Парите не са проблем. Проблемът е, че с парите си купуваш проблем....
п. с. при качеството на образа на ОLED, и "извънземната" им технология, защо има LED, които са дори по-скъпи от тях?
Може би защото ги пускаш и гледаш.... Служат ти.... и забравяш лога, таблици, надписи, цикли....
Изпратено от моят COR-L29 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от Firenze69; 22-10-21 в 11:38.
Не казвам никъде, че притежателите на OLED са тъпи, казвам че не бих си купил проблем... Аз....
Като гледам и май не само аз.....
Като ти служат и пускаш си ги и си ги гледай,кой ти пречи???Парите не са проблем. Проблемът е, че с парите си купуваш проблем....
п. с. при качеството на образа на ОLED, и "извънземната" им технология, защо има LED, които са дори по-скъпи от тях?
Може би защото ги пускаш и гледаш.... Служат ти.... и забравяш лога, таблици, надписи, цикли....
Аз не съм си купил OLED на SONY/PANASONIC защото мисля,че цената им е неоправдано висока,ама да ме е видял някой по цял ден в темита на марките да дрънкам против?
За да не правим пак съпоставки с едни дето все си търсят правата и мрънкат ,защото някой може да се обиди,че го сравняват с тях,бива да спрем да драскаме.... и кат си ти харесва нещо си го ползвай със здраве,кой ти пречи???
п.с. Хем няма OLED,хем притеснен че нещо щяло да стане.На моя от 5 години нищо не му е станало.Става на мрънкачи на които не им трябва тв-р,а радио....от онези руските с големите дървени кутии.Много са хубави,лампови и нищо не им става.Свирят по 100 години.
Този пост е редактиран от inches9; 22-10-21 в 11:54.
Не забравяйте,че немалка част от хората ползват тв най-вече за фонов звук, където един канал стои с часове и гледат по 2,3 филма на седмица. Аз съм от тези хора и колкото и да искам олед, предпочитам да си купя xh95 на цената на олед.
Ползвам си... И тук никой не говори за марки и цени... А за..... нема смисъл... остави...
По принцип , критериите при купуване на продукт , който ще се ползва една година са по-ниски , но за по-голям период се иска по-голяма надеждност. ОЛЕД е прекрасен тв , но калпава технология засега и да се даде наистина една торба пари , за да ахкаш 2-3 години и после да ти разцъфти екрана си е лоша покупка за мен. Но има хора които търсят високото качество , пък колкото изкара. После като не ги бърка парата - нов . Реално , ако цените им паднат и аз бих купил ОЛЕД с ясното съзнание , че дълго няма да го ползвам, но при сегашните цени съм пас. В дългосрочен план един топ ЛСД тв е за предпочитане , но това е мое лично неангажиращо никого мнение. Старото ми ЛСД Сони , купено през 2006 - 2007 г., го подарих в топ състояние след 13 години служба / само дистанционното беше фира/ , толкова време един ОЛЕД няма изкара никога ......
А аз моя PANASONIC от 1990 год. кинескоп го подарих ,ама още работи.Старото ми NEO-lcd от 2005 год. също.
Време е да спрем с глупостите.
Темата е за избор на телевизор.Като искате и сте големи слушатели Ви казах да си слушате ВЕФовете и да си направите друга тема.
''-Какъв е тоя щум на улицата Джон?
-г... парад сър....''
Темата е за избор на телевизор, а някой го сърби нещо и само за педали говори...Ей, накъде отива тоз свят.....
Ами като улицата им се видя тясна и дойдоха в темата...
Да продължим,че като видят 9'' и не се спират
Кой разбрал,разбрал.За съжаление нашите момчета много разбират,ама много трябва да им се обяснява.Какъв е този шум на улицата, Джон?
- Гей парад, сър.
- И какво искат?
- Еднополова любов, сър.
- И кой им забранява, Джон?
- Никой, сър.
- Тогава защо крещят?
- Педераси, сър. . .
Аз бях до тук.Можете да продължите и да осерете цялата тема с ''празни мисли на едни празни хора''.