Сериозно ли?
Неделя вместо да си гледам мача да ти чистя една страница отпадъци :(
Почини си, разведри се, върни се полезен за останалите.
mod. edit
Преглед за печат
Сериозно ли?
Неделя вместо да си гледам мача да ти чистя една страница отпадъци :(
Почини си, разведри се, върни се полезен за останалите.
mod. edit
Да приключа моя въпрос с избора.
LG C2 48
От ЕМАГ
В дискусията имаш препоръка преди да приема телевизора да проверя матрицата.
Какво точно означава това?
- да огледам внимателно кашона за нарушения на опаковка и удари?
- да отворя кашона, извадя телевизора и визуално да се уверя, че екрана е без наранявания? - ще се съгласи ли?
- да извадя телевизора и да го пусна, преди да приема - ще се съгласи ли?
Ами да , добре е кашона да е оригинално запечата, всички аксесоари и упътвания да не са разпечатвани, което значи че си получил нов телевизор а не върнат или "разпечатан продукт". Тъй като съм патил с ТВ със счупен екран, куриера ми го връчи бързо, не успях да го видя пред него, след това имах доста главоболия докато го върна. Куриера е длъжен да ти предложи преглед, ако не го направи ти изисквай, полага ти се, той е длъжен да те изчака да видиш дали всичко е здраво. За да го пуснеш... АКО куриера се съгласи, може да, макар че не е проблем и да не го направиш пред него, имаш право в рамките на 30 дни да го върнеш ако има проблем с работата на телевизора.
Два пъти ми е идвал с куриер телевизор. И двата пъти поканих куриера вкъщи и двамата извадихме телевизора и го огледах, след което го прибрахме в кашона. Включването не е добра идея, спазвам правилото, да стои 2 часа в стаята, в която ще се ползва, изваден от кашона със стиропорите.
После като искаш го оглеждай, тествай и т.н. като решиш да го оставиш, тогава махни лепенката от екрана (като на телефоните има фолио по дисплея) Аз моята 65С2 като я пуснах и заебах да пускам и заливки и да гледам за пиксели и всичко, много ми хареса и реших така и да си остане, даже и скапаната телевизия от кабеларката ми хареса как се вижда, нищо общо със сонито, което беше на неговото място (55809C) ама нищо :D Вярно и 10 инча отгоре, но той и от близо изглежда съвсем различно.
И само да добавя @Mod , не забравяй да изключиш всички ЕКО настройки и светлинни сензори на ТВ-то
https://youtu.be/AiL6ZJXta4U?t=80
Ясно. Благодаря.
Само че нов проблем сега… Жена ми май дава зор да заминем към Слънчака за празниците. И ако да… няма да съм наличен в София да си чакам доставката от Емаг. Та… я поръчам днес, я изчакам след празниците :( Което предполагам ще ме набута с още 200лв по-висока цена като няма промоция в Емаг, но… няма какво да направя :(
Редакция
Коледа + Нова година.
Не знам за опция за точна дата, отделно не съм убеден, че е ок огледа да се мятка по складове половин месец.
;) Кои точни празници ? Коледа е 25-ти, Нова Година е още по далеч, ако го поръчаш днес във вторник- сряда ще е при вас. А когато дойде ТВ-то и куриера ти се обади, винаги може да го пренасочиш до офис, близко до вас, предполагам до седмица ще се върнете, ти ще обясниш на куриера.
Иначе това си му е реалната цена на ТВ-то , която е в еМАГ ако питаш мен, не вярвам да поскъпне много, но знае ли човек.
Нямаше ли възможност в емаг да кажеш кога да е доставката? Не помня, ама май имаше нещо такова...
Брееей, не свършват въпросите.
Сега видях - в Емаг има вземи от магазин - и има в Парадайз шоурума им опция за вторник.
Ако купя така - това... продължава да се води онлайн покупка с всички привилегии от това? Някой наясно ли е?
Продължава да се води да, но имаш 5 дена да си вземеш поръчката, иначе я анулират.
Телевизорите нямат антикварна стойност, не се тревожи :) След две седмици в града на греха ще се тупат в гърдите какви неща ще пуснат през 2023, следва БарЦелона и така идва лятото. Какво мислиш, ще се случи със сегашната стока, склада пълен, народа беден... а идва "новото"... В Германия, вече се случва, ЛГ и Филипс -400 спрямо тук. Щом е там, значи и тук ще дойде. Посоката е винаги и само надолу. Почивай си спокойно и не се тревожи за дреболии.
Приятно изкарване със семейството и весело посрещане на новата година!
Поръчах, утре следва да го взема.
Продължавам с въпросите :)
Някакъв саундбар към него да препоръчате?
За непретенциозна музика ще се ползва - музикални канали и Apple Music. Да не е скъп - не ми се дават много пари за това.
Или да забравя и да почна да търся място за големите ми колони и усилвателя?
За soundbar определено заложи на Samsung. Колкото и да не харесвам марката просто Sony и LG се излагат доста при саундбарите. Колеги ще ти кажат, че саундбара не е за музика, но щом си и непретенциозен със Samsung няма да имаш проблем да го ползваш И за музика.