TCL-a. Тоя самсунг официално май не се внася следователно гаранция франция. Отделно никакво инфо за него.
Качество на картината
Качество на звука
Приемлива цена
Лесен за употреба
"Зелен" с ниска консумация на енергия
Марка която познавам и вярвам
Добра гаранция и сервизен план
Последна технология
Ценови / отстъпки / намаления
Атрактивен дизайн и стил
Голям размер на екрана, който мога да си позволя
Вграден интернет достъп
Позитивни ревюта за продукта на WEB сайтове
Безжична интернет връзка
USB запис
Ultra HD TV
3D съвместимост
Oled TV
Държавно-спонсорирана програма за отстъпки
Curved TV (огънат екран)
TCL-a. Тоя самсунг официално май не се внася следователно гаранция франция. Отделно никакво инфо за него.
Този Samsung е хотелски модел или бизнес модел, както там се водят... Изглежда, че отговаря на 50AU8000, все пак и името съвпада 50AU800EU.
exFAT не ми се налага да ползвам, NTFS ми трябва.
LG поддържат NTFS и FAT32 на HDD /USB носител от 40GB до 2TB
А Vestel гарантират поддръжката само на FAT32. Поне така пише в упътванията на английски за някои модели Toshiba, до които се добрах.
Този пост е редактиран от Gena_bs; 27-01-23 в 19:49.
На предишната страница ти дадох линк към Филипс 32 с андроид тв
Благодаря!
Този телевизор съм го разгледал подробно още когато се появи на безбожна цена преди 3 години.
Не, че сега е много ниска, де...
FAT32 е безполезен с тоя лимит на файловете.
Здрвейте. Имам нужда от помощ за избор на телевизор. Спрял съм се на модела C2 на LG https://www.technopolis.bg/bg/compare
Това което ме интересува, е дали има разлика в спецификациите в зависимост от цифрите и буквите след C2.
Понеже така и така невежеството ми с тази техника е налице, ще си позволя да попитам дали изборът ми е правилен - ще се ползва предимно за гледане на телевизия, филми HBOmax и евентуално плейстейшън 5 Gran Turismo. От телевизорът се иска единствено да не натоварва очите с фликеринг.
Линка, който е даден не отваря нищо. А цифрите и буквите след С2 няма смисъл да се гледат. Имаше смисъл при предишния модел - С1. Също така не става ясно тия филми само (предимно) по HBOmax ли ще се гледат. Щом ще се ползва основно за телевизия, няма смисъл от олед. По-добре нещо от високата led серия на Sony. Там няма фликъринг.
Разликата между C21 и C22 е в цвета на задната част на телевизора - сив срещу бял.
Бях го забравил това с цветовете на задната част. Помислих, че питщия е чел някъде за evo панелите и се е вкарал във филма. А относно качеството на телевизята не знам. Вече съм само с олед телевизори и нямам база за сравнение, но излъчването на родните оператори е алеле майко. Аз съм фен на качествената картина и имам колекция от блу рей филми. Също така тегля и торенти само с най-високто качество (освен ако не е нещо много старо, което просто няма качестевно преиздаване). Смешните ни опратори тамън започнаха да преглагат няколко 4К канала и вече ги махат. В този смисъл не виждам къде ще е файдата от оледа ако се гледа само бълвоч. Ако се гледат разни пиратки или сателит с чужди канали и истиснко 4К и HDR, тогава вече би имало повече смисъл.
Всички го подценяват но за мен лично е убийствено важен, и особено за хора които като мен прекарват средно по 3-4 часа на ден пред телевизора играейки или гледайки филми. Имам със и без фликеринг ТВ и разликата е ОГРОМНА, в чувството на умора, тежест и товар в очите. И въпреки че телевизора ми с фликеринг има убийствена картина, отдавна съм го зарязал и си гледам на друг който не е чак толкова но пък няма фликеринг по цялата скала на brigtness а. Ако гледаш по малко да кажем по час време става, но повече вече става гадно..Та в тоя ред на мисли някой би ли препоръчал нещо ново без фликеринг, в сегмента до 50 инча и до хилядатина лева. Не знам Nano то на LG дали е с фликеринг.
Олед панелите на LG са първите, които официално са признати за flicker free. Чел съм обаче,че имат подобен проблем в някакъв VRR режим, но аз игри не играя и не знам какво означава.
Чудесна логика...когато имаш качествен ОЛЕД телевизор, можеш какъвто ти кеф content / съдържание.... обратното не е валидно - ако ТВ-то не става - каквото и да сваляш... няма как да достигнеш качествен образ... Това ми беше идеята...
Кои канали са взели да махат в 4К, че ми стана интересно?