И при мен го има това разминаване при AU9072 и Q700A. Провери от приемника какъв е изходният звуков формат - PCM, Dolby Digital. Същото се получава от PS4 - при подаване на Dolby звук го има разминаването, при подаване на PCM няма.
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
И при мен го има това разминаване при AU9072 и Q700A. Провери от приемника какъв е изходният звуков формат - PCM, Dolby Digital. Същото се получава от PS4 - при подаване на Dolby звук го има разминаването, при подаване на PCM няма.
Този пост е редактиран от Frost; 05-12-22 в 11:33.
Интересно е как със Samsung - Samsung има разминаване а с други модели поне при мен няма, според мен е от сигнала на кабелната.
Не е достатъчно за Mini LED? Сравнителна оценка на телевизори TCL Q10G срещу Sony X90K
TCL Q10G трябва да е китайският аналог на европейският C835
Разминаването на звука, което имах, мисля, че се оправи. Смених кабела, но не знам дали е от това. Оператора май има пръст, наистина. Сега не е на крайни стойности и работи. Пробвах и на звука на самия телевизор и тогава също го имаше, но като смених кабела, зададох за звук тел.+ саундбар и тогава се оправи. Не знам от кабела или от настройката за звук от двете устройства, но сега работи.
п.с. Тв. има доста приличен звук! Не очаквах.
Колеги предложете добра 65-ца до към 1500-2000лв?
Не видях в тази цена.Може би SONY90/93J ще дойде близо,някога но не сега...Все пак може да се потърси
Единствено този ми се струва(от видяните към момента)
https://www.technomarket.bg/televizo...droid-09208152
Толкова ли са зле нещата? Явно за да се вземе нещо добро трябва да се вадят няколко К!!
Това е положението. Едно предложение и от мен - Philips 65PUS8807 е 1750 лв в момента в Емаг.
Напротив.За 2700 може.И...OLED за към 3к.
https://www.technomarket.bg/televizo...droid-09208153
Въпроса е там,че много хора си поставят грници за цени преди да се запознаят с цените на качеството което търсят.При избора често се почва с някаква ниска цена и после итова...и това...и се стига до по-високите.
А дали 3к са много пари за отличен 65'' тв-р всеки сам си решава,но бива да се сети,че вече има 6.5'' GSM-и над тази цена.С топ камера де....
А като пуснах в pazar 1'' сензор CANON фотоапарат в отлично състояние за 200лв(900 цена нов).,който e голям колкото GSM и бие разбира се кой да е от тях нито един не ме попита даже,кво е тва -еде ли се ,пие ли се?A за стари gsm на ''топ цени'' се натискат(пак заради тези ''хубавите'' камери)
п.с. А и зависи кво разбираш под ''нещо добро''C735 повечето вероятно ще го преценят за ''много добро''.
Този пост е редактиран от inches9; 11-12-22 в 16:45.
Може би Q70B !? Мисля че е 2.087,99 лв. в еМАГ, има прилична яркост, но контраста не е много добър, защото няма Local Diming . В еМАГ имат и 65X85K за 2270 лв, много добър телевизор, имат и 65X80К който е за 1799 лв, но от ревютата става ясно че отстъпва доста на 65X85K по яркост и контраст .
Имат страхотна оферта за 75X89J, аз дори не бих се замислил при други условия, но на мен лично ми идва доста голям за стаята ми. АЗ лично също търсих и търся 65" до 2000 лв и НАЙ доброто предложение е HISENSE 65U8HQ , но проблема е че свършват като топъл хляб и не се знае кога ще имат ново зареждане. Ако търсим минус, може би че е с тяхна операционна система VIDDA, но на мен лично това не ми пречи.
Не знам на каква цена е U8HQ.Вероятно mini led подобрява контраста на типичния IPS,но все пак ми се струва компромис.
Относно VIDAА
https://bg.hisense.com/produkti/televizori/vidaa
Нe знам на кой с какво може да пречи оп.система,има си приложенията и поне аз не съм забелязал да има кавито и да са негативи при работа на телевизора.
А какво пише по разни форуми не е много интересно.
и.т.н.,четете във връзката.Hisense последва пътя на компании като Samsung и LG, въоръжавайки своя телевизор със собствена собствена операционна система, наречена VIDAA. Тази платформа работи много бързо и отзивчиво. Системата е много впечатляваща по отношение на скоростта на преминаване през различните раздели.
Źródło: https://hdtvpolska.com/test-recenzja...a-2022-2023/7/
Производителят не обещава, той просто инвестира много пари, така че всички най-важни приложения да бъдат в собствената му система възможно най-скоро.
1700-1900 лв беше, да мини лед! Аз бях вманиачен по този телевизор, за известно време изчетох и изгледах всичко което успявах да намеря като информация в нета, но докато се реша да го купя, свърши на всякъде.
Контраста му е ОК, също така и е прилично ярък като 1300 нита пиковата. Иначе за ВИДА, винаги е по добре по ред причини да е Андроид но ВИДА-та като цяло си работи добре, поне от това което видях и чух в ревютата. Отново има огромна разлика между модела за Европа и този за САЩ. Там мисля че ползват VA панели, 1500-1800 нита и Google TV.
Привет,закачил съм се на Samsung S95B и PHILIPS 55OLED807за телевизия ще си взема NVIDIA Shield TV Pro с АРР . Амбилайта просто много ми е удобен (,както и дистанционното на LG
). Вероятно вече Андроида е +, ,което пък не е от голямо значение при положение че ще си взема nVdia Box . Притеснявам се за софтуера на Самсунга,въпреки че е с най добрия панел за сега....
LG C2 също е ОК ,но съм склонен за амбилайта да дам повече пари. Не знам софтуеъра на Филипса как е ....
Този пост е редактиран от old firehand; 12-12-22 в 13:56.
Зависи за какво се ползва.
https://www.youtube.com/watch?v=ePSqsGW2Sbc
S95B на хартия е по-добър от другите, но е много проблемен. Ако искате да го играете техническа поддръжка на Самсунг всеки ден (през ден) го взимайте. OS-а също е назад спрямо Android. Philips поддържат всички кодеци и видео формати, които при Samsung и LG липсват. Сложете и амбилайт-а и мисля, че сам може да си отговорите на въпроса за избораНа LG най-голямото предимство е удобната OS и работата с настройките на картината. Там има най-малко занимавка - пускаш, настройваш и не пипаш повече. С Philips е повече играчка със сигурност.
Този пост е редактиран от CubanLinx; 12-12-22 в 14:38.