Сериозно ли?
Неделя вместо да си гледам мача да ти чистя една страница отпадъци
Почини си, разведри се, върни се полезен за останалите.
mod. edit
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
Сериозно ли?
Неделя вместо да си гледам мача да ти чистя една страница отпадъци
Почини си, разведри се, върни се полезен за останалите.
mod. edit
Да приключа моя въпрос с избора.
LG C2 48
От ЕМАГ
В дискусията имаш препоръка преди да приема телевизора да проверя матрицата.
Какво точно означава това?
- да огледам внимателно кашона за нарушения на опаковка и удари?
- да отворя кашона, извадя телевизора и визуално да се уверя, че екрана е без наранявания? - ще се съгласи ли?
- да извадя телевизора и да го пусна, преди да приема - ще се съгласи ли?
Ами да , добре е кашона да е оригинално запечата, всички аксесоари и упътвания да не са разпечатвани, което значи че си получил нов телевизор а не върнат или "разпечатан продукт". Тъй като съм патил с ТВ със счупен екран, куриера ми го връчи бързо, не успях да го видя пред него, след това имах доста главоболия докато го върна. Куриера е длъжен да ти предложи преглед, ако не го направи ти изисквай, полага ти се, той е длъжен да те изчака да видиш дали всичко е здраво. За да го пуснеш... АКО куриера се съгласи, може да, макар че не е проблем и да не го направиш пред него, имаш право в рамките на 30 дни да го върнеш ако има проблем с работата на телевизора.
Този пост е редактиран от AntrAcsA; 18-12-22 в 18:48.
Два пъти ми е идвал с куриер телевизор. И двата пъти поканих куриера вкъщи и двамата извадихме телевизора и го огледах, след което го прибрахме в кашона. Включването не е добра идея, спазвам правилото, да стои 2 часа в стаята, в която ще се ползва, изваден от кашона със стиропорите.
После като искаш го оглеждай, тествай и т.н. като решиш да го оставиш, тогава махни лепенката от екрана (като на телефоните има фолио по дисплея) Аз моята 65С2 като я пуснах и заебах да пускам и заливки и да гледам за пиксели и всичко, много ми хареса и реших така и да си остане, даже и скапаната телевизия от кабеларката ми хареса как се вижда, нищо общо със сонито, което беше на неговото място (55809C) ама нищо :D Вярно и 10 инча отгоре, но той и от близо изглежда съвсем различно.
Този пост е редактиран от tolostoi; 18-12-22 в 21:03.
И само да добавя @Mod , не забравяй да изключиш всички ЕКО настройки и светлинни сензори на ТВ-то
https://youtu.be/AiL6ZJXta4U?t=80
Ясно. Благодаря.
Само че нов проблем сега… Жена ми май дава зор да заминем към Слънчака за празниците. И ако да… няма да съм наличен в София да си чакам доставката от Емаг. Та… я поръчам днес, я изчакам след празниците Което предполагам ще ме набута с още 200лв по-висока цена като няма промоция в Емаг, но… няма какво да направя
Редакция
Коледа + Нова година.
Не знам за опция за точна дата, отделно не съм убеден, че е ок огледа да се мятка по складове половин месец.
Кои точни празници ? Коледа е 25-ти, Нова Година е още по далеч, ако го поръчаш днес във вторник- сряда ще е при вас. А когато дойде ТВ-то и куриера ти се обади, винаги може да го пренасочиш до офис, близко до вас, предполагам до седмица ще се върнете, ти ще обясниш на куриера.
Иначе това си му е реалната цена на ТВ-то , която е в еМАГ ако питаш мен, не вярвам да поскъпне много, но знае ли човек.
Този пост е редактиран от AntrAcsA; 18-12-22 в 19:15.
Нямаше ли възможност в емаг да кажеш кога да е доставката? Не помня, ама май имаше нещо такова...
Брееей, не свършват въпросите.
Сега видях - в Емаг има вземи от магазин - и има в Парадайз шоурума им опция за вторник.
Ако купя така - това... продължава да се води онлайн покупка с всички привилегии от това? Някой наясно ли е?
Продължава да се води да, но имаш 5 дена да си вземеш поръчката, иначе я анулират.
Телевизорите нямат антикварна стойност, не се тревожи След две седмици в града на греха ще се тупат в гърдите какви неща ще пуснат през 2023, следва БарЦелона и така идва лятото. Какво мислиш, ще се случи със сегашната стока, склада пълен, народа беден... а идва "новото"... В Германия, вече се случва, ЛГ и Филипс -400 спрямо тук. Щом е там, значи и тук ще дойде. Посоката е винаги и само надолу. Почивай си спокойно и не се тревожи за дреболии.
Приятно изкарване със семейството и весело посрещане на новата година!
Поръчах, утре следва да го взема.
Продължавам с въпросите
Някакъв саундбар към него да препоръчате?
За непретенциозна музика ще се ползва - музикални канали и Apple Music. Да не е скъп - не ми се дават много пари за това.
Или да забравя и да почна да търся място за големите ми колони и усилвателя?
За soundbar определено заложи на Samsung. Колкото и да не харесвам марката просто Sony и LG се излагат доста при саундбарите. Колеги ще ти кажат, че саундбара не е за музика, но щом си и непретенциозен със Samsung няма да имаш проблем да го ползваш И за музика.