително не са в ред настройките, нищо че Юксел Лапсуса си е прегорял по природа.
Иначе за Амбилайта ако му сложиш едни плътни бели пердета на този прозорец, ще стане идеално.
Сложих го на естествен, не знам на кой режим е бил като снимах но на филм ми се видяха много притъпени цветовете. Ще го видя утре пак Юксел.
Кино би трябвало да ти е най-добрия режим от предварително готовите.
Вярно, първата е на режим филм а втората на естествен, филм е много по добре! Благодаря! IMG_20210830_221139.jpg
IMG_20210830_221339.jpg