Възможно най-ниския за Сони олед 2021.
Все сте разбирачи,ама не чеетете прсвилно. Де малко си напъни мозъка и вниквай в това, което пише...
Възможно най-ниския за Сони олед 2021.
Все сте разбирачи,ама не чеетете прсвилно. Де малко си напъни мозъка и вниквай в това, което пише...
Този пост е редактиран от TOPALOV212; 08-07-22 в 23:50.
Я перифразирайте, че май не можете да си кажете лафа... най-ниския възможен OLED на Сони за 2021-ва.
Май и Вие нещо не разбрахте какво точно сте искали да кажете..... Това е като да има 2 модела пуснати Мерцедес през 2021-ва единия S600, другия S500 и да твърдите че втория бил най-ниската серия.... хайде малко по-сериозно!
Разликата между двата модела е ,че 9та серия на оледа освен дистанционно и звук по- добри има и специален радиатор за охлажадне . Картината там е по-ярка. Автоматичен ограничител на яркостта не включва толкова често колкпто при 83а . Сега схвана ли логиката. Имаш два модела единоя по-висок клас..т.е за олед класацията за 2021 83 а е най-ниския клас на Сони. Тази година 2022 вече започват и от 7ма серия и цените са безбожни.
Един чувал с пари, за да докараш яркостта близо до нивото на високия клас лед тв...а забравих, че има безкрайно черно..
Този пост е редактиран от TOPALOV212; 09-07-22 в 11:40.
Сони винаги са имали високи цени, но специално тази 2022 е нещо страшно. Увеличението е брутално повече, а по ревютата се вижда,че не предлагат нищо особено в сравнение с миналогодишните модели. Не че не поскъпва всичко, но това е друга тема.
Тука се заформила темата на ниво фенове.Следим с интерес - нека повече от тия дето са си набутали китарите с 2500+++++лв да споделят за качествата на ОЛЕД.
аз съм от тези . За това споделям мнението си
- - - - - - - - - -
аз съм от тези
Никакви забележки нямам към моя. Предварително знаех какво купувам и съм изключително доволен. Стаята в която работи, няма пряка слънчева светлина и не го държа на високи стойности. Никога не съм виждал да си намалява осветеността.
Този пост е редактиран от stenly; 09-07-22 в 13:25.
Гледай си сладоледа и не ни занимавай с твоята сага.
- - - - - - - - - -
Който разбира сам ще ги хване, не е нужно да убеждаваме никого - отиваш броиш парите и гледаш!
- - - - - - - - - -
Абсолютно +1!
- - - - - - - - - -
Ясно ми е че има 9-та серия, ама да казваш че A83J не ставал....Друг е момента че моя май е с EVO панел 65-ца!
Ей палячо темата съм я отворил аз и ще те занимавам колкото си искам. Олед Sony xr-55a83j e пълен та...к. Картината става мръчкава. Това е
Topalov212 за хладилниците си прав добри са моя е GBB539 за Оледа също добри-лоши, хората произвеждат за разлика от Нас разбирачите
Абсолютно нищо не се разбира от написаното!
Ще помоля да се спазва добър тон в раздела. Иначе за някои ще следва дълга почивка от Сетком.
Палячо ще викаш на друг? К'ва тема си отворил че не ми стана ясно?
Ся да видим с недоклатения J93 къв ще го ядеш, ако си мислиш че ще си хванал господ за Шлифера... грешиш, ама жестоко!
Очакваме тема с продължение само че този път за X93J....
Смешен ставаш да знаеш - аз взе едно го нямам телевизора та на теб ще вярвам...
Ако не трябва да спазвам добър тон щях да ти отговоря доста адекватно. Боли ме фара кой какво мисли . За мен lg c1,и Sony A83J понеже тези тв съм ги имал са пълен та..к. Мръчкави са . И не знам защо такива комплексарчета го взимат толкова на вътре..все едно се причознават с телевизора. Аз дадох 2800лв за него и не ме е срам дакажа,че се ПРЕЕБАХ яко..Ама съм над нещта. Почивай в мир..