Нещо от миналото, тенденцията е и 40"/42" да са с 50Хц панели.
Нещо от миналото, тенденцията е и 40"/42" да са с 50Хц панели.
Здравейте,
Посъветвайте ме за избор на ТВ - 55" (евентуално 50 или 60 инча, според цената). Критерият ми е единствено картината и обработката на сигнала, най-вече стандартна SD резолюция. Имам цифрова кабелна ТВ на мтел. Ще гледам само и единствено нея, HD и SD канали, без сваляне на филми, връзка с комп и др. Смарт и ПЦ връзка не ме интересуват изобщо. Искам най-добрата обработка на SD сигнал на бг цифрова тв. Целта ми е ТВ-рът да послужи за междинен между настоящият ми Панасониk TX-P42GT30E и бъдещ ОЛЕД. Благодаря.
Да си купиш 55-60" тв с намерение да гледаш основно СД /ХД от Ментел ... От какво разстояние ще се гледа ,че нещо не виждам смисъл в операция , особено с настоящия тв ?
И какво заначи, според цената? Дай число...
За цената, аколо 1600-1800 лв, от около 3 метра се гледа. И аз си мисля, че може би ще е голям. Замислям се за Philips 55" с Ambilight. Филипсите как са срещу Панасоник, Сони, Самсунг? Говорим за модели до 1800 лв, 55"? Навремето 2010 г, бях купил 32PFL5404H, 2 години го гледах, тъкмо му изтече гаранцията и си купих TX-P42GT30E, изгодно по това време, май месец, за 1200 лв тогава от ТП. Сега оставям Филипса на брат ми, и ще се ползва отново. Вчера пуснахме 2ри приемник към мтел и този тв пак ще се гледа.
Иначе гледах в ТМ на Цариградско ОЛЕД тв-тата на ЛГ и са много добри според мен. Следв ми тв ще бъде олед, но още са скъпи и технологията търпи промени. Та се чудя дали да не си угодя на масрафа и да взема един 55" ЛЕД, да кара докйато се стигне до олед, а и вероятно 2ри тв ще ми потрябва, след плазмата.
Гледам Филипсите с 4странен Амбилайт, ама идват мн скъпи, 2600 лв...а и плазмата има още 2 г гаранция...
- - - - - - - - - -
svetlio1 , продай ми твоя Panasonic 50ST60, как ме е яд че преди точно 1 г не купих такъв, 1700 лв ли беше, с 5 г гаранция, последните бройки, ама нали имам П42ГТ30Е та се отказах.
Сериозен съм, ако някой продава P50ST60E, да ми пише каква цена иска, аз искам да купя. Иначе ОЛЕД е за мен технологията, никога не съм харесвал светещите лед подсветки. Но ще ми трябва 2ри ТВ и затова търся 55" за до към 1800 лв.
Благодаря ви за помощта, момчета!
- - - - - - - - - -
А иначе, за това какво гледам, аз съм така. Не свързвам с комп, не тегля никакви торенти, не се занимавам да набирам ХД филми, смарт не ми трябва. ТВ го ползвам за отмора, като си се изтегна на канапето и си пусна ID Xtra канала. Ще се ползва само с това предназначение. SD каналите на мтел кабелната на 55" ЛЕД лошо ли ще се виждат? А разстоянието до ТВ може да варира. Имам място за преместване.
Не се продава - мен ме е яд ,че 55ST60 беше на супер завишени цени , а GT60 изобщо не се мярна по нашите магазини ...
Щом не ти трябват други опции и възможности може да загледаш Филипс-ите , че смарт-а и менютата не са им сила ,но се справят добре със СД . Също и 55AS640 (или 650) на Панасоник .
Мерси Светльо. Аз пък си спомням, че имаше един 55ST50 преди 1 година, застояла бройка или няколко в ТМ, ама нейсе.
И аз за Филипсите взех да гледам. Ще помисля.
Здравейте, предстои ми покупка на телевизор. Нямам никакво предпочитание към марка/модел. За мен най-важно е да има максимално добро съотношение качество:цена. Като основен показател за мен е възможно най-добра картина. Ще се гледат предимно филми и сериали на този телевизор. Като инчове: 42'' или 36''. Ще се гледат филми 720 и 1080p. Като ценовия диапазон е около 750-800лв. 3D не държа да има, надали и ще се гледа толкова. Като екстри не съм запознат какви биха ми били от полза. Wifi е задължителна екстра. Благодаря предварително за дългата помощ, която ще ми трябва
Здpaвeйтe,
Налага ми се спешно да се купи ТВ / 46-50 инча/ койте ще се гледа от възръстна публика, която консумира само ТВ-сигнал, подаден от НЕТ1.
Smart и 3D НЕ СА обект на тяхните интереси. Тази сутрин в ТМ видях следните предложения
-47"(119 СМ.) 3D FULL HD LED телевизор LG 47LA640S -999.лв.
- 47"(119 СМ.) 3D FULL HD LED телевизор LG 47LA660S - 999рв.
- 47"(119CM) 3D LED ТЕЛЕВИЗОР LG 47LA6130 - 899 лв
- 50" (127 СМ) EDGE LED ТЕЛЕВИЗОР SONY KDL-50W656ASAEP -1099 лв.
Много Ви моля за добър и бърз съвет.
Благодаря Ви за вниманието.
Поздрави!съвет
Panasonic-a за парите си спрямо диагонала е без конкуренция.
Здравейте,вчера закупих LG UF8507 и тъй като прочтетох че трябва да се провери за подсветкта искам да попитам....Как да проверя?Направи ми впечатление че при прехвърляне на програми,на черен екран лявата страна е по светла от дясната.Незная проблем ли е и какво да правя ако е.Моля, ако някой може да помогне.Благодаря предварително
vesi08@ има си тема - Ремонт, сервиз и калибрация. Там ще намериш отговори на много въпроси. Пусни му сигнал с черен фон и режим динамик на картината.