Ако искаш 100 Hz, трябва да гледаш 6300 и нагоре.
Ако искаш 100 Hz, трябва да гледаш 6300 и нагоре.
Да-може.
В момента е на промоция и няма нужда да активираш каквото и да било
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...3D-LED/p/16057
други варианти
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...00-LED/p/15903
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-P...3D-LED/p/16610
Искрено благодаря за препоръката! Ходих до ТП и видях 3-те телевизора изложени. Може би съм малко пристрастен към Panasonic-а, защото сегашният ми телевизор е такъв, но картината на TX-50DS630E ме остави безмълвен. Има активно 3D, за което очилата са доста скъпи и като цяло не ми се плаща за тази екстра (която едва ли ще ползвам), но пък явно пълно щастие няма.
Гледам, че имат промоция 5 години гаранция до 30.06.2016 г.
1. Според вас дали ще направят промоция за този телевизор до края на юни?
2. Има го в eMag с 40 лева по-евтин. Заслужава ли си от там да се закупува и дали там ще има 5 години гаранция?
3. Други предложения за марки и модели да имате, които да видя?
Не бих си купил техника, от която не разбирам, без препоръка от вещо в бранша лице.
От емаг не бих те съветвал да си купуваш телевизор.
Има шанс да намалят PANASONIC 50CS630E .
Обикновено нов модел влиза в промоция за пръв път, месец след като се появи на пазара, с цел да се зарибят потребителите по него - да набере популярност.. Следващата истинска промоция е септември - октомври.
Този го мернах, но никой от вас не ми обърна внимание на него и просто го подминах. Не го виждам и в на hristoslav2 таблицата от ТОЗИ пост, не знам защо...
Това е интересно решение... какъв им е моделът на тези очила? SSG-P51002/XC може би?
Да, точно 5-те години ме блазнят, както и картината, която видях (ще отида още веднъж, за да се убедя, че това е нещото, което ми харесва). Защо не пускат някоя кабеларка да мога да видя истинска картина? Попитах и ми казаха, че нямали. Само някакви видеа, които са толкова много обработени, че не мога да вярвам на това, което виждам.
Тоест да не очаквам да го видя на промоция. Еми каквото-такова. Ако изчакам пък до септември, тогава вече няма 5 години, така че май скоро ще се оборудвам с нов ТВ.
Послепис: и в eMag си имат 5-те год. гаранция тези Panasonic-и. Но щом не ме съветвате от там да купувам, значи ще прежаля 40-те лева отгоре за ТП (поне знам, че са сериозна верига, за сега несобственост на ДП ).
Благодаря на всички ви към този момент!
Гледам, че 49Х8005С е на цената на 50W800. Без да вземаме предвид единият инч разлика като картина как се представя 4к модела? В rtings май са го ревюирали и има по-висока оценка с малко по-дълбоко черно и по-добър респонс тайм на пикселите, по-слаби ъгли на виждане. Предвид, че скоро ще има пс4 с поддръжка на 4к резолюция май 4к тв-тата си проправят път.
В момента в тм има -10% за именници и цената им е 13-1400лв.
Този пост е редактиран от Zygot; 06-05-16 в 02:12.
След като 49Х8005 е с IPS панел , няма как да е с "малко по-дълбоко черно" и с "по-слаби ъгли на виждане" от 50W8 , който си е с VA - най-добре ги сравни на живо с еднакви файлове/сигнали и прецени кое ти харесва повече . Не съм много сигурен и дали 49Х8005 е със 100хц панел - информацията е доста противоречива , а не съм го пробвал в действителност как е.
Здравейте! Насочил съм се към покупка на Sony KDL50W805C! Някаква друга алтернатива за бюджед до 2000 лева - съответно предимства и недостатъци? Предварително Ви благодаря!
hristolav2 блародаря за съдействието . Някой има ли представа как стои въпроса със гаранцията , ако телевизора е закупен от Румъния , понеже съм от Русе и видях доста по-добра цена на emag.ro :
Televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia, 164 cm, 65W859C, Full HD - eMAG.ro
Имаш алтернативи за по-голям 4к телевизор. Но ако си решил да е 50" и FHD, това ти е избора.