Първоначално публикувано от
inches9 75''SONYXH9005 вчера пристигна.Както се и очакваше ЕКОНТ хич го не бива.Отидох на вилата и най-напред отидох да си взема стойките в офиса.Щяха да го товарят ,ама не можаха
,щото буса му беше пълен с един тон обемисти неща и цял ден се разкарвал с тях....И.т.н.
Като дойде го погледнах малко да няма удар и чак като дойде майстора да ми монтира стойките(за него и HISENSE-a) му пуснах заливките.
Няма такива проблеми и слава Богу,защото е хубаво да гледаш голям тв-р,ама ако трябва да го подмяташ за връщане....леле ,мале.
Не мога да ти кажа какво мисля за твоя.По снимки не бих се наел.Точно за това ми беше коментара,че да гледаш ревюта в тубата(през собствения си монитор(тв-р) и да сънуваш нещо е на практика едно и също/
Няколко неща ми правят впечатление
1.Не изписва ,за кратко(като LG),когато има HDRформат
2.Не виждам HBO в приложенията.
3.Може би трябва да актуализирам софтуера,ама не бързам.Записаните клипове забиват от време на време,отYT винаги вървят добре.
Ама за такива има време.
Качеството на картината,като за цената е добро,цветовете балансирани.На тъмен екран черното е идеално,но на тъмни сцени ми се струва,че контраста е по-малък в сравнение с предните ми VA/FALD телевизори(с OLED не мисля да сравнявам).
Според мен при целия тъмен екран вероятно софтуерно си гаси подсветката,а при тъмните сцени малкото зони за затъмнение.........
Но за цената на която го взех(2250) за 75'' не мисля,да се задълбочавам и да търся под вола телета.
Пък и за по-хубав,както е казал колегата по-горе,още не съм дорасъл[emoji106].