Вижте резултатите от анкетата: Кои са най-важните критерии при закупуването на нов телевизор?

Гласували
718. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Качество на картината

662 92.20%
  • Качество на звука

216 30.08%
  • Приемлива цена

337 46.94%
  • Лесен за употреба

127 17.69%
  • "Зелен" с ниска консумация на енергия

56 7.80%
  • Марка която познавам и вярвам

181 25.21%
  • Добра гаранция и сервизен план

239 33.29%
  • Последна технология

117 16.30%
  • Ценови / отстъпки / намаления

121 16.85%
  • Атрактивен дизайн и стил

104 14.48%
  • Голям размер на екрана, който мога да си позволя

282 39.28%
  • Вграден интернет достъп

187 26.04%
  • Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове

124 17.27%
  • Безжична интернет връзка

197 27.44%
  • USB запис

80 11.14%
  • Ultra HD TV

226 31.48%
  • 3D съвместимост

61 8.50%
  • Oled TV

46 6.41%
  • Държавно-спонсорирана програма за отстъпки

8 1.11%
  • Curved TV (огънат екран)

14 1.95%
Отговори на анкетата
Страница 569 от 625 ПърваПърва ... 519559567568569570571579619 ... ПоследноПоследно
Резултати от 8,521 до 8,535 от общо 9366
Like Tree1852Одобрявам

Мнения и Избор на Ultra HD телевизор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: Мнения и Избор на Ultra HD телевизор

Не е баш така - те може и да правят само IPS, но слагат каквото има под ръка или според серията
    Ето една серия, в която ползват евтини VA панели - https://geex.x-kom.pl/recenzje/nanoc...g-43nano753pr/
    toddy и Dominator харесват това.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2010

https://www.displayspecifications.com/en/brand/a1025
    Тук за 2022г по модел и може всичко да се види.
    toddy и brave харесват това.

4. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

Над 1000 поста се плаща по 100 лв и за написана глупост
    Не си задал правилно въпроса си наистина, но ако все пак не ги различаваш мострите в магазина, наистина няма голямо значение, гледай на теб да ти хареса , а не етикетите по кашоните. Всеки човек има индивидуални особености на сетивата и няма гаранция , че това което на мен ми харесва ще ти хареса и на теб

5. Infraction Users
    Тук е от
    Aug 2020

За 77 LG C1 за 4600 мисля е добър избор.А за и против OLED можем да си продължим още доста.

https://www.emag.bg/televizor-lg-77-...f=fav_pd-title

6. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010

Здравейте, кой модел телевизор ще ми препоръчате при размери на отвора на библиотеката ширина100/височина 78см (разгледах и като размери май се събира максимално 43 инча). Старият ми samsung b650 (40 инча/ 1080p) сдаде багажа и сега търся нещо достойно да го замени. Имам Mi box, но ако нещо на пазара изпъква с добрите си технически параметри и операционна система, не бих го отказал ако си заслужава ценово. Ще се използва в светъл хол и ще се гледа на разстояние около 3.60м.. Вече сте ми помагали с избор на телевизор във форума и затова търся отново помощ тук. Благодаря предварително!

7. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от insanefen Виж публикацията
    Здравейте, кой модел телевизор ще ми препоръчате при размери на отвора на библиотеката ширина100/височина 78см (разгледах и като размери май се събира максимално 43 инча). Старият ми samsung b650 (40 инча/ 1080p) сдаде багажа и сега търся нещо достойно да го замени. Имам Mi box, но ако нещо на пазара изпъква с добрите си технически параметри и операционна система, не бих го отказал ако си заслужава ценово. Ще се използва в светъл хол и ще се гледа на разстояние около 3.60м.. Вече сте ми помагали с избор на телевизор във форума и затова търся отново помощ тук. Благодаря предварително!
    От това разстояние всичко под 55-ца ще малее да не кажа че и тя ще дойде малка.... (65-ца си е за това разстояние 3.6 м), но това е оптималния размер за това разстояние, та ако ширината може да се увеличи на 122, вземете 55-ца, ако ли не, поне 50-ка.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

10. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    От това разстояние всичко под 55-ца ще малее да не кажа че и тя ще дойде малка.... (65-ца си е за това разстояние 3.6 м), но това е оптималния размер за това разстояние, та ако ширината може да се увеличи на 122, вземете 55-ца, ако ли не, поне 50-ка.
    За съжаление, отвора на библиотеката не ми позволява по- голям размер...

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Има ли нещо малко по- бюджетно? Около 1000лв. например, че отминаха славните ергенски времена... Имах доста разходи напоследък, иначе съм максималист в техническо отношение.

11. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

- - - - - - - - - -

Има ли нещо малко по- бюджетно? Около 1000лв. например, че отминаха славните ергенски времена... Имах доста разходи напоследък, иначе съм максималист в техническо отношение.
    https://www.technopolis.bg/bg/Televi...HD-LED/p/15630

12. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010

Не съм фен на филипс- този ambilight ми е ненужен, тъй като е затворен в библиотеката и зад него не се вижда почти нищо. До сега съм гледал няколко филипса и всичките са били с тромава операционна система, проблемни настройки при използване на DVB S2 тунера и некачествени панели. А може да съм попадал на евтини бройки У клиенти с тяхната скапана ОС Saphi (видях, че този е с android). Това ли е най - доброто като качество/ цена за тези пари?
    jonny33 одобрява това.

13. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Не съм фен на филипс- този ambilight ми е ненужен, тъй като е затворен в библиотеката и зад него не се вижда почти нищо. До сега съм гледал няколко филипса и всичките са били с тромава операционна система, проблемни настройки при използване на DVB S2 тунера и некачествени панели. А може да съм попадал на евтини бройки У клиенти с тяхната скапана ОС Saphi (видях, че този е с android). Това ли е най - доброто като качество/ цена за тези пари?
    Ще го изключите, като не сте фен на Филипс, даватге 1500 за Sony-то предложено от hristoslav2, дадох Ви алтернатива същите инчове с Android.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Виж Панасоник 50 инчовите модели до 1100лв. дали ще "влязат" в отвора. Аз съм много доволен от моя среден клас модел. Но развалих и махнах голяма част от холната "секция", когато трябваше да сменям стария 40 инчов, по който беше правена тя. Остана само един плот.

16. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    LG43NANO783QA при така зададен въпрос.Вземай тоя , пък и по-евтиният.Страхотна картина и управление.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

В този бюджет погледни моделите на LG и TCL
    https://www.technomarket.bg/televizo...droid-09205803
    Поставил си едни ограничения, които ограничават избора ти.
    1. Този тип мебели(покриващи голяма част от стената) са тотално грешна дизайнерска концепция от миналият век, но първо говори с жена си - там е първото ти бойно поле, второто е рязането, разместването и разчистването.
    2. Вкарването на телевизор в ниша е грешка - води до проблеми с охлаждането.
    3. Избора на диагонал се определя от дистанцията и резолюцията на дисплея.
    berpan одобрява това.

18. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от iihtiandar Виж публикацията
    LG43NANO783QA при така зададен въпрос.Вземай тоя , пък и по-евтиният.Страхотна картина и управление.
    "
    Виктория
    2022-02-09 23:19:01

Здравейте, напълно съм съгласна с коментара на Ангел, защо след като изчетох толкова много за nanocell технологията би трябвало матрицата на телевизора да е перфектна,а вместо това бледнее под ъгъл,и цветовете стават видими различни? Качеството на картината е 10 пъти по-лоша от предишния ми телевизор, който беше отново LG и беше закупен преди 8 години. Доверих се на марката и съм много разочарована. В магазина зададените картинки може и да са добре, но в домашни условия картината чак дразни!!!"

Наистина ли зрителния ъгъл е толкова малък? В реални условия фрапиращо ли е усещането?

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    В този бюджет погледни моделите на LG и TCL
    https://www.technomarket.bg/televizo...droid-09205803
    Поставил си едни ограничения, които ограничават избора ти.
    1. Този тип мебели(покриващи голяма част от стената) са тотално грешна дизайнерска концепция от миналият век, но първо говори с жена си - там е първото ти бойно поле, второто е рязането, разместването и разчистването.
    2. Вкарването на телевизор в ниша е грешка - води до проблеми с охлаждането.
    3. Избора на диагонал се определя от дистанцията и резолюцията на дисплея.
    Кое е по- добро като матрица и подсветка при двата бранда TCL и LG при цена до 1000лв.? Кое е по- качествено като изработка и последваща поддръжка?

- - - - - - - - - -

Ще го изключите, като не сте фен на Филипс, даватге 1500 за Sony-то предложено от hristoslav2, дадох Ви алтернатива същите инчове с Android.
    Благодаря за отговора, не ме разбирайте погрешно, просто, както се изразих и по - горе- лично не съм видял нищо хубаво от марката... Може този да е на светлинни години от тези модели, върху които имам наблюдения. Мнението ми е субективно, все пак не съм видял хиляди...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. LED Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030 - Мнения и препоръки
    От firefly във форум Samsung телевизори
    Отговори: 31
    Последно: 18-05-17, 11:02
  2. Мнения за 3D Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030
    От iva6ki във форум Samsung телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 22-07-13, 20:30
  3. Мнения за телевизор ТВ LED LCD Sony KDL32EX340BAEP
    От vasko_grudov във форум Sony телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 07-04-13, 09:49
  4. Мнения за телевизор NEO LED-26975
    От piron45 във форум Други телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 30-12-11, 13:49
  5. Търся мнения за телевизор SONY KDL-32EX710AEP
    От ivoradev във форум Sony телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 29-08-11, 12:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе