Последният е много добыр.
Картината на моделите с VA панел, за мен е по-добра. За смарта трябва сам да си прецениш.
gledam
Като цяло нямат превес. Предложих ти го защото харесвам повече каритината на моделите с VA панели. За смарта трябва сам да прецениш на място в магазина.
Мерси много за съветите на отзовалите се. Интересно е че всички предлагат Samsung модела като доста добър а цената му е учудващо ниска.
А някой сносен LG 42 инча модел?
Philips заслужава ли си да се гледа или не?
Интересно ми е на Sony модела какво му куца, чисто откъм картина а не функции?
Нещата, които питаш, са обсъждани много пъти тук и в мрежата. И сам можеш да намериш инфо за тях. Много хора ти казахме, че Самсунг е по-добър, ти пак питаш за другите.
Ясно. Благодаря.
Аз абсолютно нищо не разбирам от телевизори и затова мненията тук са ми много полезни.
Не знам какво са VA панели, но щом според теб картината при тях е по-добра, значи е така.
В крайна сметка избрах нещо като "средно решение" от първоначалния ми уклон към смарт модела на LG и препоръката за Самсунг и избрах смарт модел на Самсунг. Поръчах си Samsung UE 32H5500 от "Ем*г" (не знам дали може да се поставят имена на магазини). Надявам се да не съм прибързал, понеже не съм го гледал на място в магазин.
Поздравления за избора аз също си купих януари месец този модел и съм страшно доволен. За мен UE 32H5500 е много добър избор в този клас. Само да ти кажа като настройваш HDMI към PC-то от "източници" задръж ОК от дистанционното върху HDMI порта на който си включил PC-то и му задай (като ти излезне падащо меню какво устройство си свързал) PC или DVI-PC за да синхронизира катината най-точно с PC-то.
Здравейте.
Преди година и половина си взех LG 39LN5400 за 739 лв. от Технополис, който миналата седмица спря да работи. От сервиза ми издадоха протокол за замяна и сега трябва да избирам нов
Поразгледах, попрочетох и сега се колебая между три модела:
LG 39LB5610 - 779 лв.
LG 39LB650V - 919 лв., като този е мостра и ще ми направят отстъпка.
Panasonic TX-39AS600E - 859 лв.
За съжаление само мострата е в магазина и няма как да видя трите на едно място, за да преценя коя картина най-би ми допаднала.
Гледам само 39-инчови модели, защото ТВ-то е за трапезарията, мястото ми е 90 см. на ширина и няма как да направя място за по-голям.
Приоритет ми е най-добрата картина. Не ми трябва 3Д - имам си 50-инчова плазма на Панасоник за кино. На телевизора за сега се гледа единствено цифрова телевизия, като е възможно да се използва и DLNA, но това наистина е последно по важност и не съм сигурен дали ще се случи.
Благодаря предварително за помощта.
След като няма да ползваш 3D-то, то 39LB650 отпада - излишно е да плащаш 150 лева отгоре, за нещо което няма да ползваш.
Сравнение по характеристики на останалите два
Comparaison des produits s
LG 39LB5610 Full HD LED TV със съвременен дизайн
А каква е разликата м/у моделите на Самсунг Н6400 и Н6500?
Май ми е по-лесно да сменя колата, отколкото да купя телевизор!