50w828 e 1359 , а 48H6500 - 1079 лв в ТМ и нещо ме засърбяха ръцете ... шЪ гледам да се удържа
50w828 e 1359 , а 48H6500 - 1079 лв в ТМ и нещо ме засърбяха ръцете ... шЪ гледам да се удържа
Колеги, да Ви се похваля - днес си взех 55 LG LB700V. ;-)
Здравейте,
Гледам, че в Технома*кет има интересни намаления и се колебая какъв телевизор да взема. Търся нещо с размер от 47 до 55 и цена около 1000+/-.На първо място ще е гледането на ТВ и всичко останало на заден план Не държа също да е 3Д , но ако пък има някой, който да си заслужава някой лев повече мога да ги дам. Моля за съвет тъй като от доста време не съм чел за телевизори и нямам идея кои са водещите марки сега.
Светльо е дал предложения, над твоя пост Може да погледнеш и 6-а серия на Панасоник.
И аз видях лятните намеления и се колебая между няколко модела.Като цяло хвърлих око на Philips 42PFS7509 и 42PFS7109. Някой може ли да даде някакво мнение за модели и каква е рализака между двата. Ако мислите, че има по- добри може да ми предложите.
Искам да попитам - реално разлика между LB700V и LV730V - освен в дизайна има ли и каква?
Ето ви един сайт, с чиято помощ като въведете резолюцията и диагонала, може да изчислите от какво разстояние няма да различавате отделните пиксели - нужната зрителна дистанция.
Is This Retina? - DPI/PPI Display Calculator
Здравейте,
Моля за мнение и съвет:
LG 43LF540V
или
Samsung UE40H5030
или някой друг в този ценови диапазон - 650-700лв.
Благодаря
Добре беше, да напишеш за какво точно ще го използваш.
Comparaison des produits s
LG 43LF540V Технически спецификации | LG Electronics България
Разликата между Н5000 и Н5030 е в цвета на корпуса
Мерси
От сравнението LG Samsung
PIP (Picture In Picture) non PC / AV
Може ли разяснение относно PIP функцията.Два спортни канала едновременно би било чудесно.
Държа на качество на картината, но в бъдеще може би да добавя медия-плейър за смарт функции - youtube, браузване.
Бих обмислил и предложения в друга тема
PANASONIC-TX-40AS640E
ако има предимства пред останалите, като не държа на 3Д, но защо не, ако превъзхожда останалите в друг аспект.
Philips 40PFH4309 също го срещнах като предложение.
Нямам опит, чета от няколко седмици форума, но все още ми е трудно да избера, така че простете за въпросите.
Николай, 40AS640 е добър модел.
Сега ще ходя да гледам разни 40-42 инчови телевизорчета. Подготвил съм си флашка с тестови файлове. Това, в което не съм сигрен е следното: 100-херцовата матрица трябва ли да показва движенията по-плавни, отколкото 50-херцовата, при условие че са изключени всички motion подобрения? Гледах вчера Samsung 40H6400 и преди това LG 40LB650. И при двата, ако не са включени режимите за плавни движения, се вижда както при 50-херцови телевизори. Обаче преди бях попаднал на един 50 или 55 инчов Самсунг от преди няколко години, където се вижда плавно и при изключен такъв режим и почти не видях разлика.