Благодаря за бързия отговор,ще го разгледам.
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
Благодаря за бързия отговор,ще го разгледам.
Извит - само ако го гледаш фронтално и е монтиран на височината на очите ти. При гледане от ниска или висока спрямо централният му хоризонт позиция - се получава изкривяване на образа.
ето още един вариант
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...HD-LED/p/13151
Незнам защо,но тези 1000хц опресняване на картината не са ли малко?При Самсунг са около 2000,дори и при Панасоника.Тези херци не отговарят ли на качеството на картината?
Sent from my iPhone using SetCombG Forums mobile app
Изписаните херци не са реалните/работните на панела - нямат кой знае какво значение. Това е само индекс - един вид маркетингов трик за заблуда на потребителите.
Моделът е със 100Hz видеопанел.
Благодаря!
Всички тези модели са много добри,ама мисля,че са от 6000лв нагоре
То за това (и така) се прави тая "престрелка" - с най-доброто на пазара в дадения момент.
Здравейте!
Интересувам се кой от двата телевизора е по добре за 4к. Ще се ползва евентуално за новия PS4 като излезе, и за монитор едновременно. Но сега са ми на оферта и се чудя кой от двата да взема или да ми предложите вие нещо. Тези са на който съм се спрял.
Samsung 40ju6400 - Input lag 26.4ms, Response time 06.8ms, 4K @60Hz 4:4:4 : NO
Samsung 40ju6500 - Input lag 26.5ms, Response time 16.4ms, 4K @60Hz 4:4:4 : YES
Този пост е редактиран от paradisee; 17-07-16 в 14:24.
Кривия ще е нещо интересно за монитор особено за игри (само да не чертаеш, че става мазало ;D)
Интересно ми е какво точно гледате или изобщо за какво ги ползвате тези тв, че давате по 2К лева за тях?
Е, за какво - по предназначение ги ползваме - филми, игри - телевизията e между другото , въпреки че и там има ставащи за гледане канали (или поне предавания по някои канали). Лошото е, че и тия за над 2К лева вече са с меко казано компромисно качество на някои елементи от картината ...и работата отива все по-на лошо ...
Този пост е редактиран от svetlio1; 18-07-16 в 21:51.